18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sagan Tosu - Vegalta Sendai: Over 1,5 Mål

Match center
10. marts 2021 kl. 11:00 - Fodbold, Japan - J1 League
Hajime Matsuo
8. mar. 2021 kl. 18:57 (Opdateret 10. mar. 2021 kl. 13:00) 08/03
129
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 72-28%
Betvalue: 101,52%
Spilbar ned til odds: 1,39
Rigtig/forkert: 5-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Min primære division er Premier League, men flere har på Betxpert givet udtryk for, at det er næsten umuligt at få overskud ved spil på PL. Medmindre man spiller specialspil, og det kan O/U næppe betegnes som.

Så for at teste, om der er forskel på resultatet af de samme spil i forskellige ligaer, har jeg udvidet repertoiret til også at omfatte Tjekkiet og Japan. Jeg overvejede for sjov at vælge en helt ekstrem liga som f.eks. Burundi, og jeg kan stadig godt lide tanken. Men i første omgang bliver det altså Tjekkiet og Japan, som jeg brugte søndag eftermiddag på at gøre klar.

Nedenstående forklarende tekst indleder alle mine spil. Hvis du allerede har læst den, kan du gå direkte til det aktuelle screenshot af mit regnskab:

SCREENSHOT

Procentvurderingen er baseret på en ELO-rating af hjemme- og udehold, og ikke på en vurdering af konkrete sportslige forhold omkring kampen. Tippet ledsages derfor ikke af en traditionel analyse af kampen ud fra sportslige kriterier. Det er kun CV'et for det spillede udfald, der er retvisende. De øvrige CV-felter er kun udfyldt for at opfylde kravene i Betxperts formular. 

I 2020 eksperimenterede jeg med at anvende ELO-rating til at finde 1X2-vinderkampe, og resultatet var, at jeg efter lidt over 100 spil havde vundet indsatsen tilbage. Det er vel hverken godt eller skidt. Det rigtige ord er snarere "ligegyldigt", eftersom man jo ikke spiller for at få sine penge tilbage uden rente.

Med start den 1. februar 2021 er jeg derfor skiftet til at spille O/U i disse kategorier: +1,5/+2,5/+3,5/-1,5/-2,5/-3,5. Lad os se, om det giver det ønskede resultat.

Jeg spiller med en fast indsats på 5 procent af BR, hvilket lyder som en høj procent, da mange anbefaler 2-3 procent. Men dels justeres indsatsen opgjort i kroner og ører efter hvert spil, og dels fastlægger jeg mine CV'er efter den lavest sandsynlige procent og ikke den mest sandsynlige. På baggrund af disse to forhold anser jeg det for forsvarligt at operere med 5 procent.

Virkeligheden vil vise, om det er rigtigt. Regnskabet kan ses på det screenshot, der linkes til øverst i teksten.

Screenshottet er mit interne arbejdspapir, og derfor ikke nødvendigvis letforståeligt for alle. Men interesserede er velkomne til at stille spørgsmål. Mht. selve ELO-ratingen henviser jeg dog til tidligere tråde om emnet her på Betxpert, hvor det er gennemgået grundigt.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback