18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

San Jose Sharks - Philadelphia Flyers: (AH: -1,0) 2

Match center
29. december 2019 kl. 04:30 - Ishockey, USA - NHL
SAP Center at San Jose
28. dec. 2019 kl. 12:11 (Opdateret 29. dec. 2019 kl. 07:02) 28/12
148
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 47-20-33%
Betvalue: 105,80%
Spilbar ned til odds: 2,42
Rigtig/forkert: 6-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Natten til søndag indleder Philadelphia et længere roadtrip med en tur til San Jose.  Mens Flyers er på vej frem, ligner Sharks et hold i opløsning, og det skal udnyttes.

Det taler for:
- Flyers (21-11-5) havde en svær periode i midten af december, da holdets svensker Oskar Lindblom blev ramt af en sjælden kræftsygdom. Holdet havde før de chokerende nyheder vundet 6 af de seneste 7 kampe, men tabte derefter de næste 3. Siden da virker holdet til at have samlet sig, og Flyers vandt de sidste fire kampe (1 i overtid) op til julepausen.

- Flyers havde i de omtalte tre nederlag også stjernecenter, Travis Konecny, skadet, men efter canadierens tilbagevenden har holdet vundet alle dets fire kampe og samlet scoret 20 mål.

- Generelt har Flyers været et langt bedre hold end San Jose (16-20-3) i denne sæson. Sharks har ellers været et af NHLs mest stabile mandskaber i de seneste mange sæsoner, men holdet er nu blandt de ældre i ligaen, og måske er denne generation af Sharks-spillere nu bare over the hill.

- Flyers har ikke været særlig gode på udebane i år, men tager man de tre nederlag i midten af december væk (hvor holdet tydeligvis var påvirket af Lindbloms sygdom og Konecnys skade), så har holdet vundet de seneste fire udekampe (1 i overtid).

- Sharks var elendige i oktober, fremragende i november og nu elendige i december. 1 sejr er det blot blevet til i de seneste 11 kampe, og 7 af kampene er blevet tabt med mindst 2 mål, heraf 4 af 7 hjemmekampe.

- Sharks spillede, i modsætningen til Flyers, i går. Derfor kan træthed blive en faktor, selvom holdene netop har haft en lille juleferie.

- Sharks tabte gårsdagens kamp til deres store rivaler fra Los Angeles Kings. Nederlag må formodes at gøre ekstra ondt i en hård sæson, og da det samtidig skete, efter at Sharks havde ført 2-0 før 3. periode, forestiller jeg mig, at San Jose er ramt på moralen. Desuden vil de næppe være lige så opsatte mod et hold fra den østlige konference som mod de evige rivaler.

- Sharks forventes at have Martin Jones i buret. Jones har været den dårligste af holdets to målmænd i denne sæson, og canadieren kan ikke have meget selvtillid. Han og Sharks havde efter en skidt sæsonstart en flot periode i november med 10 sejre i 11 kampe, men i december er det blevet til 6 nederlag i træk med Jones i buret.

Det taler imod:
- Flyers har ikke spillet siden d. 23. december. Som sagt kan det give en fordel med hensyn til mere friske ben, men holdet kan også være en anelse rustent grundet pausen. 

- Flyers har som sagt hentet langt hovedparten af holdets point på hjemmebane (13-2-4 hjemme og 8-9-1 ude).

- Sidst holdene spillede mod hinanden i San Jose i november 2018, endte opgøret 3-3. Før det møde havde San Jose vundet de seneste to indbyrdes opgør i regulær tid.

- Flyers har trods succesen på det seneste ikke udspillet modstanderne. Det har været lige kampe, hvor Philly har vundet primært på sin effektivitet foran kassen. 

- San Jose har hentet flere point hjemme (10-11-1) end ude (6-9-2).


San Jose mangler kun backen, Dalton Prout.

Philly har haft en del skader i denne sæson. Nolan Patrick er fortsat ude, og det samme er Samuel Morin, Micheal Raffl og naturligvis også Oskar Lindblom. Scott Laughton er tvivlsom.

Kilder

https://www.hockey-reference.com/

http://nhl.com/

https://www.rotoworld.com/hockey/nhl/injury-report

http://www.naturalstattrick.com/

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback