18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SC Heerenveen - Go Ahead Eagles: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
15. maj 2022 kl. 14:30 - Fodbold, Holland - Holland Æresdivisionen
Abe Lenstra Stadion    Serdar Gözübüyuk
12. maj. 2022 kl. 19:42 (Opdateret 15. maj. 2022 kl. 16:25) 12/05
114
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 55-30-15%
Betvalue: 103,95%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 3-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Sidste runde i Æresdivision og et opgør mellem 2 hold der kan snuppe sidste playoffplads om pladserne til Europa, hvis Nijmegen snubler i sidste runde hjemme imod nedrykningstruet Sittard. 

Heerenveen er kommet i spil til pladsen efter danske Ole Tobiasen har overtaget trænertjansen midlertidigt og fået sat en stod i den elendige defensiv 2022 startede ud med. De har stadig ikke fundet nøglen til en sprudlende offensiv. Alligevel er de stille og roligt kravlet op i tabellen og har nu chancen for playoffpladsen. 
 

Eagles har som oprykker gjort det godt og har sikret sig mod nedrykning. Det har de seneste resultater også været præget af. 4 nederlag i de seneste 5 kampe. Det virker som om de er gået på sommerferie efter de har reddet sig i rækken. 
 

Heerenveen fik en snitter i midtugen til Ajax, men hvem har ikke fået det i denne sæson. Jeg ser Heerenveen mere motiveret til dette opgør og de gerne vil slutte ordentlig af inden ny træner tager over. Jeg tror de vil spille deres chance og samtidig gøre alt for at slutte over deres rivaler Groningen og have håneretten i næste sæson. At vi får odds 1,89 på hjemmesejr er lige i overkanten i forhold til hvorfor ge udeholdet er pt, samt motivationen hos hjemmeholdet. Yderligere har Eagles ikke været skræmmende på udebane denne sæson. Var det ikke sidste kamp, ville jeg have foretrukket under 2,5 mål, men da begge hold intet har at tabe frygter jeg de kan spille mere frit. 

  • Høj tilbagebetaling
  • Stort spiludvalg og egne odssættere
  • Flot velkomstbonus

Kommentarer

Feedback