18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Skade - Tricked: (AH: -1,5 Maps) 1

27. marts 2020 kl. 18:30 - SECTOR: MOSTBET Season 2
27. mar. 2020 kl. 14:18 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 27/03
65
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

SECTOR: MOSTBET Season 2

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 125,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et godt sammenspillet Skade hold, med rigtig, rigtig mange kampe bag sig sammen. Møder et forholdsvis nyt ungt lineup fra Tricked, som klart har talent og nok skal vise sig frem i fremtiden.

OBS: Dette spil går på, at skade skal vinde 2-0. Oddset er SÅ højt på bet365 endnu, at jeg ikke helt kan forstå det. Det er allerede nede i 2.20 på mange sider. Så synes KLART der er værdi, at hente i en kamp hvor jeg ser SKADE som store favoritter. Hvorfor?

Det taler for:

- Skade er lige nu #48 i verdenen. Men mener faktisk de har til mere. De har det med, at droppe kampe, de ikke SKAL tabe. Men kan de blive lidt mere stabile, så ser jeg dem som et godt stabilt top40 hold. De har en gennemsnits alder på teamet på 21, så de er unge og har allerede nu spillet længe sammen. Så kan de et mere stabilt niveau på holdet og ikke droppe så mange dumme maps, så tror jeg på dem.

- De har lige mødtes indbydes, der vandt Skade 2-0. De vandt 16-6 & 16-12. Det er 2 maps, som Skade elsker, at spille og spiller flot. Så er map pick på samme måde i dag. Så det jo til klar fordel for Skade. Skade har win rate på de 2 maps på: 62% & 83%

- Når nu jeg ser denne kamp som 50/50 på, at den bliver 2-0. Så bygger jeg det først og fremmest på, at Skade ER bedre på alle maps end Tricked. De har Vertigo som Skade ikke kan spille, men den vil blive banned. Tricked vil nok ban Overpass. Det giver 5 maps, som jeg ser Skade som favoritter faktisk. Ja Tricked har bedre procent i win på Train. Men Skade har bare på HLTV spillet Train 20gange og vinder lidt over halvdelen. Tricked spiller Train 8 gange. Så Skade kan godt spille Train og spiller den flot. 

- Skade vil gøre alt for, at vinde denne kamp, de vil fremad på ranglisten, og det kan ikke gå hurtigt nok. Tricked er bygget for fremtiden. Og om en 2-3-4 mdr(an på virus) Så tror jeg faktisk vi kommer til, at se et godt spillende Tricked. Tror bare ikke det er kampen i dag, de har brugt tid på, at se demoer og prøve, at outplay dem.

- Spiller for spiller, der er Skade bedre. Både hvad angår skill. Men også bare generelt. De snitter alle meget, meget flotte stats. Vi kommer til, at se Rainwaker, Rock1ing(Som har fundet spillet) og dennyslaw være dominerende på serveren.  De alle snitter over 1.0 i rating og har bare super høj indflydelse på spillet. Fortsætter de det gode spil fra T5 kampen, hvor de vidste klassen på især Nuke og Inferno. Så tror jeg Tricked er tjekket ud af serveren før vi får sagt Headshot.

Hold øje med:

- Skade kan være et langsomt startende team, det så vi bare med T5. Hvor der skulle spilles 70% af et map før de vågnede op. Men alligevel var de ved, at lave comeback. Dette vil der ikke være råd til i dagens kamp.

- Tricked er et godt mandskab som også har slået Skade før, det skete 23/1 - Det skete dog i 2 meget tætte maps. Så kan de være med fra start, så kan Tricked sagtens tage map. Men det kræver de ikke kommer bagud med en 4-5-6 runder. For så har vi set der mangler lidt på mentalitets kontoen.

- Tricked spiller en god Nuke og Train, så bliver det et af de map, trods jeg ser Skade som fortsat favorit, så kan de på dagens sagtens være med. Og vælger Lucky og kir, at spille som da de vandt i Januar. Så er mulighederne der helt sikkert.

- Tricked tror jeg fokusere mere fremad rettet. De har en masse pracc planlagt. Og der er ingen tvivl om dette team, er sat sammen for fremtiden. Så hvor meget de ligger i denne kamp tvivler jeg faktisk på. Men alt kan overraske.

Tricked med en masse gå på mod, et ungt fremadspillende team mod det trods alderen mere erfarne hold. Det er begge 2 unge hold. Dog har Skade bare så meget mere erfaring i form af alle de kampe de har spillet. 

Jeg ser ikke dette odds holde indtil kampstart, og igen. Bet365 har sovet lidt ved, at være de eneste på 2.5 - Synes det en gave, og gaver tager man i mod.

God kamp til alle!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback