18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Shuai Zhang - Marie Bouzkova: 1

Match center
15. september 2021 kl. 14:50 - Tennis, WTA | f
Centre Court, Kockelscheuer Sport Centre
15. sep. 2021 kl. 00:45 (Opdateret 15. sep. 2021 kl. 17:22) 15/09
110
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 spillere der mødtes for nyligt i USA.

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 108,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Zhang var indtil til græssæsonen gik i gang en stor skuffelse. Siden da strøg hun i finalen ved første event, og har stortset vundet 2 kampe pr. turnering, plus hun kommer med 2 store titler i double fra Cincinatti og US Open.

Hvis man zoomer ind på kampen Cincinatti hvor hun slog Bouzkova, var det 2 tætte sæt, og et æg til Bouzkova i 3 sæt. Zhang var naturligvis bedst i alle stats, og kan kun komme med selvtillid fra sin tur til USA.

Bouzkova som jeg tidligere har berørt hvor jeg sagde hun så flad ud, har fortsat den kedelig tendens. Resultatmæssigt ligner det at det svagt begynder at gå den rigtige vej, men der er langt i mellem sejrene. Hun har kunne finde lidt positiv momentum i doublen, men har ikke kunne føre det videre til single.

Tvivlen til denne kamp vil ligge i hvor Zhang er mentalt, efter at have haft så stor en succes. Underlaget ser jeg lidt neutralt i forhold til deres match up, men Zhang har mange flere positive tendenser at kunne bygge videre på, hvor imod Bouzkova skal prøve at kæmpe sig op af hullet. En ny turnering er potientielt en ny mulighed for Bouzkova, har bare set den seneste stykke tid, at dem med negativ rekord, har mere end svært ved at lukke sæt og kampe, pga. den dårlige spiral de er i.

Oddset er steget en smule på Zhang, og syntes nu at den mere end før ligger i et leje som er interessant. Kun en licensløs liggere endnu højere, på et marked der endnu ikke har fundet sit lay endnu.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback