18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rebecca Peterson - Lesia Tsurenko : 2

29. oktober 2021 kl. 13:00 - WTA - Cluj-Napoca - indendørs hardcourt
29. okt. 2021 kl. 00:36 (Opdateret 29. okt. 2021 kl. 15:07) 29/10
86
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i dracula-land

Chance (1-X-2): 58-0-42%
Betvalue: 105,42%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Oddset er steget og steget på Tsurenko til et niveau som jeg syntes er for højt.

Peterson kommer ind til denne kamp som fyr og flamme, og bliver helt sikkert svær at ryste af pinden. Når det kører for hende som det gør nu, er hun en svær størrelse at håndtere. Hun startede halvsløjt på indendørs, men tog revanche ugen efter i Kasakhstan med en semifinale, tog til USA og vandt itf i den sikreste stil nogensinde, og har vundet sine første 2 kampe overbevisende. Det var 2 kampe hun skulle vinde, men har gjort det i så overlegen stil, som øger hendes favoritværdighed.

Peterson har fået godt glid i sit returspil og server stabilt. Hun havde en længere periode med alt for mange dobbeltfejl, men laver nu flere pluspoint end minus i egen serv. Hun kommer dog her op imod en kvinde der selv oplever stor fremgang.

Tsurenko har haft et godt indendørs forløb med masser af sejr via kval. Hun er nu oppe på 12-3 indendørs, og kan være klar nu til at tage den til næste niveau. Syntes hun har lidt mere bid i sine server end Peterson, men hænger stadigvæk en lille smule bagud fysisk, som forhåbentlig er ved at være der nu. Dette er hendes 5 kamp, hvor i de 4 foregående har hun måtte ud i 1 tæt sæt i dem alle, men klarede alle kampene i 2 sæt. 

Min tanke her er at Peterson er super agressiv, men Tsurenko har både rutinen og variationen i sit spil til at kunne overleve dette. Jeg ser egentlig denne kamp meget tæt, hvor den ene lige så vel som den anden kan styre kampen fra start til slut. 

Marathonbet ligger lige nu som top odds på hele markedet, men der kunne snildt stadigvæk være stigning her i odds til kampstart. 

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback