18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Salernitana - Sampdoria: Under 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
28. august 2022 kl. 18:30 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Arechi    Davide Massa
23. aug. 2022 kl. 10:59 (Opdateret 28. aug. 2022 kl. 20:23) 23/08
70
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 4-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det ligner ikke en målfest i Salerno imellem to tandløse angreb som endnu ikke har skabt det store i sæsonen. Sidst de tørnede sammen vandt Salernitana med 2-1, men begge mangler kvalitet i offensiven og det ligner et opgør med få chancer og mål.
Det taler for
 • Begge mandskaber har endnu ikke scoret i de to første opgør i sæsonen, men har samtidig heller ikke skabte det store i det offensive, og ligner to mandskaber som mangler kvalitet i angrebet til både, at scorer mål og ikke mindst skabe de store chancer.
 • Salernitana har haft fokus på det defensive og lukke godt af, men man skabte intet hjemme imod Roma i første spillerunde, og i lørdagens udekamp i Udine formåede man ikke, at udnytte man spillede elleve mod ti i hele anden halvleg. Offensivt har man set tandløse ud indtil videre., og man har ikke scoret i sæsonens første tre opgør og hvor alle tre opgør er gået Under 2,5 mål.
 • Gæsterne fra Sampdoria har på ingen måde set bedre ud end Salernitana, man har problemer med og skabe de helt store chancer, og når man endelig kommer frem til noget står træværket i vejen. Caputo i angrebet har virket anonym i de første to spillerunder, og Quagliarella kan ikke ændre tingene når han kommer ind fra bænken. Sampdorias tre første opgør i sæsonen er alle gået Under 2,5 mål.
 • Det ligner et opgør som kan blive fysisk præget, og hvor man sandsynligvis vil se begrænset offensivt spil og kvalitet fra begge mandskaber, og kan begge kom ud af opgøret med et point vil det være ganske fint.
 • Sampdoria har stået stærkt defensivt imod både Atalanta og Juventus, Atalanta scorede på de chancer de kom frem til, og Juventus fik man holdt mere eller mindre helt nede i hele opgøret, og Salernitana har på ingen måde samme kvalitet som de to mandskaber.
 • Offensivt er Federico Bonazzoli den bedste angriber hos hjemmeholdet, men med en fortid hos netop gæsterne og det bør gæsternes defensiv kunne håndtere, og lukke godt ned for ham.
 • Begge mandskaber kan umiddelbart stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og som betyder de kan matche hinanden godt over hele banen.
Hold øje med
 • Senest de to mandskaber tørnede sammen i Genova tilbage i april sluttede det med en 2-1 sejr til Salernitana, og i hjemmeholdets seneste seks opgør på Stadio Arechi er tre af opgørene gået Over 2,5 mål.
 • Sampdoria skal efter to hårde opgør imod Atalanta og Juventus nu op imod en modstander som man skal have point imod, og det ene point imod Juventus kan ikke undgå, at give dem selvtillid og tro på, at man kan hente tre point i Salerno.
 • Salernitana har et tungt forsvar, og hvor gæsterne især på omstillingerne kan kom frem til chancerne.
 • Hjemmebanen og Sampdoria som modstander er et opgør hvor Salernitana skal ud og jagte tre point, og disse head to head opgør kan blive vigtige når vi når hen sidst på sæsonen, samtidig med at Sampdoria defensiven kan virke lidt usikker når de bliver presset højt.
 • Gæsterne fra Sampdoria har store problemer på udebane, og har i 2022 kun formået, at vinde i Venezia, og vandt kun fire udekampe i hele sidste sæson.
Oddsmarked

Bet365, Unibet og 888sport er alle i odds 1,90 på Under 2,5 mål søndag aften på Stadio Arechi i Salerno, Marathonbet er i odds 1,87, og oddset er begyndt at falde hos et par af bookmakerne.

SALERNITANA: Et point i de første to spillerunder er vel det mindste man kunne forvente fra syditalienerne når man skulle op imod Roma hjemme og Udinese ude, og det ligner umiddelbart igen en sæson hvor man kommer til, at kæmpe hårdt for overlevelse som det var tilfældet i sidste sæson.

Det som er mest bekymrende for Salernitana er, at man i de første to spillerunder mere eller mindre intet har skabt, og mod romerne kom man ikke frem til nogen som helst chancer, og i den seneste udekamp i lørdags i Udine kunne man ikke udnytte, at man spillede elleve mod ti i hele anden halvleg, og aldrig rigtigt fik presset Udinese.

Defensivt har man forsat et tungt forsvar som kommer i problemer på især omstillingerne, og midtbanen virker forsat til og være i en opbygningsfase med flere nye spillere, mens man i det offensive ikke har virket skarp nok med Bonazzoli og norske Botheim, og man endnu ikke har scoret i to første opgør i Serie A, samt i 0-2 nederlaget hjemme til Parma fra Serie B i Coppa Italia.

Det ligner et tæt og jævnbyrdigt opgør når Sampdoria gæster Stadio Arechi søndag aften, og i et opgør som godt kan gå hen og blive fysisk og uden den store kvalitet hverken fra hjemmeholdet eller udeholdets side, og derfor godt kan gå hen og blive en lukket affære med få mål og chancer, og som kan blive afgjort på en tilfældighed.

Salernitanas forventede startopstilling: 3-5-2: Sepe- Gyomber, Fazio, Bronn- Candreva, L.Coulibaly, Maggiore, Vilhena, Mazzocchi- Botheim, Bonazzoli.

Trupyt: Lovato(fast) som lige er kommet til er skadet i defensiven, Bohinen(fast) på midtbanen er skadet, og Radovanovic(reserve) i defensiven er tvivlsom til opgøret.

SAMPDORIA: Genova-mandskabet startede ud med, at tabe 0-2 hjemme til Atalanta på Stadio Luigi Ferraris i premieren, og hvor man fik underkendt et klokkeklart mål, og yderligere ramte træværket to gange, man kom så stærkt tilbage i mandagens hjemmekamp imod Den Gamle Dame fra Torino, og hvor det blev til et fint 0-0 resultat, men hvor man endnu engang havde et skud på træværket.

Kigger man på Sampdorias offensiv så mangler der et eller andet som kan stille garanti for mål i denne sæson, 35 årige Caputo har i de første to opgør været anonym i det offensive, og 39 årige Fabio Quagliarella er ikke længere, at finde i startopstillingen, og hvilket gør Sampdoria har hårdt brug for en angriber som kan gå direkte ind i startopstillingen, og ikke mindst lave de vigtige mål, og skabe chancer.

I øjeblikket er der et stort spørgsmålstegn omkring klubben som er til salg, og der er interesse fra flere sider, men det som er sikkert er, at ligegyldigt hvad så er klubben ikke solgt inden markedet lukker i, ergo man skal handle hurtigt de kommende ti dage, og hente to-tre nye spillere, og som vil give mere bredde, men samtidig også forstærke startopstillingen.

Træner Marco Giampolo kommer ikke til, at ændre det store til søndagens udekamp, men hvor man må forvente og se et gæstende mandskab som tør lidt mere, og ikke mindst skaber mere i jagten på tre point end det har været tilfældet indtil videre i de første to opgør i sæsonen, og et Doria mandskab som har fokus på, at lukke ned defensivt, og som vil satse på omstillingerne med en Caputo som skal blive farligere, og med Djuricic og Sabiri.

Sampdorias forventede startopstilling: 4-1-4-1: Audero- Bereszynski, Ferrari, Colley, Augello- Vieira- Leris, Rincon, Sabiri, Djuricic- Caputo.

Trupnyt: Gæsterne fra Genova har umiddelbart ikke vigtige fravær til søndagens udekamp i Salerno.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport, Tuttomercatoweb.com, ussalernitana1919.it, ilsecoloxix.it, sampdoria.it, sportmediaset.mediaset.it, ilgiornaledisalerno.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-10-09
- Bruger
- Ekspert
15:00 Crystal Palace - Leeds: Over 2,5 Mål
1,90
19:00 Minnesota Vikings - Chicago Bears: Halvleg/fuldtid: 1/1
1,80
20:00 Everton - Manchester United: X
3,86
21:00 Barcelona - Celta Vigo: (AH: +1,5 Andre - uddyb manuelt) 2
2,15
22:25 Los Angeles Rams - Dallas Cowboys: 2
2,85
2022-10-15
- Bruger
- Ekspert
21:00 Athletic Bilbao - Atletico Madrid: Under 2,5 Mål
1,69
2022-10-19
- Bruger
- Ekspert
13:00 Copa del Rey 2022/23: Athletic Bilbao vinder Copa del Rey V/P 2 Placerin
26,00
2022-11-01
- Bruger
- Ekspert
12:00 Næste Statsminister: Søren Pape Poulsen
11,00
12:00 SF: Over 8,25 %
1,90
12:00 Radikale Venstre: Under 6,25 %
1,85
12:00 Flest stemmer: Danmarksdemokraterne - SF: Danmarksdemokraterne
1,65
12:00 Dansk Folkeparti: Under 2,0 %
2,80
12:00 Dansk Folkeparti: Ikke med i kommende regering
1,14
20:00 Socialdemokratiet: får flere stemmer end sidste valg
4,00
20:00 SF: Får flere stemmer end ved sidste valg
1,90

Kommentarer

Feedback