Annonce

Real Madrid - Las Palmas: Real Madrid & Under 4.5

Match center
5. november 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Santiago Bernabeu    Jose Sanchez
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 48%
Betvalue: 110,40%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kriseramte Real skal forsøge og komme på sporet igen mod bundholdet fra Kanarieøerne. Selvom ingen kampe ser ud til at være en sikker sejr for kongeklubben, må spørgsmålet stadig være hvor meget de vinder med her.

Det taler for spillet:

- Et Real hold der ikke scorer mange mål denne sæson og specielt ikke hjemme. 19 mål i 10 kampe, 4 andre hold i ligaen har scoret flere. Benzema har været en stor skuffelse hvor han kun har nettet 1 mål denne sæson og fortsætter med at brænde kæmpe chancer.

- Zidane forventes og spare flere store profiler som Marcelo, Kroos og Modric.

- Sidste 8 hjemmekampe er endt med under 4.5 mål og taler for et Real hold der ikke har været kyniske nok foran målet som de plejer.

- Den offensive meget kreative L.Remy (topscorer 4 mål)  som kom til klubben i sommers kom op at skændes med en holdkammerat til træningen og der tvivles på om han får lov til at starte.

- Real plejer at stille sig tilfredse hvis de føre 2-0 3-0

- Efter det hårde nederlag til Tottenham i midtugen må offensive profiler som Isco, Ronaldo og Benzema være trætte, spillere som jeg regner med starter inde.

Det skal du være opmærksom på:

- Las Palmas kan drille et svækket Real hold der formentlig spare Kroos, Modric, Marcelo og andre faste spillere. Las Palmas fik 3-3 sidst de var på Bernabeu.

- Holdet fra Kanarieøerne har lukket rigtig mange mål ind i deres kampe indtil videre. Hele 25 mål lukket ind og klart det højeste.

- Vælger Palmas og spille offensivt fra start, vil det efterlade et stort rum for Ronaldo, Asensio og Benzema der kan straffe dem. Kommer Real hurtigt foran vil det tage pusten fra Las Palmas og knække dem.

- Navas, Carvajal og Varane er begyndt og træne med igen, men ingen af dem forventes at starte. Zidane regner med at have dem klar til El Derbi d.18/11

Real Madrids forventede startopstilling: 


Casilla - Achraf, Nacho, S.Ramos, Theo - Isco, Llorente, Ceballos - Asensio, Benzema, Ronaldo

Las Palmas forventede startopstilling:

Raul - Michel, Lemos, Bigas, Castellano - Gomez, Samper, Aquilani - Tana, Calleri, Vitolo

Skader:

Real: Bale (tilbage i træning), Carvajal(tilbage i træning), Varane, Navas, Kovacic

Las Palmas: Halilovic, Tannane

Kilder: Marca.com, Madridista.dk, As.com

Konklusion: Jeg forventer et Las Palmas hold der vil pakke sig og gøre det svært for et Real hold der i forvejen har svært ved at skabe chancer og muligheder. De store rokeringer som Zidanes har fortaget sig denne sæson har skabt uro og til tider forvirring i spillet. Real er ikke et hold der går efter at hente kæmpe sejre på 5-0 og 6-0 og stiller sig tilfredse som regel hvis de føre 2-0 3-0.

Resultater der vil gøre at oddset vindes; 1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-0, 4-0

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback