18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sampdoria - Venezia: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
19. december 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Rosario Abisso
19. dec. 2021 kl. 11:48 (Opdateret 19. dec. 2021 kl. 19:53) 19/12
117
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 57-25-18%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Sampdoria er kommet tilbage på sporet igen med to sejre i træk, og gæsterne fra Venezia har det ikke nemt ude. Gæsterne er svære og spille imod da de har med og lukke sig ned, men vil Doria væk fra den nederste del af tabellen er kravet tre point.
Det taler for
 • Sampdoria fik tre utrolige vigtige point i Derby Della Lanterna mod bysbørnene fra Genoa, og det blev fulgt op med en 2-1 sejr i torsdagens Coppa Italia opgør hjemme imod Torino, og hvor man sparede mere eller mindre alle de faste startere.
 • Vil hjemmeholdet væk fra den nederste del af tabellen så skal disse opgør vindes hjemme imod et mandskab som oprykkerne fra Venezia, og som kun har hentet et point de seneste fire spillerunder.
 • Gæsterne fra Venezia har haft heldet på deres side flere gange i denne sæson, og hvor man har hentet point på tilfældigheder, og ikke pga flot og spil og chancer, og det ser ud til, at tingene er ved og ændre sig nu.
 • Sampdoria og træner Roberto D´Aversa ser ikke ud til og ændre det store i forhold til sidste weekends sejr, og man har i Caputo, Gabbiadini, og ikke mindst Antonio Candreva spillere med masser af erfaring som kan gøre ondt på oprykkerne.
 • Venezia er ramt i det offensive da man må undvære hurtige Okereke og som har været vigtig for dem især på omstillingerne, og yderligere er Haps ude på venstreback.
 • Defensivt har Venezia lukket elleve mål ind i de seneste fire spillerunder, og man må forvente, at et offensivt og formentligt offensivt hjemmehold bør kun komme frem til chancer og mål imod et svagt defensivt oprykkere mandskab.
 • Sampdoria fik lukket godt ned defensivt for Genoa senest, og bør kunne gøre det samme imod et Venezia mandskab som slider i det med og scorer og skabe chancer, og er det mandskab som har scoret næst færrest mål i Serie A indtil videre i sæsonen.
 • Hjemmeholdet kan til aftens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og Sampdoria har på papiret et mandskab med mere kvalitet og erfaring end Venezia, og det bør og skal man kunne udnytte på hjemmebane.
Hold øje med
 • Venezia er utrolig svære og spille imod da de har med at lukke sig ned, stå kompakt, og spille på omstillingerne.
 • Gæsterne fik et flot point senest i hjemmekampen imod Den Gamle Dame fra Torino, og hvor man spillede 1-1.
 • Sampdoria kommer til og skulle flytte en parkeret bus i dette opgør hvis de skal hente point, og det kan blive et vanskeligt opgør for hjemmeholdet hvis de ikke formår, at udnytte deres chancer.
 • De tre nederlag i de seneste fire spillerunder har været imod formstærke mandskaber som Atalanta, Inter, og Verona som Venezia har tabt til, men hvor man blandt andet var foran med 3-0 imod naboerne fra Verona, og alligevel tabte med 3-4.
 • Defensivt har Sampdoria kun holdt nullet tre gange i denne sæson, og man har langtfra vist stor stabilitet i de bagerste kæder.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,83 på en Sampdoria sejr, og oddset har generelt været faldende hos de fleste bookmakere.

SAMPDORIA: Der er ingen undskyldninger i dette opgør og Sampdoria skal have tre point hjemme på Stadio Luigi Ferraris og imod en oprykker som Venezia som kun har hentet et point i de seneste fire spillerunder, og som bestemt er til og tale med i det defensive, og kigger man på de to mandskaber så har hjemmeholdet et mandskab med mere kvalitet, erfaring, og som burde være et niveau over gæsterne.

Sampdoria fik hentet tre vigtige og fortjente point i sidste fredags Derby Della Lanterna, og i et opgør hvor det ikke væltede med chancerne, men Sampdoria udnyttede de chancer som de fik, og den sejr blev fulgt op med en 2-1 sejr i torsdagens Coppa Italia opgør hjemme imod Torino, og hvor træner D´Aversa valgte og stille med mere eller mindre et reservemandskab.

Hjemmeholdet har skuffet i denne sæson og det kommer man ikke udenom, og samtidig med en klubejer som er blevet anholdt, en træner som stod til og blive fyret og spillet som ikke har fungeret hen over hele sæsonen, også når man kigger på startopstillingen så er det et mandskab som er bedre end en 15 plads i tabellen, og med mere kvalitet end til den placering.

Man er favoritter i aftens opgør og man forvente og se et hjemmehold som vil prøve og sætte sig på opgøret fra start af, og være spillestyrende. Kan man få gang i det offensive som senest imod Genoa, og hvor Caputo, Gabbiadini og Candreva hele tiden blev farlige i det offensive, så bør man have gode muligheder imod et oprykkerhold som har haft heldet på sin side i flere opgør i denne sæson, og det held ser ud til og være væk.

Sampdorias hjemmebanestatistik: 2-2-5, målscore 13-20.

Trupnyt: Damsgaard er forsat ude, men man kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling til aftens opgør.

Sampdorias forventede startopstilling: 4-4-2: Audero- Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello- Candreva, Ekdal, Silva, Thorsby- Caputo, Gabbiadini.

VENEZIA: Et point i de seneste fire spillerunder, og ja man har været oppe imod formstærke mandskaber som Atalanta, Inter og Verona og mandskaber man ikke kan og skal måle sig med, og senest fik man et flot point hjemme imod Juventus, og hvor man spillede 1-1.

Venezia er et mandskab som ikke er til at blive kloge på, og især deres spillestil og som bestemt ikke er den mest underholdne i Serie A med, at stå kompakt og parkere bussen, og spille på omstillinger og satse på dødbolde, man har haft heldet på sin side i flere opgør, og hvor man har fået point og ikke burde have fået det efter spil og chancer.

Man er underdogs i søndagens opgør i Genova og det kan godt gå hen og blive et vanskeligt opgør imod et hjemmehold som er begyndt og bide fra sig i den nederste del af tabellen, og Venezia kommer ikke til Genova for og underholde da det er ikke er deres spillestil, og hvor fokus vil være på at forsvare sig og stå kompakt, og håbe på og få et point med hjem igen.

Træner Paolo Zanetti kommer dog til og mangle sit farlige våben i det offensive da hurtige Okereke er skadet, og ude til opgøret og det svækker dem især på omstillingerne, og hvor man normalt skyder ham afsted. Den kvalitet kommer man til og mangle da hverken norske Johnsen eller franske Henry har de kvaliteter, og skal man have point i aftens opgør så skal man stå meget bedre og stærkere defensivt, da man defensivt har haft store udfordringer i de seneste opgør.

Venezias udebanestatistik: 2-2-5, målscore 5-16.

Trupnyt: Okereke(fast) i angrebet er skadet og ude til opgøret, Haps(fast) venstreback er ligeledes skadet, og ude til opgøret.

Venezias forventede startopstilling: 4-3-3: Romero- Ebuehi, Caldara, Ceccaroni, Molinaro- Crnigoj, Ampadu, Busio- Aramu, Henry, Johnsen.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sampdoria.it, ilsecoloxix.it, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it, sport.sky.it, veneziafc.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-10-02
- Bruger
- Ekspert
14:00 FC Midtjylland - Viborg: 1
1,75
15:00 Manchester City - Manchester United: X
6,15
16:00 Brøndby IF - Lyngby: Over 9,5 Hjørnespark
1,83
17:30 Leeds - Aston Villa: Flest hjørnespark Leeds
1,74
2022-10-03
- Bruger
- Ekspert
02:20 Tampa Bay Buccaneers - Kansas City Chiefs: (AH: -3,5) 2
2,20
2022-11-08
- Bruger
- Ekspert
09:00 Intet flertal i Senatet: X
6,00
09:10 Senatsvalg Florida: Demokrat
13,00
2022-11-21
- Bruger
- Ekspert
11:00 Går videre: Danmark: Ja ♡♡
1,57
11:00 VM - Frankrig elimineret i : 1/8-dels "last 16"
5,50
11:10 VM - Argentina elimineret i: 1/8-dels "last 16"
5,00
11:15 Udsagnsspil ja/nej: "Eriksen bliver dansk topscorer"
3,75
11:20 Gruppe D: 3. plads i gruppen: Danmark el. Frankrig
3,64
12:00 VM2022 - England-trupspecial: Kyle Walker udtages til VM-trup
1,40
12:50 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR -frit valg
11,00
12:50 Udsagnsspil ja/nej: Christian Eriksen topscorer
200,00
13:00 Kommer med i truppen til slutrunden: Kieran Trippier
4,00
13:00 VM 2022 - Vinder af Gruppe A: Holland
1,68

Kommentarer

Feedback