18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Richel Hogenkamp - Arianno Hartono : 1

1. september 2021 kl. 10:00 - w60 - Prag - grus
30. aug. 2021 kl. 23:31 (Opdateret 1. sep. 2021 kl. 13:16) 30/08
153
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Hollandsk dyst i ny w60 i Tjekkiet.

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 1-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn

29 årig Hogenkamp, som man i jævne mellemrum så på den store scene, har fuldstændig tabt momentum i år. Nederlag på nederlag er det blevet til, men har dog spillet bedre efter at have vundet et par kampe hjemme i Holland for 2 måneder siden. Det er stadigvæk pil ned for hende, og hun kommer fra en smidt sejr i den afgørende stund i 1 kval kamp til US Open. Hun er dog ikke med hovedet ned mere og håbløs attitude, men er helt sikkert stadigvæk ramt spillemæssigt og mentalt.

Hun kommer til at skulle kæmpe lidt med sin serv, men har i de sidste 2 nederlag trods alt kunne gå igennem et sæt uden at blive brudt, og selv taget et sæt, som er en form for fremgang.

25 årig Hartono kommer selv med 4 nederlag i streg, men har dog været oppe imod stærk modstand, og har selv taget et 1 sæt i de 2 sidste. Hun er agressiv i returspillet, og syntes hun er god til at undgå 1 presset i sine egne servepartier. Hun har bevist sig som fin hardcourt spiller, og har prøvet i en periode at kunne føre det videre til grus, men her er det blevet et par sejr i Holland, og hendes College land USA.

Hartono var i sidste uge også i Tjekkiet og tabte mod turneringsvinderen Novskova, her servede Hartono godt, og havde egentlig et godt flow i sit spil. Hun blev dog overmatchet af Novskovas styrke, og så mere flad ud som kampen løb frem.

Hogenkamp vandt en w80 her i Prag for 3 år siden, så hvis der skal være et tidspunkt at komme tilbage på kurs, må det helt sikkert være her. Hun mister at par procenter på sin tur til USA, men syntes trods alt at hun kan gå ind til denne kamp med oprejst pande. Da det er samme nationalitet, kan det altid give et lidt anderledes styrkeforhold, end hvis det er fra forskellige lande.

Bet365 er eneste udbyder af odds, og kamptidspunktet er i skrevet stund fiktivt, men regner med at kunne opdatere tidspunkt, og måske odds når der kommer flere på banen. Syntes dog stadigvæk at oddset er i et farligt lag for bookmakerne, da der stadigvæk gemmer sig et højere grus niveau i Hogenkamp.

God kamp.

edit: rettet i odds siden udgivelse.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback