18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rosenborg - Lillestroem: Over 10,5 Hjørnespark

Match center
30. oktober 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Eliteserien
Lerkendal Stadion    Tore Hansen
29. okt. 2021 kl. 12:18 (Opdateret 30. okt. 2021 kl. 19:59) 29/10
79
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Norge, Eliteserien runde 25.

Chance (Over-Under): 62-38%
Betvalue: 106,64%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 8
NordicBet Spil nu hos NordicBet
RBK skuffer på 4.plads og skal nu passe sig når en af mange rivaler, LSK kommer på besøg. De 3 sidste LSK kampe har haft mindst 14 hjørnespark og to klubber med græs som hjemmebane, skal helst vinde for at tage medalje.
Det taler for
 • Det er ofte mange hjørnespark i LSK sine kampe. Sidste 3 med 14+.
 • RBK med 3/4 over 10 hjørnespark.
 • Modsat opgør over linjen.
 • Lidt ustabilt med hjørnespark når RBK spiller hjemme, men når de har haft rivaler på besøg så har det stort set kommet tosifret med hjørnespark.
 • Det kommer stort set mange hjørnespark når LSK spiller. 11 af sidste 14 tosifret og samme tendens som hos RBK, når de møder rivaler/større klubber så kommer det mange hjørnespark.
Hold øje med
 • RBK har holdt svagere hold nede på et par hjørnespark på Lerkendal. LSK er et af de bedre hold i 2021, men stadig en oprykker.
 • LSK har skuffet lidt den sidste måneden efter skader på flere spillere. De var tilbage i midtugen, men klarer de to kampe på kort tid?
 • Af alle stadions i Norge, er det bedste stemning på Lerkendal og historisk set er dette et af de største rivalopgør om ikke det største. Takler spillerne det eller bliver det et låst opgør?
Oddsmarked

Fra 1,58+. Bet365 med 1,77 på 11.0.

OBS! Jeg har lidt svært ved at sætte CV på 1x2 her og det har også bookmakerne. 888sport med 4,70 på LSK sejer, mens Bet365 har 7,50. Det er i alle fald altfor højt.

Det skiller 4 poeng mellem disse. RBK er nummer 4 og LSK nummer 6. Det står om medalje og endnu vigtigere, muligheden til at spille Europa Cup næste sæson, som er minimum krav for Norges største klub.

RBK har været ustabile hele sæsonen, men brugbare hjemme, men ikke så stabile at LSK ikke tror de kan rejse hjem med poeng. RBK har 5-10 sidste 6 hjemme, men før der gik de målløse af banen mod både Sarpsborg (0-1) og Haugesund (0-0).  RBK har ikke scoret i de to sidste udekampe og de får ingen nemme sejre pt.

LSK overrasket, kæmpet om toppladserne og gik så fire kampe uden sejer. De blev uheldige med skader på nøglespillere og i en smal trup fik det konsekvenser. Sidst slog de Stabæk 3-0 og topscorer Olsen som var tilbage scoret 2 mål. Tidligere RBK profil Helland er og med igen, mens en anden tidligere RBK spiller, Åsen var igen med i kamptruppen, sat hele kampen på bænken og kan være aktuel fra start her.

Åge Hareide har sagt at han lægger op efter sæsonen og han får ikke helt den afslutningen på sin karriere som han havde ønsket sig. RBK er ikke på nivå med Glimt/Molde og den store udrydningen før sæsonen har været småpinligt. De fristillede Botheim som banker mål ind i Glimt og Helland som var en af klubbens helt store profiler de sidste mange år viser sin nytte i LSK. Åsen som også dro til LSK er ligaens assistmester. 

I modsat opgør vandt LSK 2-0. Der var to rørte spillere som efter kampen fortalte hvor meget det betydde for dem. Åsen lagde op til Hellands mål og på overtid scoret Åsen selv. At de to er med lørdag giver kampen noget extra og det bliver spændende at se hvordan supporterne tager i mod dem. Det er i hvert fald et pluds for spil på hjørnespark at disse to er med og at Olsen starter på top.

Når RBK har mødt de store klubberne har det ofte kommet mange hjørnespark. 

VIF(h) 3-8. RBK får tidlig rødt kort. 

KBK(u) 17-3

LSK(u) 4-7

Molde(h) 7-7

Brann(h) 4-7

Glimt(u) 13-3

Skal man tippe på mange hjørnespark i norske kampe så vælger man de kampe som LSK spiller. 

14-18-18 sidste 3.  I 9 af LSK sine 24 kampe har enten dem eller modstanderne fået tosifret hjørnespark.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback