18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Madrid - Villarreal: Under 3,5 Mål

Match center
22. maj 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Alfredo Di Stefano (neutral)    José Munuera
18. maj. 2021 kl. 06:48 (Opdateret 22. maj. 2021 kl. 19:54) 18/05
230
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 39-61%
Betvalue: 104,92%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert: 2-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Det bør blive en lavt scorende kamp når Real Madrid lørdag tager imod Villarreal på Alfredo di Stefano! Real Madrid er tæt på mesterskabet imens Villarreal skal sikre sig en direkte plads til Europa League!
Det taler for
 • Sidste runde af La Liga skal spilles henover weekenden hvor af de fleste kampe bliver spillet kl: 18:00 lørdag aften. Real Madrid med kun to point efter Atletico Madrid er nødt til at komme ud og få en sejr. Atletico møder selv Valladolid der med en sejr kan blive i La Liga. Real Madrid er nødt til at tro på at Valladolid kan slå Atletico så de selv med sejr over Villarreal kan vinde mesterskabet!
 • Villarreal ligger a point med Betis (58 Point) og på en 7. plads. Den plads giver "kun" kvalifikation til EL Conference League. Det er alts 5 & 6 pladsen der giver direkte adgang til EL. De plads har Real Sociedad (59) og Betis lige nu.  Villarreal kan med sejr tage en direkte plads såfremt at Betis og Sociedad smider point til hhv. Celta Vigo & Osasuna. 
 • Der er altså motivation nok at hente hos begge hold, og dermed bør taktik og strategi være i højsæde for denne kamp!  Selvom begge hold har spillet en del målrige kampe i deres seneste fem kampe, så syntes jeg ikke helt det er nok til at vælge en linje der skulle gå over. "Los Blancos" mødte Granada der har La Liga dårligste forsvar, og Sevilla der altid spiller med høj risiko! 
 • "El Submarino Amarillo" vandt seneste 4-0 over Sevilla. I den kamp fik Center Forsvar Diego Carlos rødt kort efter 52 minutter. Inden havde Bacca sørget for to mål. Efter det røde kort scorede hhv. Moreno en og Bacca fik sit hattrick. Villarreal havde i alt fem skud på mål i den kamp. I kampen mod Celta Vigo der endte 2-4 til Vigo blev der uddelt tre straffespark. Det gør der næppe her! 
 • Begge hold har et generelt lavt xGA snit. Og kigger vi mere ind i de kampe begge hold har spillet bevidner resultaterne også om at de kampe hvor linjen er gået over har enten været imod hold der spiller højt og med høj risiko, eller hold der defensivt ikke kan følge med de hurtige spillere. Nu får vi et match up hvor holdende til dels ligner hinanden og hvor spillestilen ikke er så anerledes igen!
 • Atletico, Real Sociedad og Betis spiller også kl: 18:00 lørdag aften. Det vil sige at jeg godt kunne se et kamp forløb her, hvor vi får en lidt taktisk låst første halvleg så spillerne i pausen kan se de andre kampe an. Det er set før. Om det holder eller ej, må vi se. Ikke desto mindre skal Zidane og Emery helt sikkert sørge for at vi ikke får et Goal show i første halvleg! 
Hold øje med
 • Selvom jeg forventer en taktisk og tildels defensiv præget kamp, så kan det hele vende på en tallerken med et hurtigt mål og dermed åbne opgøret op! Forhåbentlig sker det ikke. Villarreal kunne holde Sevilla fra fadet, og tidligere Arsenal i EL Semi Finale. Så de kan godt stille sig dybt og kompakt. Det samme kan Real Madrid også gøre. 
 • Tidligere har der været lagt meget pres på Benzema som værende mål kongen for "Los Blancos". Det ser ud til at være lidt brudt og man har fået andre spillere som Rodrygo & Modric til at score. Nacho blev Man of the Match da scorede kampens eneste mål imod Athletic Club. Et hold der også kom defensivt og kompakt ud som var en lidt større udfordring end først antaget!
 • Real Madrid har så et hav af forsvarspillere ude: Ramos - Varana - Carvajal - Mendy. Måske kan de tre først nævnte nå at blive klar! Varane ser i hvertfald ud til godt at kunne starte inde. Det ville klart være en fordel for holdet der har måtte stille med Gutierrez og Odriozola på deres ving backs. 
 • Bacca fik noget af en kamp imod Sevilla med det Hatrick han leverede. Det levere han næppe her. Målene har været nogenlunde fordelt imellen Moreno, Alcacer & Chukwueze. Sidst nævnte er ude med en muskel skade, så man kunne godt se at de stillede med Bacca og Moreno på toppen igen. Til sammen har de også et forholdsvis højt xG snit. 
 • Toni Kroos kommer også til at mangle på Reals midtbane da han er i karantæne!
Oddsmarked

På det rene 1X2 marked er "Los Blancos" kæmpe favoritter til denne her kamp. Hos Bet365 kan man lige nu hente oddsene: 1,44 - 4,75 - 6,50. Det giver et CV på: 66% - 20% - 14%. At Villarreal kun skal være 14% favoritter til at vinde her syntes jeg er meget lavt sat. De har vist sig at være rigtig gode imod de større hold. De faldt godt nok en smule sammen imod Barcelona men hentede det hele imod Sevilla. 
De holdte Arsenal fra fadet, og tog 0-0 med fra Emirate Stadium. Det kan de altså også gøre her imod Real Madrid. 
Et interresant spil kunne faktisk godt være Villarreal +0,5 AH til odds 2,85 ved Unibet elllers er +1 AH Varinten til odds 2,30 ved Nordicbet også værd at prøve! 

Selve oddset på under 3,5 mål syntes jeg er et rigtig godt spil. Jeg forstår egentlig at det er så højt. Godt nok har holdende spillet forholdsvis målrigt over deres seneste kampe. Men bagved de gode tal er der to hold der vil gøre alt for at vinde her, og dermed kan de ikke bare åbne op og satse alt frem! Det kommer til at give for meget rum bagud! 
Udover det, så præsterede Real Madrid med 2 skud på mål imod Athletic Club og Villarreal med 5 skud imod Sevilla. Så selvom de godt nok scorer målene så er der heller ikke fordi at får skabt et hav chancer når vi kigger på skud på kassen. 
Seneste to indbyrdes kampe er gået under 3,5 linjen! 

Kampens Forløb: 

Jeg ser at kampen til at starte på bliver forsigtig. Jeg forventer faktisk at Villarreal kommer defensivt ud og lidt lader initiativet ligget på Real Madrids side. Så de selv kan skabe koas i deres bold omgang og dermed satse på omstillinger. Begge hold er rigtig gode til at forsvare en stilling, så skulle et af holdende komme foran kunne jeg godt se at det hold stillede sig mere defensivt og kompakt for ikke at tillade rum bagud. Det er selvfølgelig lidt af en opgave men kan godt gøres uden at vi rammer de fire mål i kampen. Det er en uhyre vigtig kamp for begge hold og det skal kampens forløb ogsåå bærer præg af. Både Zidane og Emery forventer jeg kommer med en taktik ingen holdende rigtig afviger fra så fremt der står 0-0 frem til pausen. Får vi de resultat ved pausen bør vi heller ikke se mange mål i anden halvleg. 
Nyheden om Zidanes fratræden efter denne sæson giver jeg ikke de helt store procenter ift. hvordan holdet kommer ud på lørdag. Jeg mener ikke at det mentalt kommer til at spøge i spillernes hoveder som man ellers har set det før. 
Ydermere har Villarreal deres EL Finale fem dage efter imod Manchester United. Den tror jeg heller ikke de kigger på før kampen mod Real Madrid er overstået. 
Jeg forventer at holdende kommer mere kompakt og bedre organiseret end før. Også forventer jeg selvfølgelig også at begge griber alle de chancer de kan og det kan selvfølgelig åbne kampen op både hurtigt og effektivt! 

Trup Nyt: 

Real Madrid forventer jeg i en: 4-3-3 formation: 
Courtois - Odriozola - Militao - Nacho - Gutierrez - Valverde - Casemiro - Modric - Rodrygo - Benzema - Junior Vinicius
Fravær: Carvajal - Mendy - Vazquez - Park - Varane - Ramos - Kroos
Note: Carvajal - Ramos & Varane kan nå at blive klar. 

Villarreal forventer jeg i en: 4-4-2 formation:
Asenjo - Mori - Albiol - Torres - Moreno - Pino - Trigueros - Parejo - Gomez - Moreno - Bacca
Fravær: Foyth - Chukwueze 
Note: Capoue kommer ud af sin karantæne til kampen her og kan starte inde. Samtidig kan det forventes at Gaspar også bliver skiftet ind undervejs! 

Dette er mine forventede opstillinger. Kig gerne på Sportsmole.co.uk forventede opstilling én dag før kamp start! 
 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Understat.com - Transfermarkt.com - Marca.com - Laliga.com - Oddsportal.com - Realmadrid.com - Villarrealcf.es 

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback