18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Skade - Salamander: Resultat: 2-0

31. marts 2020 kl. 20:30 - ESEA Advanced Season 33 Europe
31. mar. 2020 kl. 17:19 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 31/03
60
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESEA Advanced Season 33 Europe

Chance: 43%
Betvalue: 112,66%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et godt sammenspillet Skade hold op mod en one-man-army i torzsi. To meget lige mandskaber hvis man kigger på ranglisten. Men lyver den? Måske, måske ikke!

I ESEA sæson 33 er Skade 11-5 og det samme er Salamander.

Dette er en lower bracket kamp, så begge holde vil vinde, og gøre alt for det – Hvem har erfaring og måske ikke mindst evnerne til, at komme godt igennem kampen!

Dette taler for:

- Som hold er og skal Skade være bedre. De ligger lige nu #45 i verdenen. De har mødt bedre hold sammen. De har spillet sammen alle 5 længe sammen. Og så længere end Salamander har. Derudover ser jeg det er på tide, de viser hvordan man spiller en ordentlig Train.

- Kommer vi rundt om map pool her også, så vil Skade ban Vertigo. Det vil give dem frit valg mere eller mindre om de vil vælge Inferno eller Overpass. Dette er maps de som regel vinder. Det er ikke mange tabte de har på de 2 maps. De vinder hhv 80% og 89%. Og vi har de sidste par kampe(Tricked undtaget) set dem MEGET stærke på eget pick.

- Jeg forventer meget, at se et Skade hold der forhåbentlig og endelig er klar på første map. De har været efter de seneste kampe når de har startet på modstanderens map pick. Som om de skal spille dem varme. Men de har dobbelt så mange kampe på Train som Salamander. Så det er et map de elsker, at spille. Og håber de har set lidt demos, så de klar på hvad Salamander kommer med.

- Når vi siger Skade kan vi ikke komme udenom trioen. Rock1ng, dennyslaw & Rainwater. Det er de absolutte bedste spiller på serveren når kampen begynder. Og dette er torzsi taget ud af ligningen. Da han jo er den bedste af alle sådan set. De 3 spillere snitter 1.03, 1.08 og 1.18 – Rainwater, som sagt før. Er holdes stjerne. Dog har han været lidt svingende på det seneste. Hvad det skyldes, må en psykolog tage. Dog valgte han, at steppe op i sidste kamp mod Prima og snitter +20 kills på alle 3 maps. For han bare LIDT support af sit hold denne gang, så ser jeg Skade lukke ned for Salamander. Da jeg mener de er 1 niveau bedre en dem. Eller burde være!

- Jeg forventer også, at se Skade være fremme på banen. Det vil sige, køre lidt mere offensivt, for de 2 awp’er (Som Skade har det med, at spille med)  frem og få det first pick! Det har de haltet med, at lykkedes med. Da de altid er blevet taget med bukserne nede. Salamander vil selfølgelig være lige så klar som Skade, dog er mine forventninger til, at vi ENDELIG ser et Skade hold være i topform og være klar når bang fløjten lyder. Skade sidste kamp hvor de sov på første pick, nemlig skade. Men derudover stod den på autopilot og de kørte over Prima. Jeg forventer ikke Skade kører over Salamander, men jeg forventer, de kører offensivt og aggressivt til værks. Og derved, kan forvirre Salamander lidt.

Hold øje med:

- Skade er et mandskab der godt kan lide, når de endelig spiller bo3 – at spille alle 3 maps. Det ses ikke super tit, at de napper deres kampe i 2 maps og vinder 2-0

- Salamander kommer fra en 2-1 sejr mod både, Unique, Ambush & Vexed. Så man kampene mod de 2 sidste hold. Så ved man godt, at salamander slet ikke burde havde haft vundet. Heldet var på deres side. Men en sejr er en sejr. Og det er det vi kigger på nu.

- Får Salamander deres pick Train, som jeg stærkt regner med, så ser jeg Salamander være svage favoritter på dette map. Dog skal det siges, det er et map Skade spiller meget. De har også flotte resultater på mappet. Men det er lidt dag og nat hvordan de præsterer på mappet.

- Vælger Salamander uden tvivl bedste mand, at steppe op og være på serveren, så får Skade det svært. Han hedder torzsi. Og spiller faktisk et niveau hvis ikke to højere end hans hold kammerater. Og dette er noget han gør tit.

- Vi kan ikke komme uden om, at skulle give torzsi sit eget punkt! Når manden snitter +20/25 kills pr map OG/eller er topfraccer så vinder Salamander lagt deres fleste maps. Sker dette ikke, så ses det faktisk tit, at de taber. Torzsi har stats der er langt bedre end hans hold. Ratio på 1.18, han snitter 0.80 kills pr runde og derudover en impact på 1.27 som er enorm høj. Så er han i hopla, så kan skade få det svært. Men kan EN mand vinde en kamp? Jeg tvivler. Dog er det noget man bestemt skal have med, da stats bare siger. Er han i hopla, så kan de komme ud med sejr her.

- Map pool der ser jeg faktisk kun Salamander være stærkest på et map, og det er Train. De spiller derudover også en flot Nuke. Der har Skade det også godt, ikke med så store win procenter. Men har dog 4 sejre i træk på Nuke. Jeg forventer, at se Salamander ban Dust2 – Da dette ikke er et map de spiller. De spiller så heller ikke Vertigo, men det ban kommer Skade til, at stå for.

- Nu skal det med, at Salamander har spillet godt. De står i en vigtig kamp, efter 3 flotte sejre. Godt nok nogle lange nogen, og taget hele vejen. Men de har klaret dem. Nu har jeg nævnt meget om torzsi. Men de har også Aaron, som plejer at support torzsi godt, og ligger som regel også oppe i den gode ende af scoreboardet.

Alt i alt ser jeg udover 3 maps, skade være storfavoritter. Også større end oddset indikere. Selvfølgelig er der en chance for, at Salamander kan gøre sig gældende på, skade pick. Jeg ser den bare ikke som særlig stor. Skade har et bedre map pool. Derudover er de gode som team. Og er ikke afhængig af EN mand. Det er Salamander derimod. Men vælger han, at steppe op. Så ser jeg Skade få det svært. Dog ikke nok til, at jeg ser Skade vinde denne kamp. Helst 2-0 ;-)

Jeg forventer, at se Train og Inferno/Overpass – 3 map kunne meget vel blive Nuke.

God kamp alle og lad os uddele noget SKADE!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback