18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Valladolid - Real Betis: Over 4,5 Kort

Match center
2. maj 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Jose Zorrilla    Valentin Gomez
1. maj. 2021 kl. 18:53 (Opdateret 2. maj. 2021 kl. 20:36) 01/05
174
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
For Los Verdiblancos er der kun en ting der betyder noget og det er de 3 point de kan hente her. Det samme er tilfældet for hjemmeholdet der skal bruge en sejr for at komme ud af nedrykningsspillet!
Det taler for
 • Ingen af holdende har præsteret med en sejr i deres seneste 5 kampe. Det betyder lige nu for Valladolid at de ligger lige pointmæssigt med Elche og dermed er 1 plads over stregen. Skal Valladolid gøre nogle forhåbninger om redning skal de vinde her imod et Betis hold der heller har ikke vundet i 5 kampe!
 • Betis har spillet alle deres seneste 5 kampe til kryds. Hvilket ikke kan være tilfredsstillende for Pellegrini og co. Betis ligger lige nu på en 6 plads og i strid med Real Sociedad og Villarreal i kampen om EL pladserne. Godt nok giver 6 pladsen adgang til EL. Men 1 point under ligger Villarreal og lurer og 4 point under dem ligger Granada! 
 • Kampen er vigtig for begge hold og der er ikke råd til at miste point her! Derfor forventer jeg også en intens kamp imellem to hold der ikke just spiller rent! Der er nemlig aggressioner i deres respektive spillestile at hente hos hhv. træner Sergio og Pellegrini! Og jeg er sikker på at de er sultne efter 3 point. Betis er i min bog et bedre hold. Men jeg tror de får svært imod Pucelanos!
 • Valladolid kan med deres gode organisation godt spille op imod de større hold. De har krydset imod Athletic Club, kun tilladt ét mål imod Barcelona og krydset imod Sevilla. Så de kan godt holde et hold som Betis på afstand. Om det så bliver en køn affære. Det håber vi jo på et det ikke bliver. 
 • Betis har i min bog fået et kryds ud fra at være notoriske elendige til at holde den rene spillestil igennem kampens forløb. Specielt når møder hård modstand eller er bagud. Det samme er set i deres dårlige perioder at de kommer alt for aggressivt til værks fra starten af kampen. Det så man seneste imod Athelic Club da Fekir trækker et rødt kort efter 11 minutter!
 • Kigger vi på bisselisten ligger Valladolid nr. 4 og Betis nr. 10. På listen over tacklinger og fejl ligger begge hold også i den gode ende af top 10. La Liga er en liga fyldt med dette spanske temperament og det skaber tit meget intense kampe. Dommer Pizzaro har et snit på 4,20 kort pr. kamp. Han har dømt 15 La Liga kampe!
Hold øje med
 • Kampen kan blive mindre intens end hvad jeg forudser. Skulle det ene hold fører 2-0 eller 3-0 er det set før at den mister sin intensitet og bliver mere langsommelig! Det er også bedre at få 1 point med frem for at tabe kampen. Så det kunne godt ses at holdende spiller en smule mere defensivt end offensivt!
 • Dommer Pizzaro kan have et højt loft. Det er en vigtig kamp, derfor kunne man godt se at han tillader lidt mere end forventet.
 • Valladolid har i deres to seneste kampe ikke trukket ret mange kort. Samtidig har de også 3 spillere der er i risiko for karantæne ved næste kort. Betis har 4 spillere der har risiko for karantæne. Så det kan sagtens ske at holdende kommer lidt mere forsigtig ud og ikke satser alt i tacklinger!
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kan man ved Bet365 lige nu få oddsene: 3,10 - 3,50 - 2,20. 
Hvilket giver et CV på: 30% - 27% - 43%. Måske bør krydset have en lidt større favorit værighed her. Jeg tror godt at Valladolid kan spille sig til et enkelt point imod udeholdet her. 
Et interessant spil kunne være Begge Hold Scorer i kampen til odds 1,86 ved Comon lige nu. Begge hold har de offensive spillere til at kunne nette bolden, og det er en mulighed jeg giver omkring de 50% 

Selve kort spillet er jeg blevet ret glad for. Der en anden form for intensitet i disse kampe hvor der er meget på spil. Samtidig er det også to hold der ynder at trække lidt kort til sig. Så at vi får denne linje til dette odds syntes jeg er rigtig pænt. 

Kampens Forløb: 
Jeg ser en start på kampen hvor begge hold kommer lidt forsigtig ud. Valladolid kunne godt til at starte med stille sig defensivt og afvente en mulig omstilling. Dog kunne jeg også se at de komme drønene ud og prøver at tage kontrol over kampen. I sådan en situation ville det helt sikkert provokere Betis til at lave fejl ret hurtigt for, at få kontrollen tilbage. 
Betis ser jeg netop prøve at sætte sig på kampen fra start af. Rent offensivt er de det farligste hold af de to. Deres hurtige spillere som Iqlesias, Canales og Fekir kan gøre rigtig ondt på Valladolid. Hjemmeholdet har så Orellana og Weissman at svare igen med. Men det bliver ikke halvt så farligt som Betis's offensiver. 
Så kan Betis få kontrol og taget på kampen er Valladolid nødt til at presse dem længere op og satse på omstillinger. Og over tid tror jeg ikke at det er den rigtige taktik for hjemmeholdet. De er nødt til at rrese på ret hurtigt. 
Jeg håber at begge hold kommer godt fra start og presser hårdt på. Så skal tacklinger, og fejl nok komme og dermed kort. 

Trup Nyt: 

Jeg forventer Valladolid i en 4-4-2 formation
Masip - Janko - Fernandez - El Yamiq - Olaza - Orellana - Fede - Alcaraz - Plano - Weissman - Maranhao
Fravær: Garcia

Jeg forventer Betis i en 4-2-3-1 formation
Bravo - Emerson - Mandi - Ruiz - Miranda - Guardado - Rodriguez - Lainez - Fekir - Canales - Iglesias 
Fravær: Camarasa - Martin
Tvivlsom: Montoya 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Understat.com - Whoscored.com - Laliga.com - Transfermarkt.com - Sportsmole.co.uk - Marca.com - Realvalladolid.es - Realbetisbalompie.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback