18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sara Bejlek - Tereza Smitkova: 1

3. september 2021 kl. 11:00 - w60 - Prag - grus
2. sep. 2021 kl. 23:24 (Opdateret 3. sep. 2021 kl. 12:16) 02/09
82
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

15 årig Bejlek på jagt efter ny triumf i Tjekkiet.

Chance (1-X-2): 47-0-53%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 0-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Smitkova har vist god grus form den sidste måned, og har mange sejr under bæltet. Hun skal her spille sin 11 kamp på 2 ugers tid, og har altid sat lidt tvivl ved hende fysisk, selvom hun ser fit ud af statur. Hendes seneste grus titel ligger snart 10 år tilbage, og har heller aldrig ment at grus er hendes force, men har virkelig spillet positivt og aggressivt på det seneste. I dagens kamp mod Kawa, måtte det ende i en tiebreak afgørelse i en 3 timers lang kamp. 
Smitkova synes jeg har en god serv, som giver et godt afsæt til det efterfølgende slag. Hun kørte dog ikke med specielt gode procenter i dag, men det var også mod en modstander som har fundet liv igen i tennis, og derfor har efterladt Leonie Kung som den værste spiller i år.

Bejlek fik et wake up call i sidste uge, og tabte fuldstændig sutten oppe 5-3 i første sæt, for efterfølgende tabe 10-1 i partier. Hun har i denne uge måtte nøjes med 2 kampe mod kompetente modstandere som skulle klares i 3 sæt. I dag mod stærke Jang var hun nede med sæt og matchbold 5-6 i 2 sæt, hvorefter hun tog kampen og kværnede derudaf.

Hun har spillet til at modstå Smitkova's agressive spil, og har selv styrken til at presse Smitkova tilbage, hvor Smitkova ikke har sin store styrke fra. Bejlek kørte med lidt bedre procenter i sin 2 timers kamp, og føler hun vil stå bedst fysisk til dette opgør.

1% adskiller dem på vunde kampe på grus, og Smitkova vil helt sikkert gerne høste frugt fra sin sidste måneds gode grus tennis, men mener at Bejlek kan slå endnu en profileret spiller ud, som hun har gjort meget på det sidste.

Begge har vist store udfald, Smitkova tabte mod Jang i Polen med kun 1 vundet parti, og bookmakerne anerkende også mere nu hvad Bejlek har bedrevet på det seneste.

Oddset ligger på 1,80-1,90 på Bejlek, men Unibet står alene med sine 2,20. Jeg syntes dog ikke at oddset i 1,90 laget er hver at går med, men 2,20 er tilgengæld godt betalt for at opgør der på papiret kan gå begge veje.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback