18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Singularity - Bluejays: Resultat: 2-0

4. april 2020 kl. 11:55 - LOOT.BET Season 6 Closed Qualifier
4. apr. 2020 kl. 02:29 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 04/04
123
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

LOOT.BET Season 6 Closed Qualifier

Chance: 45%
Betvalue: 117,90%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et faktisk meget velspillende Singularity møder et helt igennem dårligt spillende Bluejays.

Men er der værdi i spillet?

Obs: bet365 ligger nu et godt stykke højere end unibet. Så regner med de vil følge med.

Hvad taler for:

- Vi prøver Singularity igen, de var lidt uheldige ved ikke, at vinde 2-0 i sidste kamp. Men vandt derimod 2-1. De møder nu et BJ hold, som var eventyrlige dårlige. TS ligger lige nu #70 i verdenen og møder et hold der lige er sat sammen, så de unranked. 

-BJ har kun 2 kampen sammen, det er blevet til en sejr og et nederlag. Dog synes jeg bj viste hvor de er som team lige nu. De fik kæmpe røvfuld til Secret i sidste kamp. Og viste svaghed i mere en bare en form. Man så tydeligt det ikke er et sammenspillet hold.  Jeg synes TS viste de faktisk er et godt der har en masse potentiale. Mertz valgte, at vise hvorfor han har været i North. Han snitter 86kills på 3 maps. Og den næste på den liste ligger på 64 kills. Så det viser bare hvem der er stjernen på holdet. Men han er også vigtig, da han er holdets Awp'er. Så entry frags mm er noget han står for som regel. Men kan han spille som han gjorde i sidste kamp. Og at han har sit hold med sig, så tror jeg faktisk BJ vil få mange problemer.

- Mertz, Celrate & Queenix er klart holdes ryggrad. Alle snitter over 1.0. Men Mertz stats skal nævnes. Det er 1.17 i ratio og 1.25 i impact. Det siger bare hvor vigtig han er for holdet. Og det vil han også være i morgen. Skal TS vinde, skal han være i sit es. 

- Map pool giver ikke super meget relavans som argument, at sige de er bedst. Da dette lineup fra BJ ikke har mange kampe sammen. Men TS vil ban Train uden tvivl. Så forventer måske BJ vil pick Inferno, det et map TS spiller. Dog har de ikke vundet i år på mappet, de tæller 4 nederlag. Og resten af maps vil jeg sige TS er favorrit. Nu så jeg BJ sidste kamp. Det var helt håbløst på både Overpass & Train. 

Hold øje med: 

- BJ er med et nyt sammensat hold, så alt kan ske. De kan bruge disse kampe til, at prøve en masse af. Men alle teams går efter, at vinde. Så hvis de spiller lidt hokus pokus Cs er dette selvfølgelig noget der vil forvirre TS. Ikke sammensat Cs kan være svært som modstander, at vende sig til. Og kan give lidt problemer i dagens kamp

- Trods de lige er blevet revet rundt og jeg faktisk forventer det igen. Så er der talen på holdet. Blocker og dreamer er holdes bedste spillere. Ratio på 1.03 og 1.10. Plus Blocker har vist sig på scenen før. Da han spillede for Windigo. 

- Trods jeg mener TS river BJ sammen, så har TS det også med, at falde lidt i søvn i kampen. Nu har jeg set en del kampe med dem. Det er som om de bare gerne vil spille 3 maps.Som om de mister focus, eller har problemer med, at holde det 2 maps i træk. 

- Derudover er det en Consolidation final. Så regner da med alle ville gå ind og vinde. Dette vil BJ da også. Så de kommer forhåbentlig trods dagens røvfuld i går ind til kampen med gejst! 

- Kan ikke argumentere for map pool, eller de spiller godt. For det gør de bare ikke. Der er altid en risiko for, at de har praccet et map helt vildt og overrasker i morgen. Igen kan jeg kun sige. Det er et nyt lineup, så tvivler hvor meget de har kunn nå.

Alt i alt, mener jeg bet365 sover i timen ved, at ligge så højt endnu. Det danske godt sammenspillet team BURDE hive denne 2-0 - Da de er stærkere på næsten alle maps! 

God kamp! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback