18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Simona Waltert - Natalia Vikhlyantseva: 1

9. september 2021 kl. 19:50 - w60 - Montreux - grus
9. sep. 2021 kl. 18:31 (Opdateret 9. sep. 2021 kl. 21:28) 09/09
32
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kan Waltert overkomme stærk russisk modstander?

Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 101,25%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Unge Waltert skal her på hjemmebane forsøge at komme skridtet videre. Tidligere på året så man hendes sande ansigt, som sendte hende i 3 itf finale, hvor hun f.eks i den ene tabte til Tauson, men tog første sæt i den kamp. Her på den anden side af året har der ikke været noget at skrive hjem om,. Hun tog 1 sæt fra Haddad Maia i sidste uge, og var med til den afgørende del af kampen.

Waltert mangler en mere konstant serv, hvis hun skal skridtet højere, og er her hun ofte taber kampene. Hun er god i grundspillet, og har de kvaliteter der skal til, men har ikke slået til når modstanderen har været fra en højere hylde.

Vikhlyantseva er ikke i sin bedste periode i sin karriere, hvor hun tidligere kunne danse med de helt store navne. Hun er 6-6 i år på grus, og har yderligere tabt 5 kampe på græs/hardcourt uden nogen sejr. Hun er stærk, og er kendt for sit kraftfulde spil. Hun er stadigvæk kun 24 år, så mon ikke hun klemme sig i top 100 igen inden for en overkommelig fremtid. Hun har egentlig på denne side af året været god, og tabte nogle tætte 3 sæts kampe mod WTA spillere, så svært at sige hvor hun står pt. Hun var forbi US Open og blev fejet af banen 12-2 i partier, og kom her i Schweiz i gang med en overbevisende sejr over Rosatello, som har været håbløs på det sidste.

Sådan en aften kamp i Schweiz kunne lige tage det værste af den russiske serv, hvor jeg forventer der kommer lidt breaks frem og tilbage. Spørgsmålet er om Vikhlyantseva er ved at komme tilbage på niveau, og om Waltert kan genfinde tidligere i års form, efter at have vundet kneben over Pieri, hvor jeg ikke syntes Waltert spillede specielt godt.

Jej kan lide ungdom og hjemmebane, og går efter det godt kan lade sig gøre. De begge har mødt Diyas indenfor de sidste måneder, her tabte Waltert 4-6 4-6 på hjemmebane, og Vikhlyantseva tabte 3-6 1-6 i USA.

Unibet ligger lige på den rette side af hvad jeg syntes er acceptabelt, men markedet er svagtstigende, så kunne måske fået højere til kampstart.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback