18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Madrid - Manchester City: Over 1,5 Real Madrid mål - Tips & Spilforslag

Match center
4. maj 2022 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio Santiago Bernabeu    Daniele Orsato
4. maj. 2022 kl. 15:48 (Opdateret 4. maj. 2022 kl. 23:37) 04/05
101
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 50-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Der bliver smæk på i aften... tror jeg

Det omvendte opgår for otte dage siden er vel sagtens årets bedste - og mest underholdende - opgør i Champions League. Det var på mange måder en vanvittg kamp. 

Der er næppe nogen tvivl om, at Ancelottis tropper var rigtig godt tilfredse med resultatet, for hvis man så kampen, vil man vide, at City sad tungt på spillet, de producerede afgjort og med længder flest og størst chancer, og de var klart banens bedste hold, men, men, men... Real udnyttede Citys sårbarheder og kom fra Manchester med et flot udgangspunkt forud for returen i aften. 

Pep må have været rasende. 

Til aftenens kamp forventer jeg, at City atter en gang vil forsøge at sætte sig på midtbanen og presse. Dels fordi netop det er deres stil, og Pep ikke plejer at gå på kompromis med filosofien, uanset om modstanderen hedder Watford eller Real Madrid. Og dels fordi en Real-scoring vil udligne den samlede score. Så det virker oplagt, at City griber kampen offensivt an. Peps hold er bl.a. karakteriseret ved, at de presse højt og genpresser vældig aggressivt. Det skal de såmænd nok lykkes med, men når modstanderen råder over spillere som Kroos og Modric samt hurtige kanter og en af verdens absolut bedste skarprettere, Benzema, så skal de passe på ikke at blive fanget. Hvis genpresset kikser og Modric/Kroos spiller sig forbi Rodri/Silva og får sendt en kant afsted, så bliver det farligt. 

Note: Citys bagkæde ser umiddelbart stærkere ud til dette opgør end det omvendte. Det er skidt for spillet, at både Cancelo og Dias er tilbage fra hhv. karantæne og skade. 

Hjemmebanen er traditionelt tung i Champions League, Madrid ér et stærkt hold, de har fart og individuel klasse nok til at drille både i det opbyggende spil samt de ovennævnte omstillinger. Jeg håber og tror, vi får et brag af en kamp, hvor Ederson forhåbentlig må se sig passeret minimum to gange. 2,10 er okay betalt her, synes jeg.

City er, med rette, favoritter, men man skal aldrig afskrive Madrid og slet ikke i denne turnering. 

God kamp
Marbrouk       

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback