18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sabina Dadaciu - Claudia Hoste Ferrer: 1

23. november 2021 kl. 10:30 - w15 - Antalya - grus
22. nov. 2021 kl. 23:36 (Opdateret 24. nov. 2021 kl. 14:48) 22/11
39
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Tyrkiet.

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 104,80%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Spanske Ferrer har set bedre tider og har været meget ustabil. Hun er primært en spiller der vinder kampe i Spanien, og så er det mere tvivlsomt hvilke resultater hun får andre steder. Hun har stadig i år også gjort det fint i Cairo, ligesom tidligere i Heraklion og Antalya, men ikke det samme udtryk som hun komme med som i Spanien.

Hun er meget agressiv og kan godt være kamp dominerende, problemet for hende er bare hendes boldtouch, som ofte er kampafgørende for hvordan resultatet bliver. Hun har dage hvor hun intet rammer, men giver dog aldrig op alligevel. Hun kan ellers spille med god kraft og dybde, så rammer hun den inden for rammen er hun på dagen en god spiller.

Dadaciu er mere uprøvet på senior niveau, hvor hun for over en måned siden kørte fra kval til semifinale, men siden da er røget i de sidste 3 kval runder hertil. I denne uge slap hun for kval, men havde fortrukket hun havde kvalet sig ind med lidt selvtillid. Jeg syntes  egentlig hun har fin serv, og god for- og baghånd. Syntes dog hun mangler en tydelig plan i sit spil, og så virker det til at hun skal arbejde på at blive mentalt hårde. Syntes hun har en god statur og er godt bygget for sin alder, hvor hun bare skal sammensætte tingene.

Ferrer har spillet 4 kampe de sidste 2 måneder med 3 nederlag til følge, hvor hun er 20-17 på grus i år. Dadaciu har spillet lidt mere kontinuerligt tennis og er selv 11-7 på gruset. Det er mere et spil imod Ferrer som retfærdigvis er favorit, men har hun en af sine middelmådige dag kan Dadaciu godt udnytte dette.

Oddset er stigende på Dadaciu og ikke utænkeligt at dette fortsætter, da Ferrer er det kendte navn i denne dyst. Der er kæmpe erfaring til forskel, men pilen peger ikke specielt op for nogen af dem, og Dadaciu kan forhåbentlig ramme den gode uge igen.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback