Rutgers - Washington State: 1 (0-3,5)

12. september 2015 kl. 21:30
2. maj. 2018 kl. 16:00 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 57-0-43%
Betvalue: 108,87%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det er to hold, som mødte FCS-modstandere i første kamp, som skal op imod hinanden. Rutgers slog deres modstander, mens Washington State tabte. Rutgers vil forsøge at gøre, hvad Portland State gjorde i sidste weekend.

DERFOR SKAL DU SPILLE PÅ DEN:

  • I anden halveg mod Norfolk State kastede Rutgers QB Chris Laviano tre touchdowns til WR Leonte Caroo. De var suspenderet i første halveg
  • Washington State tabte deres første kamp til Portland State, som er et FCS-hold
  • Washington State er kendt for deres offense, men de stod kun for 411 offensive yards imod Portland State.
  • Sidste år dominerende Rutgers line of scrimmage på begge sider, og de løb efter behag. I år ser deres hold stærkere ud

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Washington States head coach Mike Leach er kendt som lidt af et offensivt geni, og han kommer til at give Rutgers problemer.
  • Rutgers secondary er et spørgsmålstegn. De spillede ikke godt mod Norfolk State, og de kommer til at blive testet i denne kamp
  • Vejret var en stor faktor i Washington States første nederlag. De kunne ikke flytte bolden, fordi der var en storm under kampen.

NOTE: Det er svært at vælge Rutgers, fordi de sidste mange år er de bare kendt for at skuffe en. Heldigvis er deres quarterback nu Chris Laviano og ikke Gary Nova. De så rigtig gode i anden halveg mod Norfolk State. Da Leonte Caroo først kom på banen, så skete der noget. Han er Rutgers stjerne, og Washington State har ikke lige en cornerback, som kan lukke ham ned. Washington States d-line er samtidig ikke blevet bedre fra sidste år, hvor Rutgers løb henover dem.

Washington State startede med et nederlag til en FCS-skole, hvilket altid må siges at få alarmklokker til at ringe. Mike Leach var sindssygt frustreret over, at quarterback Luke Falk blev ved med at kaste forfærdelige bolde på ellers helt simple ruter. Det virkede til, at Leach til sidst bare blev ved med at kalde de samme spil for at få Falk til at complete dem. Rutgers er et langt bedre hold end Portland State, så hvis Washington State løber ind i de samme frustrationer, så kan det blive grimt.

Denne kamp kunne meget vel blive et shoot-out, når man tænker på, at Washington State har et forfærdeligt defense, og Mike Leach er en offensiv head coach. Jeg stoler på, at Rutgers offense kan score som det passer dem på dette Washington State-defense, mens Luke Falk på ingen måde kan besvare hvert point, der bliver scoret.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback