18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
28. november 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Daniele Chiffi
26. nov. 2021 kl. 11:25 (Opdateret 28. nov. 2021 kl. 20:03) 26/11
210
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 60-24-16%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Roma er favoritter og bør have gode muligheder mod Torino som man har et godt tag på i hovedstaden. Gæsterne og ikke mindst træner Juric er god til det taktisk og defensive, men romerne har flere kort at spille på, og bør kunne vinde.
Det taler for
 • Romerne fik lukket for blødningen i Genova senest efter to nederlag i træk, og besejrede fortjent et amputeret Genoa mandskab, og i et opgør hvor man sad på tingene fra start til slut.
 • Roma har normalt et rigtig godt tag på gæsterne fra Torino når man spiller i den italienske hovedstad, og har vundet i ti af de seneste elleve indbyrdes opgør på Stadio Olimpico i Rom.
 • Gæsterne må undvære Rodriguez på venstreback som er skadet, yderligere er Mandragora skadet på midtbanen og argentinske Ansaldi er meldt tvivlsom til opgøret.
 • Torino har ikke imponeret på udebane indtil videre i denne sæson, og har tabt de seneste tre opgør på fremmed græs, og har tabt fire af de første seks udekampe i sæsonen, og kun scoret tre mål.
 • Gæsterne virker som et ordinært mandskab og ikke med alverdens strenge at spille på, og målene skal normalt komme fra Belotti i angrebet, men han er gået i måltørke og har kun scoret to mål i sæsonen, og kan romernes defensiv lukke ned for især ham, ja så er det begrænset hvad gæsterne har at skyde med.
 • Roma har vundet fire og spillet et opgør uafgjort indtil videre i de første seks hjemmekampe, og er normalt kendt for ikke at give meget væk på hjemmebane.
 • Offensivt stiller romerne i stærkeste og med hurtige folk som Zaniolo, Mkhitaryan, og Abraham som kan blive farlig i luftspillet, så bør man kunne give gæsterne problemer både på hurtige omstillinger, men også tempomæssigt, og skal man indfri Top 4 i denne sæson, så skal disse opgør vindes på hjemmebane.
Hold øje med
 • Træner Ivan Juric er en utrolig god taktisk træner, og især på det defensive så man i Verona hvor svært det kan være at spille mod hans mandskaber.
 • Roma spillede torsdag i Conference League og hvor man havde flere faste startere med i opgøret, og selvom det blev til en 4-0 sejr så kan det opgør godt sidde i benene søndag aften.
 • Gæsterne har stået stærkt defensivt i udekampene mod både Napoli og Milan, og i lokalopgøret mod Den Gamle Dame, og det bliver med stor sandsynlighed samme billede i Rom.
 • Romerne er uden vigtige Veretout på midtbanen som er i karantæne, og Cristante ligeledes på midtbanen er ude med Covid.
 • Roma har skuffet i denne sæson ved at tabe mod mandskaber som Bodø Glimt og oprykkerne fra Venezia, så de er ikke helt til at blive kloge på.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,75 på en Roma sejr søndag aften på Stadio Olimpico i Rom, Unibet er i odds 1,74 og Bet365 er i odds 1,72.

ROMA: Efter to nederlag i træk fik Jose Mourinho og Roma mandskabet lukket for blødningen, og ved at besejre Genoa fortjent med 2-0 i den norditalienske havneby, og torsdag blev ukrainske Zorya sendt hjem med et 4-0 nederlag i Conference League, og yderligere har man holdt nullet i de to opgør, og hvilket bestemt også er vigtigt.

Jeg synes personligt at romerne kom med noget positivt fodbold i de første opgør i sæsonen, og med masser af fart og offensivt fodbold, man løb så ind i en lille krise efter det 6-1 nederlag i Norge til Bodø Glimt med reserverne eller ej, og efterfølgende kom nederlaget til Milan, uafgjort hjemme mod Bodø Glimt, og nederlaget til oprykkerne fra Venezia, men nu må man håbe at hullet er lukket igen.

Roma er favoritter i søndagens opgør, også selvom vigtige Veretout er ude med karantæne og Cristante ligedes er ude med Covid, men man har en ganske fin bænk.

Torino har ikke været skræmmende på udebane i denne sæson, og samtidigt med at romerne normalt har et rigtig godt tag på gæsterne når man mødes i den italienske hovedstad, og på papiret har hjemmeholdet et bedre mandskab og med mere power end gæsterne, og der bør være gode muligheder for tre point, og på Stadio Olimpico hvor man normalt gør det rigtig godt.

Romas hjemmebanestatistik: 4-1-1, målscore 9-4.

Trupnyt: Veretout(fast) på midtbanen er i karantæne, Cristante(fast) på midtbanen er ude med Covid.

Romas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Rui Patricio- Kumbulla, Mancini, Ibanez- Karsdorp, Pallegrini, Darboe, El Shaarawy-Mkhiratyan- Zaniolo, Abraham.

TORINO: Norditalienerne er i øjeblikket placeret som nummer elleve i tabellen med sytten point, og nedrynking bør det heller ikke blive til i denne sæson, og man kan da også kun gøre det bedre end i sidste sæson og hvor tingene overhovedet ikke fungerede for den italienske traditionsklub.

Træner Ivan Juric har dog forsat meget at arbejde med på mandskabet, og især på udebane hvor det er begrænset hvad man har skabt indtil videre af mål, chancer, og ikke mindst point, og fire nederlag i de første seks opgør på fremmed græs, og her skal man bestemt forbedre sig og hvis man vil længere op i tabellen.

Torino er i min optik et ganske ordinært mandskab, og offensivt er man meget afhængige af Belotti og som indtil videre kun har scoret to mål i sæsonen, og kommer målene ikke fra ham så er det virkelig begrænset hvad man har at skyde med i det offensive, og mandskabet ser bare ud til at have det bedst med at spille hjemme end ude.G

Norditalienerne og spille mod de store mandskaber i Serie A er normalt ikke en god cocktail og slet ikke på udebane, og selvom man har stået ganske stærkt defensivt både i Napoli og i Milano mod Milan så har man tabt.

Mod et romersk mandskab som efter min mening har flere strenge, at spille på og hjemmebanefordelen, så ligner det en vanskelig opgave for Torino, og med ti nederlag i de seneste elleve indbyrdes opgør i den italienske hovedstad, så har man et godt billede af hvor svært man har det i Rom.

Torinos udebanestatistik: 1-1-4, målscore 3-6.

Trupnyt: Rodriguez(fast) vestreback er skadet, Ansaldi(fast-reserve) venstreback-venstrewing er tvivlsom til opgøret, Mandragora(reserve) på midtbanen er skadet.

Torinos forventede startopstilling: 3-4-2-1: Milinkovic- Djidji, Bremer, Buongiorno- Singo, Lukic, Pobega, Vojvoda- Linetty, Brekalo- Belotti.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, asroma.com, Tutttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it, sport.sky.it, torinofc.it

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback