18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Sociedad - Levante: Over 3,5 Kort

Match center
28. august 2021 kl. 19:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Reale Seguros Stadium    José Munuera
27. aug. 2021 kl. 07:33 (Opdateret 28. aug. 2021 kl. 21:37) 27/08
132
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 61-39%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Levante rejser et smut nord på til San Sebastian når de gæster Real Sociedad på Reale Seguros Stadium i et opgør der godt kunne kaste nogle kort af sig!
Det taler for
 • Sociedad kan for anden gang blive hjemme på eget græs når de tager imod Valenicas lillebror, Levante. Efter to runder ligger Sociedad nummer syv med tre point, og de er klar til at rykke højere op i tabellen! Levante ligger lige under på en ottende plads med to point, og også de er klar til rykke videre op! Og med den måde de har spillet på kan de godt sætte Sociedad på plads!
 • Sociedad tabte første opgør til Barcelona i en 4-2 kamp. Runden efter fik de noget mere selvtillid med deres 1-0 sejr over oprykkerne fra Vallecano. Hvis vi ser bort fra kampen mod Barcelona hvor de var noget udspillet, og kigger på deres seneste kamp mod Rayo var det slet ikke en overbevisende sejr de fik. De fik et straffespark i anden halvleg, som de fik deres sejr på! 
 • På trods af at de selvfølgelig tog alle tre point imod Rayo, så spillede oprykkerne meget op med Basker Holdet. Sociedad sad godt nok på det meste af spillet og kunne styre de offensive takter, imens Rayo ikke rigtig kunne få sat omstillinger igang, eller få præcision ind i deres skud. Sociedad spillede i min optik en ret dårlig kamp, hvor de var heldige med deres sejr! 
 • Levante har så i deres første to kampe kunne trække ét point med fra hver kamp. Først imod Cadiz hvor de burde havde vundet, og senest imod klubben fra hovedstaden, Real Madrid. I seneste opgør kommer Madrid hurtigt foran, men Levante vendte skuden og nettede bolden hurtigt to gange. Kampen endte 3-3, og det resultat kan Lopez og co. i min optik godt være tilfredse med! 
 • Levante kan godt spille op imod det Sociedad hold der lige nu performer sådan som de gør, og det bør give afkast til en del fejl og tacklinger der kunne koste kort. En ting er at begge hold er forholdsvis offensivt præget, så i omstillings muligheder gælder det om at få stoppet modstanderen. Især Levante kan hurtigt forvandle bolden fra deres halvdel til en chance der giver mål! 
 • I selve duel spillet er hjemmeholdet også til dels u påpasselige. Imod Rayo stoppede de nogle aktioner med tacklinger der gav kort (det samme gjorde Levante imod Madrid) Begge hold spiller aggressivt, og til dels uden omtanke. De forsvarer sig ikke synderligt godt på kanterne hvor det til dels kan gå for stærkt, og i duel spillet handler det nogle gange mere om manden end bolden! 
 • Begge hold vil gerne have bolden meget, og denne faktor bør også give afkast til den del situationer hvor der kan komme kort. Dommer Jose Munuera Montero dømte kampen imellem Celta Vigo og Atl. Madrid hvor der blev uddelt otte gule kort og to direkte røde kort.
 • Allerede nu ligger begge hold i Top Fem på bisselisten med hhv.  Syv & Otte trukket gule kort. Sociedad ligger med et snit på 18,5 tacklinger pr. kamp imens Levante ligger med 11,5 (den bliver nok forhøjet her)! På "Fouls" ligger Sociedad øverst imens Levante ligger nummer fem på fremmed græs! 
Hold øje med
 • Kampen kan blive mindre aggressiv end hvad jeg forventer. Der er en chance for at Sociedad vil komme ud for at kontrollere spillet, og sætte sig så meget på bolden som muligt  og dermed presse Levante tilbage på egen halvdel! 
 • Generelt bliver der givet mange kort i La Liga, og Levante fik deres keeper Fernandez udvist med et direkte rødt imod Real Madrid. Sociedad trak en del "dumme" kort imod Rayo. Så det kunne godt tænkes at både træner Alguacil og Lopez har snakket med deres spillere om at være mere påpasselige! 
 • Det er kun sket én gang indefor de tre senest indbyrdes opgør at linjen er gået over! 
 • Dommer Montero kan tillade en høj linje ift. aggressiviteten i kampen. Men skal selvfølgelig dømme de åbenlyse fejl som trækning i trøje eller spiller samt direkte tacklinger. Ikke desto mindre kan det godt betyde at det går under da ingen af holdende spiller "svinsk" som vi f.eks. har set Celta og Getafe gøre det! 
 • I sidste sæson havde dommer Munuera det lavest kort snit ligaen. Over tyve kampe gav han i snit 2,60 kort pr. kamp! 
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked kan man ved Bet365 hente oddsene: 1,55 - 4,20 - 5,75. 
Hvilket giver et CV på: 61% - 23% - 16% 
Jeg syntes at Sociedad er blevet gjort til lidt for store favoritter her. Selvom Levante fik deres keeper udvist i kampen med Real Madrid så har de stadig en god chance for at give Sociedad kamp til stregen. Levante er et meget offensivt hold, og er deres spillestil er før blevet beskrevet som værende næsten "Kamikaze" agtig, i form af de mange gange bare kaster alt frem. Det kan selvfølgelig også give bagslag i og med at deres bag rum åbner sig op. 
Men generelt set, så har Sociedad selvom deres xG siger noget andet ikke som hold præsteret deres bedste. De burde havde scoret lang tid før i kampen mod Rayo, og burde ikke havde taget sejeren på et straffesparks mål! 
Så jeg syntes at holdende procent mæssigt burde ligge en smule mere lige. 
Et alternativ spil kunne være at kigge Levante vejen og spillet Levante +1 AH til odds 1,91. Her får vi pengene tilbage hvis Levante taber med ét mål. Taber de større er spillet tabt. Vinder levante eller krydser er gevinst. 

Rent odds mæssigt på dette spil er det svært for mig ikke at gå på overen her. Oddset er i min optik for højt sat ved Unibet ift. den linje der er sat. Bet365 udbyder 1,66 på over 3,5 kort. De fleste kort linjer i La Liga ligger med samme odds snit men på over 4,5 kort. Andre kampe som f.eks. Betis - Real Madrid der ligger den generelle kort linje på over 5,5. Så jeg syntes at selvom historien taler imod at vi har fat i et rigtig godt spil! 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer en offensiv kamp, og også fra starten af. Sociedad har kun scoret ét mål i åben spil og nu har de chancen for at vise at alle de chancer de fik skabt imod Rayo altså skal sidde i skabet imod Levante. 
Levante forventer jeg kommer offensivt ud og prøver fra start dominere midtbanen og duel spillet og bare skabe så meget kaos de overhovedet kan så de kan sætte deres egne angreb ind. De praktisere faktisk et rigtig fint offensivt spil under Lopez. Deres defensive linjer  er dog tit meget åbne. Men det er ikke hold der som sådan låser sig fast og stiller sig ned. Sociedad kan dog godt risikere at skulle prøve at låse deres organisation lidt og ikke tillader de helt store chancer. De vil gerne kontrollere bolden, og spillet og tålmodigt spille den rundt indtil chancerne kommer. 
Det prøvede de netop imod Rayo og fik ikke det store ud af det! Rayo står så også godt i deres organisation. 
Jeg forventer der bliver løbet op og ned, og at begge hold får omstillings muligheder som skal stoppes. Jeg forventer ikke at holdene stiller sig tilfredse med et kryds da de stadig gerne vil bevise at de kan noget mere. 
Duellerne og tacklinger på midtbanen skal nok komme i løbet af kampen, og dermed bør der også være en god chance for at der bliver trukket nogle kort! 

Trup Nyt: 

Sociedad: 4-1-4-1
Remiro - Gorosabel - Elustondo - Normand - Munoz - Zubimendi - Oyarzabal - Merino - Silva - Barrentxea - Isak
Tvivlsom: Salguero - Sorloth
Ude: Andonegi - Luna - Eraso - Ryan

Levante: 4-4-2
Carenas - Miramon - Vezo - Pier - Clerc - De Frutos - Melero - Radoja - Campana - Morales - Marti
Tvivlsom: Ingen
Ude: Blesa - Alcon - Rillo - Redondo - Fernandez 

 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Understat.com - Whoscored.com - Soccerway.com - Laliga.com - Sportsmole.co.uk - Oddsportal.com - Transfermarkt.com - Marca.com - Realsociedad.eus - Levanteud.com 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback