18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Shakhtar Donetsk - Roma: (AH: 0,0) 1

Match center
18. marts 2021 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Europa League
Stadion NSK Olimpiyskiy, Kyiv (neutral)    Antonio Mateu
15. mar. 2021 kl. 09:21 (Opdateret 18. mar. 2021 kl. 20:47) 15/03
392
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 39-27-34%
Betvalue: 108,12%
Spilbar ned til odds: 1,87
Rigtig/forkert: 1-2
888sport Spil nu hos 888sport
Shakhtar skal frem og jagte sejren, og efter at have tabt det første opgør med 0-3 kan Roma tag det med ro. Roma var en klasse bedre i første opgør, men romerne har et vigtigt opgør i weekenden og kan rotere en del, og det bør Shakhtar kunne udnytte.
Det taler for
 • Shakhtar Donetsk skal frem og jagte sejren, men om det er nok til at gå videre over to kampe er nok meget svært efter at man tabte det første opgør i Rom med 3-0, men man vil sandsynligvis spille sin chance mod et italiensk mandskab som vil rotere en smule.
 • Roma har et vigtigt opgør i weekenden hjemme mod Napoli, og vil man med i Champions League og slutte i Top 4 i denne sæson så er weekendens opgør vigtigt, og hvor man helst ikke må fejle.
 • Med en 3-0 sejr i det første opgør og det vigtige opgør i weekenden hjemme mod Napoli må det betyde at romerne rotere en del, og sagtens kan leve med et nederlag i Ukraine.
 • Romerne tabte søndagens udekamp i Parma med 2-0, og hvor spillet på ingen måde fungerede.
 • Man kan de italienske hold i Europa når de har fået et godt resultat fra det første opgør så tager man det normalt roligt i returopgøret, hvor opgøret bare skal overståes, og det vigtigste er at man ikke ryger ud, og for alt i verden ingen skader løber ind, og det kan sandsynligvis blive billedet torsdag aften i Ukraine.
 • Selvom Roma vandt det første opgør i torsdags i den italienske hovedstad, så har de bestemt ikke imponeret i de seneste opgør de har spillet, og har tabt to af de seneste fire opgør man har spillet i Serie A.
 • Shakhtar Donetsk vandt søndagens hjemmekamp mod Desna med 4-0, og hvor man sparede en del af de vigtige profiler fra start.
Hold øje med
 • Bemærk at opgøret spilles i Kiev, og ikke på Shakhtars Donetsk normale hjemmebane Donbass Arena.
 • Roma vandt det første opgør i den italienske hovedstad med 3-0, og hvor ukrainerne var meget anonyme i opgøret, og aldrig rigtig blev farlige.
 • Den ukrainske liga startede først op for en lille måned siden efter vinterpausen, og hvorimod den italienske Serie A har været i gang hele tiden, og det kunne man tydeligt se at hjemmeholdet manglede mere fart end man f.eks så i efteråret hvor man blandt andet vandt ude over Real Madrid.
 • Kommer Shakhtar bagud i opgøret så er tingene med stor sandsynlighed slut, og det kan betyde at man vil angribe mindre og det pludselig vil blive et mere åbent opgør i begge ender af banen.
 • Ukrainerne har tabt tre af de seneste fem opgør man har spillet.
Oddsmarked

888Sport er i odds 2,08 på en Shakhtar sejr, og samme odds kan man få hos Unibet og Mr.Green, man får fuld gevinst hvis ukrainerne vinder, pengene tilbage hvis opgøret slutter uafgjort, og spillet er tabt hvis romerne vinder torsdagens opgør i Kiev.

SHAKHTAR DONETSK: Efter 0-3 nederlaget i Rom i sidste uge er ukrainerne pisket frem på banen for at jagte sejren, og man så kan vinde nok til at spille sig videre i turneringen bliver nok mere end svært, men man skal frem og spille bedre end man gjorde i Italien, og muligheden for at vinde bør være god da romerne har et utrolig vigtigt opgør i weekenden hjemme mod Napoli, og det bør betyde at de rotere i torsdagens opgør i Kiev.

Spillet fungerede ikke i Rom og det hurtige og ikke mindst stærke offensive spil man så fra Shakhtar blandt andet i efteråret i Champions League, og hvor man vandt både ude og hjemme over Real Madrid skulle man kigge langt efter senest i den italienske hovedstad, og jeg havde personligt ikke forventet at romerne bare gik ud og besejrede ukrainerne som nemt, og med 3-0.

Man kommer med stor sandsynlighed til at se et ukrainsk mandskab som skal ud og vaske tavlen ren, og som vil klø på fra start da man umuligt kan spille så dårligt to opgør i træk i Europa, og man fik da også styr på tingene i søndagens hjemmekamp mod Desna som blev besejret med 4-0, og hvor træner Luis Castro blandt andet valgte at spare vigtige profiler som Taison og Marlos i opgøret fra start, og yderligere var backen Ismaily heller ikke i kamp.

Kender man de italienske hold så ved man at har de fået et godt resultat i det første opgør, ja så tager man det mere roligt i returopgøret og med en 3-0 sejr i det første opgør så bør motivationen umiddelbart være størst fra Shakhtar side til at gå ud og revanchere sig, og mod et italiensk mandskab som med stor sandsynlighed vil rotere en del med henblik på sønagens vigtige hjemmekamp mod Napoli, og det bør ukrainerne kunne udnytte.

Shakhtar Donetsks forventede startopstilling: 4-2-3-1: Trubin- Dodó, Matvienko, Vitao, Ismaily-Alan Patrick, Maicon- Tete, Marlos, Taison- Moraes.

Trupnyt: Shakhtar Donestk kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

AS ROMA: Romerne løb ind i et 2-0 nederlag i søndagens udekamp mod kriseramte Parma, og i et opgør hvor man så træt ud og hvor tingene bestemt ikke fungerede, og nederlaget betød at man spillede sig ud af Top 4 i Serie A, og at weekendens hjemmekamp mod Napoli bliver utrolig vigtig for romerne i kampen om at slutte i toppen af rækken i denne sæson, og ikke mindst at komme med i Champions League.

Træner Paulo Fonseca vil muligvis rotere en del i torsdagens opgør i Ukraine da fokus med stor sandsynlighed allerede vil være på det vigtige opgør i weekenden, og hvor man skal ud og jagte tre point mod en konkurrent i kampen og de vigtige Champions League pladser i Serie A, og derfor må man få alt i verden ikke løbe ind i skader, og de vigtige profiler skal helst spares og det burde der være mulighed for efter at man vandt det omvendte opgør med 3-0.

Man kommer sandsynligvis ikke til at se et Roma mandskab som vil ret meget i opgøret, og som med stor sandsynlighed bare skal have dette opgør overstået så man kan komme hjem igen med en samlet sejr, og fokus kan komme på Napoli opgøret, man så samtidigt træt ud senest i Parma og de mange opgør man har spillet i denne sæson kan måske begynde at mærkes på spillerne, og mod et hurtigt og offensivt spillende ukrainsk hold kan man komme i problemer torsdag aften.

Romas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Pau Lopez- Mancini, Cristante, Ibanez- Karsdorp, Diawara, Villar, Bruno Peres- Pellegrini, El Shaarawy- Mayoral.

Trupnyt: Romerne er uden Juan Jesus(reserve) i forsvaret, Mkhitaryan(fast) i angrebet som er skadet, Veretout(fast) på den centrale midtbane, og yderligere er Smalling(fast) i midterforsvaret tvivlsom til opgøret, startopstillingen er taget fra sportface.it, men jeg forventer at man med stor sandsynlighed vil spare et par profiler fra den startopstilling, da det Napoli opgør skal tages seriøst i weekenden.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, shakhtar.com, asroma.com, sportmediaset.mediaset.it, Tuttomercatoweb.com, sportface.it

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback