18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Madrid - Atalanta

Infokamp
Match center
16. marts 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Alfredo Di Stefano (neutral)    Danny Makkelie
16. mar. 2021 kl. 09:35 (Opdateret 16. mar. 2021 kl. 22:53) 16/03
375
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Real Madrid er favoritter i tirsdagens hjemmekamp, og efter at have vundet det første opgør i Bergamo. Atalanta skal ud og jagte mål og det bør betyde en åben affære, men hvor er værdien i aftens opgør?
Oddsmarked

Unibet er i odds 2,15 på Real Madrid, mens Comeon og Nordicbet er i odds 3,90 på uafgjort, 888sport og Unibet er i odds 3,40 på en Atalanta sejr i Madrid.

DET TALER FOR REAL MADRID:

 • Real Madrid vandt det første opgør i Bergamo, og hvor man formåede at lukke ned for et normalt meget stærkt offensivt italiensk mandskab, men det skal også nævnes at Atalanta fik et tidligt rødtkort i opgøret, og man har nu Sergio Ramos tilbage i midterforsvaret hvilket styrker Madrids defensiv endnu mere.
 • Det spanske mandskab har mere erfaring i Europa og i disse head to head opgør end gæsterne har, og det taler til Real Madrids fordel.
 • Hjemmeholdet manglede en del profiler i det første opgør i Italien, men til aftens opgør bliver man styrket markant både defensivt og offensivt da Sergio Ramos er tilbage i midterforsvaret og offensivt er Karim Benzema, to af de største profiler på det spanske mandskab.
 • Man har set før i denne sæson at når Atalanta er oppe mod de store mandskaber fra den øverste hylde så kommer de i problemer, man så det mod Ajax og Liverpool på hjemmebane i gruppespillet, men også i Serie A mod mandskaber som Napoli, Juventus, Lazio og Inter, og yderligere har man tabt mod mindre mandskaber som Sampdoria og Verona.
 • Atalanta skal ud og jagte mål og med deres meget offensive spillestil har hjemmeholdet bestemt midlerne til at straffe italienerne på omstillingerne.
 • Italienerne er uden schweiziske Freuler på midtbanen som er i karantæne, og det er en lille svækkelse at må undvære ham da han er vigtig på den midtbane.
 • Real Madrid må til aftens opgør undvære Hazard og Casemiro, man er dog ganske solidt garderet på samtlige pladser, og den lille hurtige belgier har været mere ude end med i denne sæson, og Valverde er talentfuld og kan sagtens klar opgaven på midtbanen sammen med Kroos og Modric.
 • Hjemmeholdet har vundet syv opgør og spillet to uafgjort i de seneste ni kampe man har spillet.

DET TALER FOR ATALANTA:

 • Det er enten eller for Atalanta i aftens opgør, jeg tror dog ikke at man skal forvente at italienerne bare kommer stormende fra start, men skal de have en chance for at spille sig videre så er det især på fysikken at man skal ind og gøre ondt på Real Madrid.
 • Real Madrid har været til at tale med på hjemmebane i denne sæson, og hvor det er blevet til fem nederlag i denne sæson.
 • Atalanta har været rigtig stærke på udebane indtil videre i denne sæson, og hvor det kun er blevet til et nederlag i sytten opgør, samt elleve sejre og fem uafgjorte resultater, og har scoret 32 mål altså næsten et snit på to mål pr.udekamp.
 • Italienerne kommer til den spanske hovedstad i næsten stærkeste opstilling kun Freuler er ude på midtbanen.
 • Atalanta er en offensiv målmaskine hvilket man har set i de seneste tre sæsoner, og på dagen kan gøre ondt på de fleste mandskaber, man har bevist i denne sæson at man kan besejre hjemmestærke mandskaber som Liverpool og Ajax på udebane og Real Madrid havde problemer i weekenden med at besejre Elche som er placeret i den nederste del af tabellen.
 • Italienerne og træner Gian Piero Gasperini ændre ikke det store i det offensive og hvor det bliver den colombianske duo Zapata og Muriel som starter i angrebet, mens slovenske Ilicic starter med stor sandsynlighed på bænken da han er faldet i niveau på det seneste.
 • Det er ikke på Bernabeu man spiller i aften, men på det lille Estadio Alfredo Di Stefano og uden tilskuere, og det kan bestemt blive til italienernes fordel at man ikke har 80000 tilskuere i mod sig, eller en dommer som kan blive presset fra hjemmeholdets tilhængere, og det tror jeg passer Atalanta ganske fint.

Real Madrids forventede startopstilling: 4-3-3: Courtois- Vazquez, Varane, Ramos, Mendy- Kroos, Valverde, Modric- Asensio, Benzema, Vinicius.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Sportiello- Toloi, Romero, Djimsiti- Mæhle, De Roon, Pessina, Gosens- Pasalic- Zapata, Muriel.

Trupnyt: Real Madrid må forsat undvære Hazard i det offensive, og yderligere er Casemiro ude på den defensive midtbane med karantæne og backen Carvajal er forsat skadet, Atalanta må undvære Freuler på midtbane som ligeledes er i karantæne, men ellers ligner det to meget slagkraftige mandskaber som tørner sammen i aftens opgør i Madrid.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport, realmadrid.com, as.com, atalanta.it, Tuttomercatoweb.com

Kommentarer

Feedback