18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Salernitana - Roma: 2 - Tips & Spilforslag

Match center
14. august 2022 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Arechi    Simone Sozza
21. jul. 2022 kl. 11:03 (Opdateret 14. aug. 2022 kl. 22:37) 21/07
287
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 15-21-64%
Betvalue: 106,88%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert: 0-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Roma er favoritter og har forstærket sig rigtig godt hen over sommeren, og bør være et niveau over hjemmeholdet. Salernitana sluttede godt af i sidste sæson og det er første spillerunde, men romerne har mere kvalitet og det dufter af tre point.
Det taler for
 • Romerne bør have gode muligheder for, at komme godt fra land i første spillerunde ude mod Salernitana som fik reddet sig i sidste spillerunde i sidste sæson.
 • Salernitana har mistet en del af profilerne fra sidste sæson blandt andet Ederson, Verdi, Djuric, og Bonazzoli samt flere reserver, og mandskabet virker svækket op til den kommende sæson.
 • Roma er efter min mening en af outsiderne til den kommende sæson, man har et slagkraftigt mandskab og Dybala er kommet til, og bør være minimum et niveau over syditalienerne.
 • Romerne besejrede Salernitana i begge opgør i sidste sæson, 0-4 på Stadio Arechi i Salerno og 2-1 hjemme på Stadio Olimpico.
 • Tempomæssigt så vi i sidste sæson, at Salernitana havde store problemer med og følge med, og især defensivt var man mere end til og tale med, og var det mandskab som lukkede flest mål ind i Serie A i sæsonen.
 • Salernitana har et tungt forsvar med Fazio og Gyomber, og som romerne bør kunne udfordre både på fart og omstillingerne.
 • Defensivt bør romerne have gode muligheder for, at lukke ned for et hjemmehold som umiddelbart ikke har samme offensive styrke som i sidste sæson, og som i de mest af sidste sæson havde store udfordringer med, at scorer og ikke mindst skabe chancer, og det kan blive samme problem i den kommende sæson.
 • Hjemmeholdet tabte mandagens Coppa Italia opgør hjemme til Parma fra Serie B med 0-2.
Hold øje med
 • Det er første spillerunde og hvor vi tit ser overraskelser, og hvor vi ikke helt ved hvor mandskaberne står, og yderligere ikke er helt oppe i gear endnu.
 • Salernitana har en god 12 mand på lægterne som især foråret havde en stod andel i man overlevede.
 • Romerne har man tit set få problemer mod de mindre mandskaber, og hvor man er favoritter og 6-1 nederlaget ude til norske Bodø Glimt er det bedste bevis på det.
 • Jeg forventer man kommer til og se et hjemmehold som vil stå kompakt, og som vil prøve, at straffe romerne på omstillingerne.
 • Opgøret spilles om aftenen, men midt i august kan vi sagtens komme op på tredive graders varme, og varmen kan spille ind.
Oddsmarked

Unibet er i odds 1,67 på en Roma sejr og samme odds kan man få hos 888 sport, mens Nordicbet er i odds 1,65 og Leovegas i 1,64.

SALERNITANA: Syditalienerne lignede en sikker nedrykker det mest af sidste sæson, og hvor man defensivt var elendige og det mandskab som lukkede flest mål ind i Serie A, men de sidste to måneder af sæsonen begyndte tingene, at ændre sig og man kunne overleve i sidste spillerunde.

Op til den kommende sæson venter der dog træner Davide Nicola endnu et mirakel i kampen om overlevelse, og især fordi man er blevet svækket markant i forhold til sidste sæson, Djuric, Bonazzoli, Verdi, og brasilianske Ederson er alle væk i det offensive, og man har yderligere mistet reserver og mandskabet virker ikke ligeså slagkraftigt offensivt længere.

Man er undertippet i første spillerunde og hvor Roma kommer på besøg et mandskab med mere kvalitet på samtlige pladser og minimum et niveau over Salernitana, og man så i sidste sæson, at man havde store problemer tempomæssigt med og kunne følge med, og ikke mindst lukke af defensivt.

Det er første spillerunde og hvor ingen af mandskaber helt er oppe i gear endnu, men det bliver en utrolig vanskelig opgave for hjemmeholdet, og hvor man kan komme i store problemer med og kunne matche gæsterne fra hovedstaden, og det ligner umiddelbart ikke et opgør som lugter af point.

Salernitanas forventede startopstilling: 3-5-2: Sepe-Gyomber, Fazio, Pirola- Kechrida, L.Coulibaly, Capezzi, Kastanos, Sy- Botheim, Ribery.

Trupnyt: Salernitana må undvære Lovato i midterforsvaret som er kommet til i sommers fra Atalanta, og yderligere blev norske Bohinen(fast) på midtbanen skadet i mandagens Coppa Italia nederlag hjemme til Parma fra Serie B med 0-2.

AS ROMA: Romerne er efter min mening en af outsiderne til årets mesterskab, og skal bestemt tages seriøst i den kommende sæson, man har et rigtig godt sammenspillet mandskab som havde et rigtig godt forår som blev krydret med Conference League pokalen, og har yderligere forstærket sig med Paulo Dybala fra Juventus til det offensive.

Vil Roma være med i kampen om årets scudetto og ikke mindst Champions League pladserne så er dette opgør et must win opgør, og hvor man skal have tre point med hjem til den italienske hovedstad.

Man er favoritter og bør have gode muligheder for og hente tre point, man besejrede syditalienerne i begge indbyrdes opgør i sidste sæson, og både tempomæssigt og ikke mindst kvaliteten på de to mandskaber taler til romernes fordel.

Romerne og Jose Mourinho har lært fra sidste sæson, at man ikke undervurdere nogen som helst og slet ikke de små mandskaber, både på midtbanen og i angrebet har man masser af kvalitet til og kunne presse hjemmeholdets svage og tunge defensiv, og som bør få store problemer med og kunne lukke ned for romernes hurtige offensiv, samt det tryk som sandsynligvis vil komme fra romernes midtbane.

Hjemmeholdets svækkede offensiv i forhold til især foråret gør, at Roma defensiven bør kunne lukke godt ned for et hjemmehold som sandsynligvis vil komme frem til begrænset få chancer, samt man fysisk med folk som Mancini, Smalling og Ibanez har masser af erfaring til og lukke af.

Romas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Rui Patricio-Mancini, Smalling, Ibanez- Karsdorp, Wijnaldum, Matic, Spinazzola- Pellegrini, Dybala- Abraham.

Trupnyt: Romerne kommer til Salerno i noget som ligner stærkeste opstilling, og blev yderligere forstærket da Wijnaldum kom til i sidste uge fra Paris SG.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it, ussalernitana1919.it, sport.sky.it, asroma.com

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback