18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Reese Brantmeier - Katie Boulter: Resultat: 1-2

4. oktober 2021 kl. 20:00 - WTA - Indian Wells Kval - Hardcourt
4. okt. 2021 kl. 18:20 (Opdateret 5. okt. 2021 kl. 07:13) 04/10
34
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Oddset har været nedadgående på Brantmeier.

Chance: 23%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 4,35
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Så bliver min yndlings turnering Indian Wells skudt i gang, yndlings pga. mit tennisikon John Isner, her har spillet sin bedste kamp nogensinde som jeg har set.

Resultat tip er lidt et 25 % markedet fordi der er 4 muligheder, og procenter for disk eller en trækker sig. Det bliver ofte brugt til at booste et odds, og kan både være en god eller dårlig investering som alt andet.

Purunge Brantmeier som er eliten indenfor hendes aldersgruppe, har ved enkelte lejligheder fået mulighed for at vise det på et højere niveau. I US kval slog hun Govortsova og Sramkova, inden Schmiedlova fik skovlen under hende i en tæt rodet kamp. Brantmeier som er vokset op med indendørs tennis 9 måneder om året pga. vejr, har udtalt at det har lært hende at være super agressiv i sit spil.

Boulter er en hylde over og havde har haft nogle gode måneder, i et år hvor hun har haft lidt små skavanker med kroppen. Syntes hun gjorde dårlig figur i Slovenien trods et par sejr, og kommer fra Kasakhstan hvor hun også vandt et par kampe i sidste uge. Hun kan være et monster på serv når det kører for hende, men syntes ikke hun har vist overbevisende tendenser. Hun mødte også Schmiedlova tidligere i år, og tabte mere tydeligt, ikke at det så betyder at Brantmeier er favorit, for det ville være langt fra sandheden.

Jeg tror at unge Brantmeier vil spille sin chance, og derfor slet ikke slet ikke utænkeligt at hun også kan nappe et sæt her. Brantmeier har lidt den x- factor der gør hun næsten er i spil til sejr hvis kampen flasker sig rigtigt, men Boulter har trods alt holdt fin niveau, og trækker højst sandsynligt også det længste strå her.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback