18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Sociedad - Celta Vigo: Begge hold scorer: Ja

Match center
22. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Reale Seguros Stadium    Jesús Gil
21. apr. 2021 kl. 06:59 (Opdateret 22. apr. 2021 kl. 22:56) 21/04
113
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Når Celta Vigo rejser en tur til Reale Seguros Stadium kommer de til at udfordrer Real Sociedads defensiv. Men kan spillerne fra havnebyen selv stå imod Baskerne? Det tror jeg ikke. Derfor ser jeg en kamp hvor begge hold på kommer på tavlen!
Det taler for
 • Real Sociedad ligger i et tæt pointræs omkring pladser til Europa League med hold som Villarreal og Betis. Med en sejr kan Sociedad rykke sig op på 5 pladsen. Det er selvfølgelig såfremt at Villarreal taber til Alaves og Betis smider point til Ath. Bilbao.  Celta Vigo kan slå både Levante og Granada af deres pladser, såfremt de taber eller krydser imod hhv. Sevilla og Eibar!
 • Hjemmeholdet spillede noget af en målrig kamp imod Sevilla i seneste runde. Sociedad bragte sig foran efter 5 minutter. Men smed deres føring i samme halveg. Anden halvleg endte 0-0. Jeg har før kritiseret Real Sociedad for at være lidt "sløve" i starten af en kamp. Det syntes jeg bestemt ikke de var imod Sevilla. De kom offensivt godt ud, og havde fart med i deres spil. Det kunne godt true Vigo!
 • Celta Vigo krydsede i seneste kamp imod Cadiz. Den endte 0-0. I min optik var det nu mere en smule uskarphed og uheld der gjorde at den kamp endte 0-0. Begge hold havde deres chancer i den kamp, og foran målet var det Celta der klart var mest skarpe. Så personligt syntes jeg ikke, at Celta har lagt de offensive takter væk som de ellers har vist i deres seneste kampe. 
 • Begge hold spiller godt til den og er kreative i deres opspil. Rigtig mange af de kvaliteter som Sociedad kan bringe til bordet kan også true Celtas defensiv. Celta viste også i kampen imod Cadiz at de har en svaghed imod langskud og hurtigt spil i de små rum. Omvendt har Sociedads defensiv det heller ikke godt med det hurtige spil som Celta kan bringe til bordet!
 • I 4/5 af Sociedad seneste kampe er begge hold kommet på tavlen. Celta har 3/5.  På eget græs ligger statistikken for hjemmeholdet på 3/5 kampe. De holdte clean sheet imod Levante og Alaves.  Celta har på udebane samme statistik!  På eget græs ligger Sociedad højere på xG tabellen ned hvad Celta gør på udebane. Ikke desto mindre ligger Celta på ingen måder i bunden heller! 
Hold øje med
 • Det er selvfølgelig en vigtig kamp. Men der kan som sådan også godt spilles frit. Motivationen ligger klart hos Baskerne imens Celta Vigo selvfølgelig skal sikre sig minimum 1 point. De har en god placering og vil nok ikke give den op så let. Dog kunne 0-0 stadig været et resultat som begge hold kunne leve med! 
 • Celta Vigo har deres Vicetopcorer Mina ude som værende tvivlsom. Skulle han være ude er det ikke just en fordel for spillet. Mina har et snit på 8,00 xG over 27 kampe. Så han er en vigtig offensiv spiller og ville trække spillet lidt ned hvis han skulle være ude. 
 • Begge hold led lidt af uskarphed i deres seneste kampe. Selvom Sociedad kom foran efter 5 min. imod Sevilla var det også lidt deres eneste chance. De havde i alt 2 skud på mål imod topholdet. Det kan både sige lidt om at Sevilla var gode rent defensivt, ellers var hjemmeholdet dårlige offensivt. 
 • Celta Vigos præstation imod Cadiz burde have ført til et mål. Dog var de ikke skarpe foran målet. Her kunne målet godt havde brugt en Mina der kunne sætte sidste fod på værket. 
Oddsmarked

Oddset på rene 1X2 marked har hjemmeholdet som værende favoritter.
Ved Bet365 kan få oddsene: 1,90 - 3,50  - 4,10. Det giver et CV på: 50% - 27% - 23%.
Personligt syntes at Sociedads favorit status er sat lidt for højt her. De har haft det svært imod Top 10 holdende, og det bliver ikke anerledes når de møder Celta Vigo. 
Jeg har svært at se hvordan Alguacil og co. Skulle gå ud og brænde banen fuldstændig af imod Celta. 
Derfor syntes jeg at et andet interessant spil kunne være X2. Det odds kan få til odds 2,02 ved Bet365.

Seneste inbyrdes opgør endte dog 1-4. Det var tilbage i runde 8. Der lå oddset på BHS på 1,91. Nu er vi over 20 runder fremme og er kommet til runde 31 og der er sket lang flere forbedringer hos især Coudets mandskab. 
Celta var ved sidste sæson nedryknings truet og nåede lige i redning. Siden da er Coudet kommet til roret, og man kan ikke lige frem nu sige at de er truet af nedrykningg. Så markant forbedring hos Celta Vigo. 

Kampens Forløb: 
Jeg ser lidt kampens forløb som værende Sociedad der skal ud og presse og sætte sig i kontrol over spillet. Vigo kan tage det mere stille og roligt og se kampen an. Dog kommer Celta Vigo ikke ud for at tabe. Deres motivation ligger klart på at de skal længere op af tabellen også må de også have med at de altså godt kan præsterer bedre end hvad de gjorde imod Cadiz. Jeg forventer der har været lidt ekstra skud træning i havnebyen inden opgøret her. 
Hos Sociedad forventer jeg også man har kigget nogle flere taktikker igennem der kunne lukke Celtas mandskab op. De har en rigtig god offensiv i Isak, Oyarzabal, Fernandez og Portu. De er hurtige på midtbanen og kreative i deres op spil. 
Det samme er Celta Vigso offensiv også. Samtidig syntes jeg også de er blevet bedre til bare at prøve og tage chancer. Det har været en lille succes kilde for dem. Celtas offensiv med Aspas, Mina (måske ude) Nolito og Mendez er absolut heller ikke en offensiv der ikke mål i. 
Så med andre ord. Jeg forventer en kamp hvor begge hold egentlig kommer på tavlen. Begge holds defensiv har været til at tale med og lidt tunge når først det går hurtigt. Et kryds i kampen ville heller ikke være en katastrofe for nogle af holdende! 

Trup Nyt: 

Jeg forventer La Real kommer i en 4-2-3-1 formation. 
Remiro - Monreal - Normand - Zubeldia - Gorosabel - Zubimendi - Guevara - Oyarzabal - Fernandez - Isak
Fravær: Silva - Munoz - Sangalli - Illarramendi - Merino
Tvivlsom: Merquelanz - Moya - Zaldua
Karantæner: Ingen!

Jeg forventer at Celta Vigo kommer i en 4-1-3-2 formation.
Villar - Martin - Murillo - Araujo - Mallo - Tapia - Suarez - Nolito - Mendez - Ferreyra - Aspas
Fravær: Mor - Alvarez - Blanco
Tvivlsom: Mina
Karantæner: Ingen! 

De forventede startopstillinger er taget ud fra Sportskeeda.com ( 20/4-21)! 
De kan ændre sig, og derfor er det en god ide selv at holde øje med om Araujo f.eks. er med fra start. Det samme med Mina! 


 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Understat.com - Betxpert.com - Marca.com - Laliga.com - Oddsportal.com - Sportskeeda.com - Sportsmole.co.uk - Realsociedad.eus - Rccelta.es - Twitter

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback