18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Roma - SSC Napoli: Over 2,5 Mål

Match center
24. oktober 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Davide Massa
22. okt. 2021 kl. 14:43 (Opdateret 24. okt. 2021 kl. 20:01) 22/10
104
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 0-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det dufter af mål og chancer når disse to offensive mandskaber tørner sammen, og Roma fik en lussing senest. Napoli har stået stærkt defensivt indtil videre og gir ikke meget væk, men romerne skal tilbage på sporet, og kan give gæsterne problemer.
Det taler for
 • Det er to offensivt stærke mandskaber som tørner sammen søndag aften på Stadio Olimpico i Rom, og i de seneste fem indbyrdes opgør i den italienske hovedstad er tre af opgørene gået Over 2,5 mål.
 • I Romas første otte opgør i denne sæson er fem af opgørene gået Over 2,5 mål, og man løb ind i en lussing på 6-1 torsdag aften i Norge imod Bogø Glimt, og reserver eller ej så kan den lussing ikke være glemt.
 • Napoli har været sprudlende i det offensive indtil videre i sæsonen med nitten mål i de første otte spillerunder, og hvor fem af opgørene er gået Over 2,5 mål.
 • Gæsterne er et mandskab som er utrolig svære at holde fra mål og chancer ligegyldigt om de spiller hjemme i Napoli eller på udebane, og det kommer romerne også til at få problemer med, og i de seneste fem indbyrdes opgør har napolitanerne scoret tretten mål imod Roma.
 • Roma har indtil videre haft en god sæson under Jose Mourinho og hvor mandskabet har set ganske stærke ud både på midtbanen og i angrebet, og har et snit på to mål pr.kamp, og kan gøre ondt på Napoli på især omstillingerne.
 • Napoli er sandsyligvis uden græske Manolas i midterforsvaret, selvom han til tider er meget svingende er det en svækkelse at han sandsynligvis er ude til opgøret, og yderligere Zielinski også meldt tvivlsom på midtbanen, altså to vigtige brikker som kan være ude til opgøret.
 • Jose Mourinho og Roma mandskabet kan til opgøret stille i stærkeste opstilling, og man sparede mere eller mindre hele den faste startopstilling senest i Norge, og bortset fra Rui Patricio i målet.
Hold øje med
 • Defensivt har Napoli stået utrolig stærkt indtil videre i sæsonen, og især med Koulibaly og har kun lukket tre mål ind i de første otte spillerunder i denne sæson.
 • Roma skal have vasket torsdagens blamage i Norge væk, og imod et så stærkt offensivt mandskab som Napoli som er utrolig farlig på omstillingerne, så skal man have lukket godt af hvis man skal have point.
 • Napoli og Luciano Spalletti kan være fint tilfreds med en pointdeling på en svær udebane som Rom, og taktisk er Spalletti dygtig til at spille de defensive kort.
 • Jose Mourinho er kendt for at spille resultatfodbold, og med blamagen i torsdagens opgør i Norge, så er det for alt i verden vigtigt at komme ud af dette opgør med minimum et point, og derfor kan fokus være meget på det defensive og stå kompakt.
 • Roma var ikke dygtige til at udnytte deres chancer senest imod Juventus, og hvor man blandt andet brændte et straffespark.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,74 på Over 2,5 mål i Rom, mens Nordicbet, Bet365, og Unibet er i odds 1,66.

Romas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Ru Patricio- Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina- Cristante, Veretou- Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan- Abraham.

Trupnyt: Zanilo(fast) offensive midtbane er meldt tvivlsom, men ifølge de seneste nyheder fra det italienske så er man positiv omkring at han skulle blive klar til opgøret.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Ospina- Di Lorenzo, Rrhamani, Koulibaly, Mario Ruí- Anguissa, Fabian Ruiz, Elmas- Politano, Insigne, Osimhen.

Trupnyt: Manolas(fast) i midterforsvaret er meldt tvivlsom til opgøret, og det samme er polske Zielinski(fast) på den cenrtale midtbane.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, asroma.com, sportmediaset.mediaset.it, sscnapoli.it, ilmattino.it

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback