18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sapfo Sakellaridi - Lisa-Marie Rioux: 2

24. december 2021 kl. 00:05 - w15 - Giza - hardcourt
23. dec. 2021 kl. 23:12 (Opdateret 24. dec. 2021 kl. 11:44) 23/12
16
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i Egypten.

Chance (1-X-2): 55-0-45%
Betvalue: 109,35%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

OBS: Kampstart kl. 09.00.

Sakellaridi har i år spillet 150 grus kampe, hvilket i sig selv er voldsomt. Nu er det uge 2 i Egypten på hardcourt, hvilket er et underlag hun ikke har bedrevet noget stort på. Hun var ude en tæt kamp mod middel modstand, og kunne lige så godt være kommet ud på den forkerte side af den kamp.

Sakellaridi kan serve godt, men det er ofte hendes returspil der vinder kampe for hende. Hun gav rigtig meget væk i går, og ser hende slet ikke være så stor favorit som hun er udråbt til. Hun har dog en god evne til at få de tætte kampe over på hendes side, ellers er hun normalt en spiller der vinder stort eller taber stort.

Rioux har haft en lidt blandet tid, men har nu haft en lille måneds pause til at genoplade batterierne. Hun har indtil videre fejet modstanderne af banen, og kommer ind til denne kamp med rigtig stærke stats. Hun er skolet fra College tennis og har derfor en god balast, men jeg er altid lidt bekymret for hende i sin egen serv. 

Rioux har også stor styrke i returspil, så forudser umiddelbart en urytmisk kamp med mange breaks. 

Marathonbet topper her i en kamp der ellers ligger fra 2,07-2,20 på Rioux og har været opadgående. Det er lidt en kamp hvor jeg vil se det før jeg tror på, men syntes selv at Rioux skulle have fine chancer her.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback