18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SC Heerenveen - RKC Waalwijk: (AH: -0,5) 1

Match center
21. august 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Holland - Eredivisie
Abe Lenstra Stadion    Marc Nagtegaal
18. aug. 2021 kl. 16:00 (Opdateret 21. aug. 2021 kl. 20:37) 18/08
160
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

SC Heerenveen- RKC Waalwijk

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 111,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 3-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Heerenven-Waalwijk 21/8 kl. 18.45

Oddset på hjemmesejr er højere på asian varianten end på alm hjemmesejr.

Sidste runde for begge hold endte med en sejr til begge hold på 1-0. Mest overraskende var det Waalwijk fik en premieresejr hjemme mod AZ, stik imod spil og chancer.

Sidste sæson sluttede Heerenveen som nr. 12 og Waalwijk som nr. 15 på en bedre målscore end Emmen.

Heerenveen hjemme sidste sæson: 6-5-6 målscore 22-18

Waalwijk ude sidste sæson: 2-5-10 målscore 12-30

Begge opgør sidste sæson sluttede 1-1

Trupstatus:

Op til denne sæson har Heerenveen mistet 2 forsvarspillere, 1 midtbanespiller som spillede fast sidste sæson. De positioner er der blevet hentet nye spillere ind til at tage over. 

Waalwijk har derimod mistet 7 spillere fra sidste sæson, som var en fast den af startopstillingen. Der er kommet 2 nye angribere ind, men ikke nogle med mål i støvlerne og det hjælper ikke på et hold der ikke normalt scorer mange mål.

Ingen skader i nogle af trupperne.

Helt overraskende vandt Waalwijk første kamp mod AZ. De havde 28% af spillet og kun 1/3 berøringer af hvad AZ havde i kampen. 2 skud på mål, hvor det ene går ind. Heerenveen havde en mere lige kamp ude mod oprykkerne Eagles, hvor en hurtig føring gav dem sejren. Sidste sæson vandt Waalwijk kun 2 kampe ude, så der er stor sandsynlighed for de kommer til kampen og overlader initiativet til hjemmeholdet og skal se om de kan få en uafgjort med hjem. Hjemmeholdet er et bedre hold end de to hold og oddset er nok røget en smule op, pga Waalwijks overraskende sejr i første runde. Jeg kan ikke se, hvorfor hjemmeholdet ikke skulle vinde denne kamp. Den ene af de 2 kampe sidste sæson, får Heerenveen rødt kort tidligt i kampen og Waalwijr formår stadig ikke at hive sejren i land. 

Waalwijk havde 5 cleansheets sidste sæson og man har endda mistet 1 målmanden fra sidste sæson, så ingen tvivl om hjemmeholdet nok skal komme på tavlen. Grunden til jeg ikke er på hjemmesejr med mere end 1 mål, er de har det lidt svært mod hold, hvor de skal styre spillet og hvor modstanderen står kompakt. Det vidner sidste sæsons hjemmebane tal også om.

Der burde være forskel på de 2 hold til denne kamp og jeg tror hjemmeholdet tager sejren.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback