18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Roma - Napoli: Napoli o.1.5G

Match center
2. november 2019 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Gianluca Rocchi
1. nov. 2019 kl. 15:39 01/11
279
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Roma-Napoli. To offensive hold. Det lugter af mål. Mange mål...

Chance: 51%
Betvalue: 104,55%
Spilbar ned til odds: 1,96
Unibet Spil nu hos Unibet

Napoli til at score over 1.5G mod ACM? Ja, til 2.05 på Unibet (netop droppet fra 2.10).

Jeg forventer en vild god fodboldkamp mellem Roma og Napoli, lørdag. En kamp mellem to offensive mandskaber - to mandskaber der ikke altid spiller lige fornuftigt, men (måske herfor også) utroligt underholdende. Napoli var foran to gange senest mod Atalanta, men fik kun 2-2. Roma blev reduceret til 10 mand efter at føre 0-1 og slog alligevel Udinese 0-4. En sejr der i øvrigt kostede Udinese træneren jobbet.

Napoli har scoret o1.5G i 7 af sidste 9 udekampe og skal jagte alle 3 pts for at bide sig fast i topkampen. Taber man, så må Napoli og Carlos Ancelotti se sig hægtet af, så kampen har stor betydning på dette tidspunkt af sæsonen - trods CHL coming up i næste uge. Ancelotti blev i øvrigt idømt karantæne efter kampen forleden mod Atalanta og er ikke at finde på 'aktiv'listen på Stadio Olimpico.

Det er de fleste Napoli spillere trods alt, selvom en CHL kamp på tirsdag mod RedBull Salzburg måske kan have indvirkning på hvilke spillere der sættes ind og tages ud hvornår. Kommer Napoli på 0-2 skal man nok forvente Milik/Mertens få en tidlig puster.

En sådan luksus med spillere at vælge fra har Roma ikke for tiden. Fazio (rødt), Cristante, Pellegrini, Henrihk Mkhitaryan, Diawara og Kalinic er ude med skader - men alligevel fik man hamret 4 mål i kassen.

Jeg tror vi får en gang tju-bang bold at se på lørdag og at Napoli finder vej gennem ACM skadesplagede midtbane og garner mindst 2 gange. (Allan er ude for Napoli, men det er 'vand' i forhold til ACM's skadesproblemer og Napoli er ellers skadesfri).

Bonus info; Ingen af de sidste 6 indbyrdes møder er vundet af hjemmeholdet.

Bwin med samme odds.

Følg af fri vilje eller følg mig på twitter under; "Greenstakes" for flere spil idéer og diskussioner.

Mvh BS

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback