18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rizespor - Ankaragücü: 2

Match center
25. oktober 2019 kl. 19:30 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Yeni Rize Sehir Stadi
25. okt. 2019 kl. 10:08 (Opdateret 25. okt. 2019 kl. 21:24) 25/10
238
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 58-23-19%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 5,26
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det kører ikke for Rizespor, der lider af store offensive skadesproblemer. Ankaragücü har anføreren ude og et svagt hold, men bliver ved med at overpræstere og kan ramme Rizespor, mens de i forvejen ligger ned.
Det taler for
 • Rizespor har alvorlige offensive skadesproblemer. En i forvejen tyndt besat offensiv lider af tre skader*
 • Rizespor mistede i sommeren deres to store profiler i Muriqi og Aatif uden rigtigt at erstatte dem, og truppen står meget svækket
 • Det ser også ud til at gå op for truppen at Rizespor i år ligner nedrykningskandidater. En fin sæsonstart er blevet afløst af horribel stime**
 • Ankaragücü bliver ved med overpræstere. Bliver det ved bare en smule endnu, bør det være mere end nok til at ramme et vaklende Rize-mandskab
 • Jeg synes, oddset for nærmest første gang i sæsonen tager højde for, at Ankaragücü overpræsterer***
 • Ankara trives ikke på store udebaner, men har overrasket i et mindre opgør uden stor tilslutning på lægterne som denne forventes at blive****
Hold øje med
 • Som allerede nævnt flere gange overpræsterer Ankaragücü. De har en tynd trup, har ikke hentet spillere i sommer og der er uro i kulissen*****
 • Ankaragücü hjælpes delvist på vej af et nyt stort stadion og flot opbakning der, men imponerer sjældent på udebane
 • Ankaragücü er uden anfører Agcay, der har karantæne
 • Ankaragücü har som nævnt også en tynd trup og har også et par offensive skader (se team news)

Noter:

*Rizespor har kun to rendyrkede angribere i truppen. Den ene, El Kabir, er med sikkerhed ude med et brække ben, mens den anden, Scepovic, også lider af en skade, der kan holde ham ude. Det unge talent Caglayan, der startede sæsonen godt, er også tvivlsom og i seneste runde måtte Rizespor spiller med en offensiv midtbanespiller og en fløj som angribere.

**Rizespor har ikke vundet i seks kampe og har tabt de seneste fire med en håbløs målscore på 4-14

***De nuværende odds indikerer det indbyrdes styrkeforhold, man ville have forventet fra starten af sæsonen, hvor det kunne forventes, at Ankaragücü med alle de problemer, de har bag facaden, ville falde sammen, og at Rizespor ville ramme kun lidt under sidste sæsons niveau. Nu er vi et stykke inde i sæsonen og man må trods overpræstation give Ankaragücü en smule mere kredit, mens Rizespor samtidig ser dårligere ud end ventet. Det synes jeg til gengæld ikke oddsene indikerer.

****De vandt i august 1-0 ude over Kasimpasa foran knap 3000 tilskuere. Rizespor trækker flere tilskuere end Kasimpasa, men nok ikke relativt mange flere til et ikke videre ophidsende opgør som det her.

*****Der har både være meldinger om manglende lønudbetaling, hvilket allerede har fået Thomas Heurtaux til at ophæve sin kontrakt, og klubben har været ramt af et transferforbud gennem sommerens transfervindue.

Odds:

Bet365 og bwin er højest med odds 6,00, efterfulgt af Jetbull med 5,50, Bethard med 5,45 og Nordic/Betsafe med 5,35. Markant licensløs bookmaker har 5,73. Oddset åbnede flere steder i 5,00.

Team news:

Rizespor har tvivl om Josephh Attamah (defensiv midtbane, fast), Mostapha El Kabir (angriber, fast, men langtidsskadet med et brække ben), Ogulcan Caglayan (angriber/højrefløj, fast) og Marko Scepovic (angriber, rotation).

Ankaragücü er uden karantæneramte Sedat Agcay (defensiv midtbane, fast) og har tvivl om HEctor Canteros (central midtbane, fast), Oscar Scarione (offensiv midtbane, fast, men har ikke været i spil i denne sæson), Wilfred Moke (defensiv midtbane, fast), Cebrail Karayel (højreback, reserve).

Kilder

Transfermarkt, Hürriyet, klubbernes hjemmesider, TFF.org, Holdnyt.dk, Oddsportal

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback