18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Renegades - Mousesports: (AH: +5,5 Runde hcp) 1

16. februar 2021 kl. 13:30 - IEM Katowice 2021 Play-In
16. feb. 2021 kl. 09:47 (Opdateret 17. feb. 2021 kl. 07:35) 16/02
39
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

IEM Katowice 2021 Play-In

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Et Renegades fuld af ungt fyrværkeri, skal nu vise, at de også kan mod de bedste hold. Personligt tror jeg vi får et brag af en kamp, som ender mere lige end oddset indikere. MS er fuld af erfaring og er det bedste hold rent taktisk.
Det taler for
 • En af Australiens største talenter, er endelig skiftet til et større hold. Alistair er en af de varmeste awper, man kan finde. 1.22 i rating og 1.31 i impact i 2020. Hans fire-power og impact bliver svær, at lukke ned for. Han har vist, at hans niveau er højt mod hold som, Order, Avant og tidligere Renegades lineup. Han har uden tvivl hjernen og det niveauet til, at lege med mod de store drenge.
 • Dexter er kommet ind, som ny IGL for MS. Derudover er Acor også forholdsvis ny. Det vil tage tid og kampe, før fundamentet er lagt fra Dexter side. Det er to nye lineups, som skal i kamp. Det kan godt give en rodet kamp, som kun gavner dette tip. Jeg har svært ved, at se MS i sync allerede nu og derfor vil rive Renegades over.
 • Alistair, Sico og INS er vildt individualister. Deres fire-power kan uden tvivl matche hvad MS kommer med. Deres topniveau er fantastisk. En til en vil Dexter, Acor og Ropz blive udfordret. Kigger vi på de forskellige individer, så det en meget "lige" kamp som kan være i vente. Så det bare om Renegades, kan følge tempoet. Men spiller for spiller er MS ikke flere niveauer bedre.
 • MS sluttede med et kæmpe nederlag til VP. Ingen præsterede i den kamp og var langt fra niveau. Den nye awper "Acor" har kun haft en god kamp, siden ankomsten. Det tydeligt at se, han endnu ikke er på plads. De har nu haft to ugers pause og skal nu i gear med nyt lineup. Noget som kun gavner denne linje.
 • Det kun få maps, hvor MS har været skræmmende gode. Renegades vil kunne spille 6/7 maps. Kunne meget vel ende på Dust2, Inferno eller Nuke
Hold øje med
 • Dette Renegades hold, møder for første gang et "rigtigt" klasse hold i lang tid. Der vil være kvalitetsforskel, på de hold de normalt møder og nu Mousesports. Er spillere som Hatz og Alistair klar på den ændring.
 • Det er ikke lang tid Renegades, har haft sammen som lineup. Det kan give nogle kommunikationsproblemer. Det er noget MS vil straffe. Det er erfarne spillere, hele vejen igennem.
 • Alle hos MS viser +1.0 rating. Anført af Ropz, så dette MS hold farlige. De besidder så meget fire-power. Kan Renegades stå for det pres, som de uden tvivl vil komme med. Det er jeg i tvivl omkring. En dårlig start, kan hurtigt knække Renegades.
 • Renegades er et niveau hvis ikke to, under hvad MS normalt møder. MS 2021 har været mere end fornuftigt. Sejre mod Furia, Faze og Heroic. Rammer de topniveauet, så det også et niveau bedre end Renegades.
 • Taktisk kan det godt blive en udfordring for Renegades. Hold syd for Køge, nærliggende i Australien spiller en meget speciel form for Cs. Niveauet taktisk hos MS er uden tvivl anderledes end hvis Renegades møder Order. Er de ikke klar, så vil de uden tvivl få et kulturchok.
Oddsmarked

Bet365 og Danskespil har også værdi.
Licensløse bookies med værdi.

Dette kan godt blive en lidt rodet kamp, dog med god cs i blandt. Kan Renegades komme godt fra start, så kunne der godt ligge en lille overraskelse her. Renegades til 4.20 på comeon er der også lidt værdi i. 

Jeg giver en lille bøn, at Renegades har set en masse video og har forberedt sig rent taktisk. De samme små tricks som giver pote i Australsk cs giver bare ikke pote mod de bedste hold. Så hvis ikke Renegades har sadlet om, så kan det blive en hurtig kamp.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app
Feedback