18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sandefjord - Vålerenga: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
8. maj 2022 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Norge Eliteserien
Sandefjord Arena    Tore Hansen
5. maj. 2022 kl. 11:45 (Opdateret 8. maj. 2022 kl. 19:52) 05/05
138
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Norge, Eliteserien runde 5.

Chance (1-X-2): 36-23-41%
Betvalue: 117,00%
Spilbar ned til odds: 2,78
Rigtig/forkert: 1-3
Bet365 Spil nu hos Bet365
Sandefjord har spillet 3 af sine 4 kampe på udebane og har startet godt med 2-0-2. VIF har slidt sig 2 hjemmesejre, mens de har tabt begge udekampe. Mens Sandefjord har imponeret i 3 af 4 kampe, så har VIF i store deler af sæsonen skuffet.
Det taler for
 • Sandefjord spillede en dårlig udekamp mod HamKam, men har været gode i de 3 andre kampe og har scoret 9 mål og er farlige fremover i banen.
 • VIF har ikke overraskende tabt ude mod Molde og Glimt, men det må bekymre dem at de ikke dominerer i større grad hjemme mod svage Jerv og heller ikke gode Haugesund.
 • Sandefjord er som de sidste år, tippet i bunden, men nok en gang overrasker de og kommer fra en 5-0 udesejer mod Godset som udover kampen blev rådvilde mod Sandefjords hurtige angribere.
 • Sandefjord har været stærke hjemme over tid, kun 2 tab sidste 13.
 • VIF har en udesejer sidste 12 og tabte 3-0 sidst de gæstet Sandefjord.
 • Sandefjord er kun 1 af 5 som spiller på græs.
 • VIF har spændende navn offensivt, men sliter med at score mål i åbent spil. 3 dødbold mål og et selvmål er fasiten så langt.
Hold øje med
 • VIF er favoritt her, men ikke nødvendigvis så stor som oddsen tilsiger, men på papiret har VIF et bedre hold. De klarede sig fint ude mod molde hvor de likevel tabte 1-0 og har trods alt vundet begge sine hjemmekampe.
 • Sandefjord er enten eller. Fra at vinde stort til at være svært dårlige og tabe stort.  Hvis Fagermo og VIF lykkes OK med sin gameplan så er de i stand til at nøytralisere hjemmeholdet, som scorer mange af sine mål på omstillinger.
 • Ingen spillede flere X end VIF i 2021 og de fik poeng i 9 af 15 udekampe i 2021 og med 23 mål i mod på udebane, var det kun to hold som havde bedre defensiv ude.
Oddsmarked

Oddsen har gået kraftig op på Sandefjord. Hos Bet365 startet den 2,80.

To klubber med lidt forskjellig målsætning de sidste årene. Sandefjord er i gang med sin 3. sæson i Eliteserien og er igen tippet i bunden af flere. De to sidste sæsonene har de imponeret og havnet på 11.plads og 10.plads i 2021.

VIF holder til i hovedstaden og har skuffet år efter år. De fik endelig noget at juble for da de i 2020 blev nummer 3 og gik så hårdt ud foran 2021 sæsonen og skulle jagte guld. Det endte med nok en nedtur og skuffende 7.plads og de var aldrig af medalje, 12 poeng bag 3.pladsen.

Udeholdet har nu haft samme træner siden 2020. Dag Eilev Fagermo gjorde en fantastisk job i Odd, som uden mange midler blev en stabil Eliteserie klub. Han er en som har holdt fast i 433 og har nu en spilletrup som har været sammen i mange år. Lidt færre store ord i Oslo nu og det er måske fornuftig. 

Forrige sæson forsvandt den faste keeperen og en af Eliteserien største profiler, Dønnum. Sistnævnte er dog tilbage på lån nu, men har ikke helt lignet den Dønnum som var i VIF for et år siden. VIF har også hentet ind Strand fra Brann som har været en af de bedre spillerne hos VIF så langt. I tillegg har de hentet ind to gode forsvarsspillere og har en stærkere trup nu end hvad de afsluttet forrige sæson med.

VIF har likevel slidt i hele år. Vandt kun to treningskampe mod Start og Stabæk som begge spiller i 1.div. 

Sandefjord mistet et hav af nøglespillere foran denne sæsonen. 4 af de bedste spillerne forlod dem, men de nye har kommet godt i gang og igen ser de ud som et hold som kan vinde stort eller tabe stort mod alle hold i ligaen.

VIF sliter at score i åbent spil, men Sandefjord har allerede scoret 9 mål. Kun en scoring har kommet efter dødbold. Senest var det Ofkir som scoret hattrick efter at Tveter scoret tre mål i 1.runde. Langt de fleste af hjemmeholdets mål kommer på kontringer. VIF har under Fagermo ønsket at dominere kampene sine mere og både hjemme mod Jerv og Haugesund var de sårbare ved boldtab. Her er Sandefjord dygtige og har langt bedre våben end de to andre hold.

Hjemmeholdet mangler kapteinen ud sæsonen som er en stor svækkelse, men de mangler også Singh også var skadet sidste to kampene.

VIF må klare sig uden sin faste højreback, men har en god erstatter og så er Holm ude(reserve) og Layouni(reserve/fast).

Kilder

sandefjordfotball.no, eliteserien.no, vif.no, soccerway.com, oddsportal.com, norskfotball.no

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback