Real Madrid - Valencia: Over 1,5 mål

Match center
29. april 2017 kl. 16:15 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Santiago Bernabeu    Jesús Gil
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 33-67%
Betvalue: 103,95%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

OBS: Spillet går ud på, at Valencia scorer over 1.5 mål.

Der er næsten garanti for masser af mål, når Real Madrid og Valencia tørner sammen. Og der er ikke meget (men dog lidt!), der tyder på, at denne tendens skal ændre sig i dette opgør. Begge hold har angrebet som deres bedste forsvar, og det er helt sikkert også grunden til, at der ofte kommer mange mål i disse opgør.

 

Oddset for over 2.5, 3.5 og deslige er af samme årsag skruet helt i bund, og jeg finder dem ikke specielt attraktive. Jeg mener derimod, at der er værdi i at gå efter to eller flere Valencia-scoringer.

 

Derfor skal du spille den:

 • Denne kamp spilles på lørdag – tirsdag skal Real Madrid spille hjemme mod Atlético Madrid i det første opgør i Champions League-semifinalen. Det kan slet ikke udelukkes, at den kamp kommer til at fylde mere i madrilenernes hoveder.
 • Valencia kan hverken nå det ene eller andet i denne sæson og kan derfor spille frit.
 • Real Madrid er i forvejen slet ikke umulige at score hjemme på Bernabéu. Kun fire gange i 17 kampe har holdet spillet til nul.
 • Kun fire gange i 17 udekampe er Valencia gået fra banen uden at score – syv gange har de scoret to eller flere. Heriblandt mod Barcelona og Villarreal.
 • Valencia er lidt et underligt hold, der tit præsterer godt mod de gode hold og skuffer mod de knap så gode hold.
 • Ovenstående underbygges af, at Valencia fik scoret to mål ude mod Villarreal (2-0-sejr) og Barcelona (2-4-tab). Men også, at holdet generelt plejer at gøre det godt mod Real Madrid.
 • Således vandt Valencia det omvendte opgør med 2-1 og har scoret to mål eller flere i de seneste syv indbyrdes opgør mod Kongeklubben.
 • Valencia har ikke gået fra banen på Bernabéu uden at score to mål i de seneste tre kampe.

Det skal du holde øje med:

 • Godt nok har Real Madrid en meget vigtig kamp på tirsdag at tænke på, men efter nederlaget i sidste weekend mod Barcelona kan holdet ikke hvile på laurbærrene. Der skal død og pine tre point på kontoen.
 • Kan ovenstående få Zidanes offensive hold til at tænke mere defensivt, hvis de fører komfortabelt? Slet ikke utænkeligt.
 • Udeholdet mangler næsttopscorer Simone Zaza, der scorede i den seneste kamp.
 • Real Madrid har godt nok kun holdt nullet i fire ud af 17 hjemmekampe, men det er også kun sket fire gange, at holdet har indkasseret to mål eller flere (mod Osasuna, Deportivo, Las Palmas og Barcelona).
 • Valencia har statistikken på sin side (hvis vi tager udgangspunkt i de førnævnte kampe) med hensyn til at score to mål i dette opgør. Men to mål på Bernabéu er og bliver mange uanset hvad. Valencia skal derfor ramme dagen og formentlig også have en hel del marginaler på deres side.

Det kan gå til begge sider:

 • Real Madrids Raphaël Varane er tilbage efter skade (han spillede også onsdagens 6-2-kamp ude mod Deportivo sammen med Nacho i midterforsvaret), og Real Madrid-forsvaret kommer nu formentlig til at bestå af franskmanden samt Sergio Ramos. Det er første gange siden… ja, 1-2-nederlagt ude mod Valencia den 22. februar. Hvordan vil det gå med den konstellation? (Mærkbart) bedre? (Mærkbart) ringere? Eller derimellem?

Opsummering/eventuel yderligere fundering:

Valencia ligger på tolvtepladsen og kan hverken nå fugl eller fisk i denne sæson, og jeg forventer, at de vil spille friskt til, som de plejer det. Selvom holdet mangler Zaza, så råder de stadig over spillere, der på dagen kan rumme et rigtig højt niveau – og bestemt også højt nok til at score mod Real Madrid.

 

Hertil kommer, at hovedstadsholdet har kampen på tirsdag at tænke på – vil det få en indflydelse på denne kamp? Og i så fald hvilken? Som udgangspunkt er det skidt, hvis et hold tænker på en anden kamp, men skulle holdet trods det komme komfortabelt foran, så kan det, som det blev nævnt tidligere, ikke udelukkes, at man blot vil koncentrere sig ekstra meget om at lukke af.

 

Trupnyt:

 

Real Madrid må undvære:

 

Pepe (forsvar – fast/reserve – været meget skadet og har kun spillet 13 La Liga-kampe)

Bale (wing – fast – ude for anden kamp i streg)

Fábio Coentrão (back – reserve) er tvivlsom.

 

Valencia må undvære:

 

Simone Zaza (angreb – fast – næsttopscorer – karantæne – nyt fravær)

João Cancelo (højreback – fast – nyt fravær)

Abdennour (midterforsvar – fast/reserve – ude for fjerde kamp i streg)

Rodrigo (wing/angreb – ude siden 09/01)

 

Forventede startopstillinger:

Real Madrid (4-3-3): Navas – Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal – Modric, Casemiro, Kroos – Ronaldo, Benzema, Asensio

Valencia (4-2-3-1): Álves – Lato, Garay, Mangala, Montoya – Parejo, Pérez – Nani, Soler, Mina - Haddadi

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback