18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sam Stosur - Grace Min: 2

12. juli 2021 kl. 10:00 - WTA - Prague Open - Hardcourt
11. jul. 2021 kl. 17:58 (Opdateret 12. jul. 2021 kl. 12:31) 11/07
136
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 kvinder med nedadgående form

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 115,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Stosur som ikke har ramt noget i lang tid, skal nu se om en sjælden sejr kan komme i Tjekkiet. Modstanderen Min har også været igennem en forfærdelig grussæson, som Stosur sprang over.

Stosur kender man igennem mange år, og alt hvad man ved om hende, gør hun nu bare dårligere, hvilket man også kan se på resultaterne i år. Hun server fint og har en god forhånd. Hun har en tendens til at slice meget, og baghånden har set bedre tider. Jeg forventer egentlig talt at dette er en form for farvel tour hun har gang i, og ser bedre håb for Min.

Min havde et fint run tilbage omkring slut Januar i USA, man har siden da ikke ramt noget. Hun har virket modløs i mange kampe, hvor et tæt tabt sæt har betydet total opgivelse. Hun har gode minder fra Tjekkiet sidste efterår, hvor hun vandt en grustitel på itf, og ser dette friske minde som katalysator for at spille en god kamp igen. Hun spiller meget standard, men syntes hun har en fin defensiv, som skal være afgørende for denne kamps udfald.

Oddset har været svagt stigende på Min, og kunne måske endda ende en lille smule højere inden kampstart.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback