Real Madrid - Eibar: Real Madrid vinder til 0

Match center
22. oktober 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Santiago Bernabeu    Alfonso Álvarez
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 57%
Betvalue: 106,59%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Mestrene fra Real Madrid er ved at finde tilbage til formen efter nogle svingende præstationer i starten af sæsonen, hvor man ikke vandt i tre af sine hjemmekampe (og endda tabte 1-0 til Real Betis på Santiago Bernabeu). Tilbage til vanlig standard har Real Madrid dog vundet deres sidste fire kampe i La Liga og kan ikke tåle at sætte point til, da de stadig er fem point bag rivalerne fra FC Barcelona. Det skal søndag gå ud over La Ligas mindste hold Eibar (målt på kapacitet, budget osv.)

Eibar deler sidstepladsen i ligaen for scorede mål med Alavés, har ikke fundet nettet i deres sidste tre kampe og har kun scoret tre mål i de første otte kampe af sæsonen. De har dog gjort det før, da de spillede 1-1 med Real Madrid i sidste sæsons møde på Santiago Bernabeu og Eibar scorede et mål på Camp Nou i deres 6-1 nederlag.

Sidste møde mellem de to klubber, endte da også 4-1 til Real Madrid, men jeg tror på at forskellen vil være for stor og tilskriver en reel chance til at Real Madrid kan vinde uden at lade Eibar score, som man gjorde to gange i 15/16 sæsonen.

Trupnyt:

Real Madrid må undvære G. Bale, D. Carvajal og M. Kovacic, der dog alle kan erstattes. Det svageste punkt bliver A. Hakimi på højre back som ikke så god ud mod Tottenham i midtugekampen, men resten af forsvaret + målmand K. Navas forventes klar.

Eibar mangler unge I. Alejo som dog oftest tager plads på bænken og kan stille i stærkeste opstilling.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback