18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SD Huesca - Valencia: Begge hold scorer: Ja

Match center
22. maj 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio El Alcoraz    Guillermo Cuadra
21. maj. 2021 kl. 08:32 (Opdateret 22. maj. 2021 kl. 19:55) 21/05
187
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 59%
Betvalue: 104,43%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert: 0-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Der er kun en ting der tæller og det er de tre point de kan tage imod Valencia. Imens tager udeholdet ikke til Catalanien for at tabe, og derfor bør der være lagt i ovnen til en underholdende kamp!
Det taler for
 • Hjemmeholdet kan på ingen måder nøjes med et kryds til kampen. De ligger nok lige over stregen, men stadig A Point med Elche. Elche møder Atheltic Club, så Huesca er nødt til at antage at Elche vinder, og derfor skal de selv åbne deres organisation lidt op satse fremad! 
 • Valencia kan tage det mere stille og roligt her. Et kryds for dem er ingen katastrofe. Men de har spillet til mere i deres seneste to kampe, Hvor de seneste udraderet Eibar med en sejr på 4-1. Det siger for mig at de ikke har skruet ned for deres spil og derfor bør de stadig være en trussel for Huesca. 
 • Huesca spillede ikke en specielt god kamp senest imod Betis. De stod stille og kom ikke rigtig til nogle chancer. Træner Rojo Martin er nødt til at vende deres strategi og satse offensivt. Det kan stadig godt straffe Valencia  der på udebane ikke har holdt målet rent siden de mødte Valladolid i starten af Januar måned! 
 • Hjemmeholdet kan dog godt få skovlen under Valencia hvis de udnytter de fejl som Valencias forsvar laver. Linjen der har set en smule tung ud og der har været svært for dem at stoppe deres modstander i skabe chancer. Dette bør Huesca med Rameriz i front godt kunne udnytte sig af! 
 • Valencia forventes at komme i samme opstilling som da de seneste mødte Eibar. Er dette tilfælde tror jeg slet ikke kampen bliver målløs. Træner Voro har stadig en 10. Plads de kan satse efter. Gør de det og kommer ligeså offensivt ud som da de mødte Eibar så kommer de også til at give rum bagud! 
Hold øje med
 • Huesca har ikke generelt igennem sæsonen ikke præsteret særligt godt rent offensivt. De har manglet præcision og modet til at afslutte noget mere og virkelig gøre deres chancer farlige. Dog afslutter de en del mere på eget græs og scorer også en smule der! 
 • Valencia første med tre mål ved første halvleg imod Eibar. Ikke at jeg tror der sker igen, men skulle det ske, kan sagtens fjerne alt modet fra Huesca! Men for mig at se, så har Huesca også en del spillere i deres trup hvor for nogle dette nok vil være deres sidste La Liga kamp. Derfor tror jeg hele holdet kommer ud for at præstere uden at tænke for meget over nedrykning! 
 • Valencia kan komme noget mere defensivt ud og lukke ned for Huescas chancer. Det vil ikke rigtig ligne dem at gøre det, da det ikke passer med deres stil, og når det er sidste kamp tror jeg også gerne de vil slutte godt af! Det kunne dog tænkes at første halvleg bliver målløs da alle andre kampe også spilles på samme tidspunkt. For Huesca ville det være en fordel ift. hvordan det går med Elche! 
Oddsmarked

Huesca er blevet gjort til store favoritter til opgøret her. Det er klar når motivationen også ligger på deres siden. 
Men at vi kan finde et odds på en Valencia sejr der er helt oppe omkring de odds 5, det syntes jeg er meget højt sat. 
Lige nu kan hente oddsene 1,65 - 4,20 - 5,00 ved Bet365. Det giver et CV på: 58% - 23% - 19%!
Hvis den forventede start opstilling holdet ift. at Valencia også stiller noget nær stærkeste opstilling så bør X2 være et andet godt spil! 

 

Kampens Forløb:
Jeg forventer Huesca som udgangspunkt fra start vil prøve at sætte sig på kampen og skabe kontrol. De kan gøre det omvendte og lade Valencia styrer spillet også skabe kaos for dem. Det så vi bare da Valencia vandt over Eibar at det farligt lade Valencia komme i så meget besiddelse og kontrol. 
Huesca kan forsøge at holdet første halvleg målløs for så at se hvordan Elche klare sig. Men det ville være bedre Heusca at de bare kom offensivt fra start og satsede. Valencia tror jeg tager det mere stille og roligt, og kommer forholdsvis frit ud til kampen. Så længe de ikke taber tror jeg egentlig de er tilfredse. De vil nok gå efter en sejr alligevel da den 10. Plads må være fristende for holdet og derfor ser jeg også at de selv ender på tavlen! 
Huesca defensiv har kunne lukkke ned for de lidt større hold, men deres række bagved kommer også på deres sidste prøve en sæsonen slutter og jeg tror ikke de har hvad der skal til for at holde målet rent, for ike at snakke om at de ikke helt kan tillade sig at stille dybt og kompakt! 

Trup Nyt: 

Huesca forventer jeg i en 3-1-4-2 formation: 
Fernandez - Silva - Pulido - Siovas - Maffeo - Galan - Rico - Ferreiro - Seoane - Sando - Mir
Fravær: Escriche - Eugeni - Insua - Luisinho - Valera

Valencia forventer jeg i en 5-4-1 formation: 
Cillessen - Correia - Gabirel - Guillamon - Diakhaby - Gaya - Lee - Wass - Soler - Guedes - Gomez

 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Betxpert.com - Understat.com - Transfermarkt.com - Sportsmole.co.uk - Laliga.com - Sdhuesca.es - Valenciacf.com

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback