18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Skade - Turkey5: (AH: -1,5 Maps) 1

26. marts 2020 kl. 16:00 - ESEA Advanced Season 33 Europe
26. mar. 2020 kl. 04:19 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 26/03
98
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESEA Advanced Season 33 Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 52-0-48%
Betvalue: 117,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det taler for:

Skade er et team fra Bulgarien. Turkey5 har allerede vist, de har dårlige erfaringer med teams fra det land. De har næste lige mødt Fate, som ligger ca 50 placeringer dårligere end Skade. Der fik Turkey5 ørene i maskinen i 2 maps. Tabte 16-7 & 16-3 på Dust2 og Train. Da jeg sagtens kunne se Tyrkey5 vælge Dust2 - Så har skade nok kigget lidt demoer igennem fra den kamp. Da dette er en super vigtig kamp for begge mandskaber. 

- Skade vil med garanti ban Vertigo. Og jeg bliver meget overraket hvis T5 ikke banner Inferno. Sker dette så ser jeg Skade vælge Overpass, men de har flere maps, at vælge fra. T5 har ikke vist super styrke på nogle maps overhovedet. Så map pool er til klar fordel, hvor jeg vil se Skade være favorit på alle maps udover Vertigo(Som vil blive bannet) - De er ikke KLAR favorit på alle. Men det handler om favorit og det er de.

- Når man siger Skade, så siger man stjernespilleren Rainwaker. Han vil få regndråber til, at virke som det rene matrix når han begynder, at svinge riflen. Han har de senest 2 kampe i dette ESEA advanced snittet ratio der lyder på: 1,47 - 1,49 - 1,5 & 1,89. Det helt uhørt! Så T5 skal være klar. Derudover har de et fuldendt team der alle snitter over 1.0 i rating. De ikke afhængig af en spiller. De har dennyslaw & Rock1ng der har så meget impack i deres kampe. Det er fremragende support spillere. Teamet har spillet sammen MEGET længe. De kender hinandens roller og er et godt #50 hold. Bliver de ved med udviklingen kunne jeg sagtens se dem liste op i en #top 40. 

- Skade har vundet deres sidste 3/4 kampe 2-0 i maps. De har været overbevisende, og jeg satser på de kører videre på den selvtillid de har fået samlet sig. De er 11-5 i ESEA sæsonen uden Advanced taget med i regnestykket. Dette er selvfølgelig godkendt. 4/5 lost de har er med 2 runder. Det siger lidt det er kampe, der både kunne være blevet en dreng eller pige. 

- Skade er et team der sigter efter, at blive invited til lidt større ting, end "bare" at spille ESEA. Det kræver man kravler op, af den rankliste. Så der skal en sejr til i dag mod T5. Så game on og fuld fart på.

Hold øje med:

- Først og fremmest så er det et team der har tidligere fine spillende spillere. De er lige nu 10-6 i win/lost i ESEA. Dette er da også godtkendt. De er et nyt team, der har spillet sammen i denne ESEA sæson. Så meget skal spilles sammen. Men når gode spillere samles, kan alt ske. Har været udsat for magi i tidligere spil. Så alt kan ske.

- T5 har allerede overrasket 2 gange i dette ESEA advanced spil, de slår Apeks(På en billig baggrund) også slår de flot Defusekids. Dette var 2 kampe de ikke var favorit i. Men spiller faktisk en god omgang BANG BANG! så de kan godt. 

- T5 har 3 gode spillere på teamet, 3 Tyrkiske spillere, som tidligere har spillet sammen i Space soldiers, som faktisk leverede fine resultater og var til en del lans sammen. Så de kender hinanden. Og levere også flot. De snitter alle over 1.0 i raio. De er bare ikke hvad de har været, niveauet er faldet. Men de sidste 2 kampe har været flotte. Og kan de levere igen, så skal Skade virkelig være vågne. 

- T5 kommer til at picke første map, så kan de gå ud og starte godt. Så kan det være op af bakke for Skade. T5 skal komme godt i gang, da de har det lidt med, at falde i søvn hvis de taber for mange runder i træk. Det er et team der ikke helt er i balance endnu. Og har det med at smide musen i skraldespanden lidt for hurtig.Der er lidt Tyrkist temperament som nogen gange oversteger kødet lidt for meget. Men har de styr på det mentale, så kan det sagtens blive en svær kamp for Skade.

- De kommer højt sansyndelig til at spille D2 - Dette er et map jeg ser som 55/45 i Skade fordel. Når det så er sagt, så det et map de spiller godt. Der er nogle gode fast players hos T5. Nu så jeg de spillede Dust2 i sidste kamp. Der så det velorganiseret ud. Aftaler holde vand. Dog igen på billig baggrund, da Apeks spillede helt absurd dårligt.

- T5 har spillet Dust2 3 gange i indeværende ESEA turnering. 2/3 sejre. Dog et kæmpe nederlag til et andet bulgarsk team Fate. Så det er et map, de kan spille, da de har det med at picke det. Dog kan de også godt spille Inferno, som de har en flot win/lost record på.5/5 sejre. Men jeg vil bare blive overrasket, hvis de vælger den da Skade har en win % på omkring 85 i næsten 30 kampe. Dog er det noget i skal have i mente.

Obs: Nogle vil måske endnu min vurdering er lidt højt sat. Men jeg mener skade vil være favorit på alle de maps der nu vil blive spillet. Derudover er bet de eneste der er ude med 2.25 - Alle har har slashet deres odds. 

Nu hvor man stadigvæk kan få 2.25 på 2-0 sejr til Skade, så synes jeg det meget godt betalt. De maps der vil blive spillet, vil Skade være forhåndsfavorit på, lige meget hvordan vi vender og drejer det. Det er begrænset hvor meget T5 har kunne nå, at antistratte Skade, så forventer ikke de laver noget vi ikke har set endnu. 

Derudover vil jeg ønske jer god kamp - Og må værdien ramme ned i min efterhånden tomme lomme :-)

BANG til alle herfra.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback