18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sheffield United - Tottenham Hotspur: Flest hjørnespark: Sheffield United

Match center
17. januar 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Bramall Lane    Andre Marriner
16. jan. 2021 kl. 23:26 (Opdateret 17. jan. 2021 kl. 16:52) 16/01
223
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Tottenham står overfor Sheffield i denne 19.runde, en kamp som bliver tæt, men hvor jeg har kigget lidt på hjørnespark.

Chance: 36%
Betvalue: 106,20%
Spilbar ned til odds: 2,78
Rigtig/forkert: 4-7
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Det taler for
 • Sheffield er et af de hold i PL der er mest fokuseret på at slå indlæg til deres boksspillere. Kigger vi på hvor mange indlæg de har slået, så ligger Sheffield efter 18 kampe på 345, hvor Tottenham ligger på blot 221 efter 17 kampe i PL (og er det hold der slår færrest indlæg i PL so far).
 • Kigger vi på hvor mange hjørnespark de to hold får, så ligger Sheffield på 4.9 hjørnespark pr. kamp og har i alt fået 89 hjørnespark i denne sæson. Sammenlignet med Tottenham, som kun har fået 72 hjørnespark og snitter 4,1 pr.kamp hvilket er et af de laveste i PL.
 • Tottenham spiller meget på Son og Kane, som skal gå mod mål, og indlægsspillet har ikke så stor fokus for Tottenham. Mourinho har meget fokus på omstillinger og kontraspillet, og Tottenham skaber ikke meget i det etableret, så jeg tror også de vil have det fint med at overlade noget af initiativet til Sheffield, som ikke just brager kasser ind.
 • Sheffield har fået flest hjørnespark i 9af deres 18 kampe i denne sæson. Tottenham har fået flest hjørnespark i 7 af deres 17 i denne sæson.
 • Tottenham er kliniske og scorer på deres chancer, og mere til. Tottenham har et xG på 25, men har scoret 30, imodsætning til dette er Sheffield det stik i den anden grøft med en xG på 17,7 men det er blot blevet til 9 mål. Dette kan blive et plus for dette bet, at Tottenham sparker den ind, og Sheffield ikke gør. For vi en tideligt scoring til gæsterne, skal Sheffield jagte, og det kan give hjørne
Hold øje med
 • Kommer kampen til at være scoringsløs, vil Tottenham langsomt gå fremad og forsøge at dominere, og sætte sig på spillet, og rammer vi slutfasen, hvor der står uafgjort er jeg ret overbevist om at gæsterne vil jagte et resultat, som kan kaste hjørnespark af sig.
 • Hvem er på backsne for Tottenham? Bliver det Sergio Reguilón og Serge Aurier eller Ben Davies og Matt Doherty. De to sidste er blevet valgt i kampe, hvor det er fysikken der kommer i fokus, og så er de to sidste samtidig markant bedre i luftrummet. Jeg vil foretrække at se de to sidstnævnte i dette opgør, men er usikker på om det sker.
 • Kigger vi på afslutninger så ligger Tottenham på et godt niveau, og også højere end Sheffield. Tallene for Tottenham er 196 skud hvoraf 81 rammer målet. Sheffield har 160 skud hvoraf 53 rammer målet. Skud er en måde at få hjørnespark og der er Tottenham langt bedre og pågående end Sheffield.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til Sheffield står hos betfair i 2,4 og hos bet365 står den i 2,75. Hvis man er til den lidt mere sikrer variant, kan man få odds 1.925 på Sheffield +1 asian.

Holdene:

Sheffield United:
Til dette opgør er Baldock, McBurnie, Robinson og Stevens tvivlsomme, og derudover er Berge som ellers er fast starter ude.  
Derfor blvier det noget lignende det her, hvor vi kommer til at se et Sheffield mandskab i 3-5-2 med WB der gerne vil frem og slå indlæg 
Ramsdale; Basham, Egan, Ampadu; Bogle, Lundstram, Norwood, Fleck, Osborn; McGoldrick, Burke

Tottenham:
Giovani Lo Celso er ude for Spurs, men derudover kan jeg ikke læse mig til nogle mangler for gæsterne. Jeg har fået læst mig til en formation der ser sådan her ud: 4-2-3-1 
Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Davies; Sissoko, Hojbjerg; Moura, Ndombele, Son; Kane

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback