18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rukh Brest - Energetik-BGU: Draw no bet: 2

Match center
27. marts 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
OSK Brestskiy, Brest
26. mar. 2020 kl. 18:24 (Opdateret 27. mar. 2020 kl. 19:50) 26/03
184
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 29-31-40%
Betvalue: 103,00%
Spilbar ned til odds: 1,73
Rigtig/forkert: 0-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Zorka slog i premieren mægtige BATE med 3-1, og den sejr giver et rygstød før mødet med oprykkerne Rukh Brest, som godt nok også overraskede i deres premierekamp
Det taler for
  • Zorka sluttede sidste sæson forrygende og har tempoet og niveauet fra flere sæsoner i ligaen
  • Zorka spillede stærkt med BATE, og skabte her en stribe rigtig gode chancer
  • Ruhk Brest er oprykkere, og skal op i tempo for at følge med i rækken
Hold øje med
  • Rukh Brest hentede en flot sejr hos Dinamo Minsk i deres premierekamp
  • Zorka lod BATE styre premierekampen. Det kan de ikke på samme måde gøre her
  • Zorka hentede kun sejre i fire af 15 udekampe i sidst sæson
Oddsmarked

Oprykkerne Rukh Brest er små underdogs med odds 2,80 hos bwin. Samme bookmaker har 3,50 på krydset, mens Cashpoint er i 2,45 på sejr til gæsterne.

På DNB-løsningen, jeg er ude i, er bet365 i 1,80, det samme som Cashpoint, hvis man vælger asian 0 løsningen der. Unibet er i 2,10 på Rukh Brest DNB.

Rundt om kampen

To hold, der leverede store overraskelser i første runde af den hviderussiske liga, tørner sammen fredag. Hjemmeholdet, oprykkerne FK Ruh Brest, slog ude sidste sæsons firer, Dinamo Minsk, mens gæsterne, Zorka, hjemme slog vicemestrene BATE med 3-1.

Hvis vi starter med Rukh Brest, så rykkede holdet op efter et straffesparksdrama mod Mogilev i december. Mogilev var i sidste sæson i den bedste række, så skalpen var fin for Rukh Brest, der altså nu er at finde i det fine selskab.

Rukh Brests sejr i første runde over Dinamo Minsk kom efter en kamp, som Minsk gik ind til som store favoritter. Minsk sad da også solidt på spillet i kampen, men de havde svært ved at skabe store chancer mod et godt organiseret Brest-mandskab. Skudstatistikken vandt Minsk 14-7, især efter en god anden halvleg, men Brests mål efter 26 minutters spil blev udslagsgivende.

Zorka var endnu større underdogs mod BATE. To mål vurderede bookmakerne, at Zorka skulle tabe med - de endte med at vinde med samme margin. Og selvom de, som Rukh Brest, så favoritterne have det meste af spillet, var Zorka godt med chancemæssigt.

I første halvleg spillede Zorka forrygende, og vandt skudstatistikken med 6-4, så pauseføringen på 2-0 var ikke helt ufortjent. BATE reducerede midt i anden halvleg, hvorefter Energetik blev presset tilbage, men i slutfasen øgede Bakic til 3-1.

Zorka var i sidste sæson tæt på nedrykning, men en forrygende afslutning på sæsonen, med 17 point i syv kampe, reddede holdet. Den bølge red man videre på mod BATE, og nu venter så et oprykkerhold, som godt nok fik et rygstød med sejren i premieren.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback