18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rebecca Peterson - Anastasia Zakharova: Zakharova vinder 1 sæt

18. september 2021 kl. 10:00 - WTA - Ostrava - Indendørs hardcourt
18. sep. 2021 kl. 00:58 (Opdateret 18. sep. 2021 kl. 11:17) 18/09
48
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Så indtager indendørs tennis Tjekkiet i kval.

Chance: 42%
Betvalue: 110,04%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

I en hver anden kamp ville Svenske Peterson være kæmpe favorit, men der er ting der taler for den unge russers vej.

Når man ser hvem Peterson har spillet mod i år, er det stort set kun topnavne. Hun har i år kunne udfordrer de bedste, men har haft en kedelig tendens til at tabe i 3 sæts tiebreak, ligesom hun gjorde i US Open, hvor hun var oppe med sæt og 5-2 mod Mertens. Hun var i denne uge forbi Slovenien for at tabe til Bronzetti, og virker måske stadigvæk til at have tømmermænd fra USA. Hun skal nu spille indendørs for første gang i 2 år, og der kunne godt tænkes at hun lige skulle bruge et par partier på underlaget, før at hun ruller sig ud. 

Jeg syntes ikke Peterson har et oplagt spil til indendørs, men har for år tilbage vist stor styrke på itf niveau. Hun har i den seneste tid kørt med dårlig procenter i egen serv, og har ikke kunne holde det høje niveau vi ellers kender fra hende.

Zakharova er en helt anden boldgade tennismæssigt. Hun prøver først og fremmest at bide sig ordentligt ind i de større itf turneringer, hvilket ikke er lykkedes endnu. Nu går turen til indendørs, og her ser jeg hende være aller stærkest, hvilket hun også har bevist med et par itf titler.

Zakharova var forbi Kval til Luxembourg og vandt 2 bløde kampe, og tog 1 sæt mod Dodin, som selv er en god indendørsspiller. Zakharova viste i den kamp, at hun har spil til mere end hun har vist endnu, og har det gode hurtige flade spil der passer til dette underlag. Hun har selv kørt med for lave procenter i egen serv, og dette er et kritisk punkt for hende, hvis hun skal højere op i sit tennisliv.

Over en hel kamp tør jeg ikke tro på Zakharova, der ellers er begyndt at spille bedre og bedre, men 1 sæt burde være her største chance ligger for hende.

Kun 1 udbyder af odds indtil videre, kunne evt. købes højere når Bet365 også kommer på banen, og pengene ruller ind på Peterson.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback