Annonce

Sampdoria - Bologna: 1

Match center
18. april 2018 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Francisco Vera
2. maj. 2018 kl. 16:33 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 55-25-20%
Betvalue: 105,05%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Sampdoria er generelt hjemmestærk. Bologna kommer med en sejr, og hjemmeholdet har været svingende, men Doria kæmper fortsat for en Europa-billet, og motivationen bør være størst hos hjemmeholdet.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Sampdoria er normalt stærke hjemme på Stadio Luigi Ferraris hvor de fleste point bliver hentet, og har kun eet nederlag i de seneste otte kampe i Genova.
 • Hjemmeholdet jagter fortsat Top 7 og europæiske pladser, hvilket gør at motivationen bør være højest hos værterne.
 • Sampdoria har et godt tag på gæsterne, Bologna har nemlig ikke vundet i Genova siden 1998, fire uafgjort og syv nederlag de seneste tyve år.
 • Hjemmeholdet er det fjerdemest scorende hold i Serie A, og har i Quagliarella og Zapata to angribere som kan gøre ondt på det gavmilde Bologna-forsvar.
 • Bologna har været dårlige på udebane, kun to vundet i de seneste ti kampe, og har kun hentet et point i de seneste seks kampe på udebane.
 • Gæsterne skabte mere eller mindre intet i den seneste udekamp i Crotone og må undvære et par spillere.
 • Bolognas sæson er mere eller mindre slut, og man har tidligere set mandskaber som er reddet, går tidligt på sommerferie.
 • Pulgar på den centrale midtbane er tvivlsom til opgøret og Donsah på den centrale midtbane er ude.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Sampdoria har været svingende på det seneste , og har kun hentet fire point i de sidste seks spillerunder.
 • Bologna stod stærkt i det defensive hjemme i søndagens opgør mod Verona, som ikke skabte noget som helst.
 • Offensivt har gæsterne i Simone Verdi og Rodrigo Palacio to angribere som kan volde Doria forsvaret problemer.
 • Sampdoria har lukket 16 mål ind i de seneste seks spillerunder, og har kun holdt nullet mod i derbyet mod Genoa.
 • Hjemmeholdet er presset til at hente tre point, og det kan betyde blottelser i det defensive.
 • Sampdoria må undvære venstrenacken Murru, som er det svageste punkt hos hjemmeholdet.
 • Bologna har hentet point hjemme mod Roma, og ude mod Lazio i de seneste par uger.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mened oddsætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

ODDSET:

Også værdi: Bwin  odds 1,90 og Danske Spil odds 1,90.

Oddsudvikling: Oddset åbnede i odds 2,00, men har siden været faldende,  og det har det generelt været hos de fleste bookmakere på markedet.

Markedsoverblik: En toneangivende licensløs bookmakere er i ligeledes i odds 1,91 og åbnede i odds 1,96.

SAMPDORIA:

Hjemmeholdet har haft en ganske god sæson, og er forsat med om Europa billetterne, selvom man er løbet ind i et par hårde nederlag på det seneste dog mod både Inter og Juventus som er mandskaber man ikke skal måle sig med, og kalenderen ser ganske fin ud, så man skal bestemt ikke afskrive Genova klubben.

Hjemme på Stadio Luigi Ferraris har Sampdoria gjort det godt i denne sæson, og man må nok erkende at man er et mandskab som har det bedst i Genova, hvor de fleste point bliver hentet og sådan har det været i de seneste par sæsoner, og vil man med i Europa så skal onsdagens opgør vindes da Fiorentina som er tre point foran i tabellen har et svært opgør hjemme mod Lazio, mens Atalanta som er gået i stå skal en tur til Benevento, og det ligner måske tre point.

Træner Marco Giampaolo har udtalt at man spiller sin chance til det sidste, man er favoritter onsdag aften mod et Bologna mandskab som mere eller mindre er reddet, og som generelt har det utrolig svært i Genova, hvor man ikke har vundet i tyve år, motivationen bør da også tale til hjemmeholdets fordel da de har mere at spille for.

Sampdoria har lukket godt af i det defensive hjemme på Stadio Luigi Ferraris i denne sæson, hvis man lige ser bort fra blamagen mod Inter for et par uger siden, man spiller hurtigt og offensivt fodbold, og skaber godt med chancer, og man bør kunne volde Bologna problemer som har haft det svært på udebane i sæsonen, og kun har vundet en kamp de seneste to måneder, og defensivt har været til at tale med.

Sampdorias hjemmebanestatisti:  10-3-3, målscore 31-17.

Trupnyt: Murru(fast-reserve) venstreback er ude resten af sæsonen, men ellers har man ikke vigtige fravær.

Sampdorias forventede startopstilling: 4-3-1-2: Viviano, Bereszynski, Silvestre, Ferrari, Strinic, Barreto, Torreira, Praet, Ramirez, Quagliarella, Zapata.

BOLOGNA:

Man fik tre point i søndagens hjemmekamp mod Verona som blev besejret 2-0, og det var den første sejr i to måneder, hvilket betyder at med elleve point ned til Crotone som er tredjesidst i tabellen, og kun seks spillerunder som er Bologna mere eller mindre reddet i denne sæson, og det kan betyde at man går på sommerferie, hvilket man har set flere gange i Serie A, at når man er reddet som er motivationen ikke til stede i slutningen af sæsonen.

Bologna har generelt haft det svært på udebane i denne sæson, og man har kun hentet et point i de seneste seks kampe på fremmed græs, man tabte senest i det syditalienske mod Crotone hvor man mere eller mindre intet skabte, man er småt allerede i gang med at tænke på næste sæson, hvor det tyder på at træner Roberto Donadoni ikke bliver genvalgt i klubben, det tyder heller ikke på at han kan komme med mere i klubben efter tre sæsoner.

Der er tvivl om vigtige Erick Pulgar på den centrale midtbane til opgøret, så kan det være at Destro starter inde fra start, hvilket betyder at argentiske Rodrigo Palacio starter på bænken, mens topscorer Verdi og Di Francesco i det offensive er selvskrevet på holdet.

Bolognas udebanestatistik: 5-1-9, målscore 14-21.

Trupnyt:Pulgar(fast) på den centrale midtbane er tvivlsom, skulle han blive klar så bliver det med stor sandsynlighed at han starter på bænken, Donsah(fast-reserve9 på den centrale midtbane er skadet, og ude til opgøret.

Bolognas forventede startopstilling: 4-3-3: Mirante, Mbaye, Helander, De Maio, Masina, Poli, Nagy, Dzemaili, Verdi, Palacio/Destro, Di Francesco.

Kilder: Gazzetta dello Sport, Fantagazzetta.com, sampdoria.it, Sportnotizie24.it, boognaafc.it, ilsecoloxix.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback