18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Rebecca Peterson - Aliaksandra Sasnovich: 1

Match center
6. januar 2022 kl. 07:55 - Tennis, WTA | f
Court 7, Melbourne Park
6. jan. 2022 kl. 03:43 (Opdateret 6. jan. 2022 kl. 09:29) 06/01
26
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

2 runde i Melbourne.

Chance (1-X-2): 52-0-48%
Betvalue: 105,56%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Efter pinagtigt at skulle følge Burel, som i de 8 partier hun havde breakbold imod sig blev brudt i alle, kontra Petkovic der reddet 1 parti i 1 og 3 sæt som gjorde forskellen, vender jeg blikket videre mod 2 spillere i fin form.

Sasnovich er en størrelse på touren der som regel vinder 1-3 kampe og så er det ud. Lang tid siden hun har hevet titler hjem eller været i finaler, men har sin berettelse her med god kvalitet. Jeg kan bedst lide hendes indendørs game, men kan normalvis begå sig på alle underlag. En af grundene til hun kan det er hendes store serv, som måske ikke kaster hav er esser fra sig, men sætter hende i en god position til næste slag. Udover dette har hun på dagen god kvalitet og dybde i sit grundspil, og så virker hun god i de tætte situationer.

Sasnovich har været igennem kval og dette er hendes kamp 4, hvilket historisk set måske tager toppen af hendes spil. Syntes også i denne dyst hun bliver udfordret mere i sin serv, af en altid aggressiv spillende svensker.

De 2 spillere er ca. lige høje og lige gamle, så ikke meget på papiret der skiller dem ad.

Peterson sluttede godt af både på indendørs og udendørs hardcourt, men trak sig med skade i årets sidste kamp. Når hun først er i gang kan hun spille lige op med de aller bedste, men mangler lidt stabilitet i sit spil for at kunne nå højrere op. Hun server ikke ligeså stærkt som Sasnovich, men kan være altdominerende i perioder er kampene pga. sin tilgang til spillet.

Peterson måtte ud i 3 sæt med Sharma i hendes eneste kamp indtil videre, men var ikke i fare for at tabe. Hun skal selvfølgelig lægge et ekstra lag på til denne kamp, men ser stadigvæk hende som den bedste af de 2 spillere i dag.

Markedet har været stigende på Peterson der nu ligger på den gode side af odds 2. Jeg føler helt sikkert det er bedømt på hendes sidste kamp, men nu er rusten banket af og Sasnovich holder sjældent dampen oppe i flere kampe i træk.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback