18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sheffield United - Aston Villa: 2

Match center
3. marts 2021 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
Bramall Lane    Robert Jones
2. mar. 2021 kl. 11:33 (Opdateret 3. mar. 2021 kl. 20:52) 02/03
263
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Sheffield United tager hjemme imod Aston Villa

Chance (1-X-2): 23-27-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-0
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
 • Sheffield er uden deres 3 førstevalg til midterforsvaret da John Egan, Jack O'Connell og Chris Basham alle er ude. Det tror jeg Aston Villa kan udnytte i dette opgør. Derudover er deres back Bogle også ude, som ellers er startet super flot i Sheffield med 2 mål på 10 kampe.
 • Sheffield er PL's dårligste offensiv med blot 15 mål på 26 kampe, og det virker til at de famler lidt i blinde efter den rigtige angrebskonstellation, hvor man har prøvet stort set alle mulige kombinationer, uden succes. I de seneste 6 PL kampe har de også haft en xG på 0,6 hvilket også vidner om svære betingelser for de forrest folk.
 • Aston Villa har brug for de 3 point, som vil bringe dem tættere på sub-toppen, hvor hold som Everton, Tottenham og Arsenal også er ved at byde sig til. Derfor skal en kamp mod PL's bundprop udmønte sig i 3 point, hvis de vil op i tabellen.
 • Sheffield har tabt deres seneste 4 PL kampe og har haft en målscore på 1:8, og selvtilliden må ikke være helt i top, hvorimod Aston Villa på deres seneste 4 kampe har fået 7 point og har en målscore på 3:2
 • Aston Villa har et ganske fornuftigt defensiv med et xGa på 1,27 i snit, og det hold der har lukket 3.færrest mål ind i PL. Især har Martinez været fænomenal i denne sæson, og derudover er holdet centralt rigtig godt skruet sammen, hvor Luiz er en god oprydder og skærmer sit forsvar rigtig flot.
 • Sheffield kan ikke bruge X til noget. Hvis de vil blive i PL, eller bare som minimum holde drømmen i live, skal de have 3 point, så derfor tror jeg de vil jagte et resultat også i slutningen af kampen, hvilket vil give muligheder til Villa, som både får mere plads på den sidste 1/3, men måske vigtigere, kan de kører deres omstillinger, hvor de er dødsens farlige.
Hold øje med
 • Grealish fraværet er klart en ulempe, han er holdets bedste spiller, og kan gøre ondt på alle forsvar. Han har været ude i de seneste to kampe, og kunne måske komme med i dette opgør, men jeg tror dog kun det ville være på bænken.
 • Sheffield havde et godt januar-start februar, hvor de bl.a. slog Man. Utd. Newcastle og WBA. Derudover spillede de flotte kampe mod Man. City, Tottenham og Chelsea, så de kan sagtens stå imod "bedre" hold, og i en kamp mod Aston Villa, tror jeg også de komme til at gøre fin figur, de bliver i hvert fald sjældent kørt over, og er altid med i deres kampe, helt til det sidste.
 • I deres seneste indbyrdes opgør tabte Sheffield 1-0, og gjorde en herodisk indsats på trods af de var en mand i undertal fra det 12.minut. Villa havde i det opgør svært ved at scorer, og skabe chancer, selvom Sheffield var en mand i undertal. I dette opgør har de så måske ikke Grealish med, så jeg kan være nervøs for om de kan få skabt noget imod et godt organiseret Sheffield mandskba.
Oddsmarked

Jeg er gået på det rene 2-tal her, men tror også det bliver en målfattig kamp, hvor man eventuelt kunne kombinere under 2,5 til odds 1,77 og 2-tallet til odds 4,33 hos bet365.com 

Men synes det er på grænsen af værdi med de 1,77. 

Holdene: 
Sheffield United:
Her er det især forsvaret der er ramt hvor Bogle (fast mand 10 kampe 2 mål) Basham (fast mand 25 kampe) Egan (fast mand 22 kampe) Robinson (reserve 8 kampe) O'Connell (fast mand 2 kampe i år).
Det kommer til at beytde, at bagkæden er yderst hårdt ramt, og det er ellers der hvor Sheffield har deres styrke, i min optik. Så det giver følgende start 11'er:

Ramsdale; Ampadu, Jagielka, Bryan; Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens; Mousset, Sharp

Aston Villa:
Her er Cash helt sikkert ude (fast mand 21 kampe) og derudover er Hause (reserve 4 kampe) også skadet. Ift. holdets største stjerne Grealish er det tvivlsomt at han stiller op, og hvis han er med så tror jeg kun det er på bænken, han er holdets store stjerne med 6 mål og 10 assists i 22 kampe. Jeg tror vi kommer til at se noget lignende det hold der slog Leeds i sidste runde, men måske Barkley får en start plads:

Martinez; Elmohamady, Konsa, Mings, Targett; Luiz, McGinn; Traore, Barkley, El Ghazi; Watkins

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback