18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sæson H2H: SønderjyskE slutter over AC Horsens

16. februar 2020 kl. 12:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
10. feb. 2020 kl. 17:22 (Opdateret 7. jun. 2020 kl. 14:20) 10/02
82
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 46%
Betvalue: 105,80%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Et ekstremt svært slutprogram gør, at SønderjyskE har gode forudsætninger for at overhale AC Horsens i forårets seks spillerunder.
Det taler for
  • Horsens møder alle top fem-hold
  • SønderjyskE har tre bløde kampe på hjemmebane
  • SønderjyskE's trup rummer mere kvalitet end Horsens'
  • SønderjyskE har en bedre målscore end Horsens
Hold øje med
  • SønderjyskE har tre meget svære udekampe
  • Horsens har et ekstremt solidt spilsystem
  • Horsens kan true alle modstandere i luften
Oddsmarked

Danske Spil har odds 1,55 på at Horsens slutter øverst af de to, mens der er odds 2,30 på SønderjyskE.

Horsens kender deres begrænsninger, og prøver ikke unødigt meget spillemæssigt. De satser fortsat meget på indkast og dødbolde, og med deres nye angreb, giver det endnu bedre mening at satse i den retning.

I opstarten er midtstopperen Erhan Masovic nemlig blevet lavet om til angriber, og den store serber har markeret sig med fire scoringer. Han har typisk Simon Okosum som lejekammerat, da Okosun opererer mellem midtbanen og angrebet, og de to udgør tilsammen en lufttrusel som kan ramme alle hold i Superligaen.

Det er imidlertid også det, Horsens har offensivt. Jannik Pohl er blevet fastholdt i klubben til trods for, at han igen i efteråret viste, at han har mere end svært ved at score mål.

Når man kigger på programmet i resten af grundspillet, er der ikke meget at smile af for Horsens. De møder alle top fem-hold samt nummer syv, FC Nordsjælland. Altså ikke et eneste møde med et hold fra den nederste halvdel af Superligaen.

Tager man Horsens’ kampe mod de seks hold, der venter, i efteråret, bød de på fem nederlag og blot én sejr - nemlig på Brøndby Stadion.

SønderjyskE har inden foråret tre point op til Horsens, men sønderjyderne har med Pierre Kanstrup, Julius Eskesen og Anders K. Jacobsen tilført fine spillere til truppen, og jeg ser til fulde AK47 erstatte topscorer Mart Lieder, der ofte brændte store chancer i efteråret.

Glen Riddersholm vil meget spillemæssigt med sit SønderjyskE-mandskab. Til tider for meget. Det har kostet i efteråret, men Riddersholm har haft en fin opstart, trods svingende resultater. Spillet har her oftest været fint, og takterne er gode forud for foråret.

SønderjyskE har et noget nemmere program end Horsens. Hjemme har man Hobro, OB og Silkeborg, mens man ude får det noget sværere mod FCN, FCM og Brøndby. I efteråret hentede sønderjyderne seks point mod de seks hold, der venter.

Målcoren kan komme i spil her, og der har SønderjyskE fordelen med minus 10, mens Horsens står med minus 14.

Jeg ser ikke Horsens få mere end tre-fire point i grundspillets sidste seks kampe, mens jeg godt kan se SønderjyskE nærme sig syv-ni point. Dermed finder jeg rigtig fin værdi i, at SønderjyskE slutter over Horsens i grundspillet.

Kilder

superliga.dk, bold.dk, jv.dk, achorsens.dk, soenderjyske.dk

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback