18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Betis - Sevilla: Begge hold scorer: Ja

Match center
7. november 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Benito Villamarin    Antonio Mateu
5. nov. 2021 kl. 13:43 (Opdateret 7. nov. 2021 kl. 22:51) 05/11
126
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 56%
Betvalue: 104,16%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 0-2
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Estadio Benito Villamarin bliver vært for et af Spaniens største opgør nemlig "Derbi Sevillano"!
Det spanske temperament og La Passion kommer på koge punktet i dette lokal opgør om hvem der tager sæsonens første sejr i Seville Derby!
Det taler for
 • Estadio Benito Villamarin kommer til at ryste når disse to hold søndag aften går på banen. Sevilla ligger på 3. plads i ligaen med 24 point på hvor La Real ligger med 25 og Real Madrid med 24. På en 5. plads finder vi Betis med 21 point. Ligaen er tæt og der behov for at hente alle de point der hentes inden landsholds pausen går i gang igen!  ​​​​​​​
 • Begge hold har spillet rigtig godt i deres seneste liga kampe! "Los Verdiblancos" ligger med 3-0-2 i deres seneste kampe og på eget græs ligger de med 3-1-1! Sevilla i deres seneste kampe ligger med 3-1-1 imens på udebane ligger de med 1-3-1! De klarer sig naturligvis noget bedre eget græs! Det samme gør Betis! 
 • Kigger vi begge holds styrker og svagheder. Så har Betis under Pellegrini deres klare styrke i deres offensiv! Med Willian, Fekir og Iglesias på toppen er der næsten altid garanti for mål! Imod Atletico var det ret klart at se da  først Betis var bagud kørte Madrid efter et Clean Sheet. De havde også noget de selv skulle bevise. Betis stillede uden Fekir og Iglesias! 
 • Betis kommer nok med hele den offensive kæde imod Sevilla. Omvendt i deres defensive kæder spiller de tit med en risiko der efterlader huller som en hurtigt offensiv, f.eks. Sevilla godt kan benytte sig af. Kigger vi yderligere på Betis spillestil så lukker de også tit mål ind, hvilket ikke er overraskende ift. den offensivitet de så praktisere!  ​​​​​​​
 • Sevilla der under Lopetegui som regel ikke skuffer på den offensive side kunne også senest på eget græs i ligaen spille sig til 2-0 imod Osasuna. Nord spanierne fra Pamplona kom selv til en del chancer på den regnfyldte dag, men en standard situation og en omstilling til Ocampos efterlod Sevilla med en 2-0 sejr! 
 • Dog kommer Betis nok ud med et andet udtryk end hvad Osasuna kom med. Der står lidt mere på spil i dette lokal opgør. Sevilla viste stadig at de deres defensiv godt kan have svært ved at lukke ned for dybde spil og muligheder for det andet hold til at skabe chancer, og det at skabe chancer er noget Betis er gode til! 
 • Begge holds defensive takter kommer klart på prøve og jeg forventer klart at der vil være gang i den! Sevilla må undvære Navas i forsvaret imens kan Betis stille stærkt op! På selve xG listen ligger Betis på en anden plads! Sevilla på fremmed græs ligger på sjette plads! Betis ligger stadig i den høje ende på xGA listen imens ligger "Los Nervionenses" i denne lave ende! 
 • I tre af de seneste fem El Gran Derbi er begge hold kommet på tavlen! 
Hold øje med
 • Der bliver tryk på lægterne når begge hold går banen. Men det kan også blive en taktisk affære. Det er set mange gange før at disse stor kampe faktisk bliver en smule kedelige fordi der bliver fokuseret mere på det taktiske! 
 • Sevilla har været gode til at lukke ned for modstanderen! Kigger vi generelt på hvordan Sevilla har performet i denne sæson, så de kun lukket mål i fire kampe ud af de elve der spillet indtil videre i ligaen. Betis har gjort det i syv ud af tolv! 
 • Sevilla er det hold i ligaen sammen med Athletic Bilbao der har lukket mindst mål ind, både generelt men også på fremmed græs! De har holdt en meget stabil forsvars linjen! Men lige nu er det også bare sådan at det bedst hold Sevilla har mødt indtil videre er La Real, Valencia og Osasuna! De har altså ikke mødt Betis, Real + Atl. eller Barca endnu! 
 • Betis stillede i seneste Liga kamp uden Fekir og Iglesias som nok er de bedst offensive midler sammen med Willian Jose. Forhåbenligt kommer de i denne kamp, jeg har svært ved at forstille mig andet! 
 • Begge hold har i midtugen også været i gang. Det kan godt betyde at det bliver en lidt langsommelig kamp med en kedelig start hvor holdene lige skal se hinanden. Jeg tror første halvleg bliver mere taktisk også kommer der mere gang i den i anden halvleg! 
Oddsmarked

Bookmakerne virker til at være ret enige i hvem der skal være favoritter til opgøret her!
Hos Bet365 kan må få oddsene: 2,80 - 3,20 - 2,60 hvilket giver et CV på: 34% - 30% - 36%! 
I min optik kan Sevilla godt få en procent mere på end bare de 36%. Af de to hold har de spillet bedst!
Der er dog to faktorere som jeg syntes man skal huske på, og det er at Betis spillet fantastisk hjemme. De har kun én gang tabt på eget græs i denne sæson, og det var til Real Madrid i starten af sæsonen! 
Udover det er vigtig at huske at Sevilla har mødt Sociedad, Valencia og Osasuna som de stærkeste hold indtil videre. Betis kommer med en helt anden slags modstand hvis de stiller i stærkeste! 

Oddset på BHS sidst de mødte hinanden stod til odds 2,00 og der endte kampen 1-0 til Sevilla. Skulle man kigge efter et andet spil, så syntes snildt man kan holde øje med hvad MarathonBet ligger ud af kort spil. Der bliver tryk på og det kommer der også til at være når Lahoz igen dømmer kampen. Men lige nu ligger linjen på omkring de 6,5 kort, og det syntes jeg lige er en kende for højt. Skulle Marathon have en 5,5 linje til over de odds 1,80 kunne den være fin at gå efter. Man skal bare huske på at kort linjerne hos dem kun er Gule Kort. Røde kort tæller derfor ikke med som de gør hos andre udbydere! 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer en kamp hvor begge hold kommer til at gå til stålet. Om det så bliver fra start eller i anden halvleg, der tror jeg nok mere på det sidste. For Sevilla bliver det også lidt af en prøve på fremmed græs. Godt nok vandt de senest over Osasuna, men på to lidt heldige situationer. De tabte 1-2 til Lille i CL, det var bestemt noget bookmakerne ikke havde forventet! 
Betis spillede også forfærdeligt ude imod Atl. Madrid hvor de tabte 3-0. At de så samtidig stillede uden Fekir, og Iglesias forstår jeg heller ikke helt. Betis spillede i midt ugen ude imod Leverkusen i EL turneringen og tabte ude 4-0. Her fik Fekir rødt! Så om det var for at spare dem at de ikke var med imod Atl. Det ved jeg ikke. 
Om ikke anden bør begge hold komme i absolut stærkeste. Dette er kampen om Sevilla der skal afgøres igen, og Sevilla har flest Derby sejre, derfor er det nødvendigt for Betis at vinde her på eget græs foran egne fans og få den prestige! 
Jeg tror kampen starter roligt ud hvor begge hold ikke vil sætte spille over styr men derimod lede efter kontrol og styring. Tilfældigheder kommer der nok heller ikke mange af i første halvleg. Skulle der så blive scoret, så er kampen åben! Blvier der ikke det, forventer jeg holdene går mere til fadet i anden halvleg! 

Trup Nyt: 

Betis: 4-2-3-1
Silva - Bellerin - Bartra - Ruiz - Miranda - Rodriguez - Carvalho - Canales - Fekir - Juanmi - Iglesias 

Sevilla: 4-3-3
Bono - Montiel - Kounde - Carlos - Acuna - Jordan - Delaney - Rakitic - Lamela - Mir - Ocampos

Hold gerne øje med Sportsmole ift. hvad giver af startopstilling! 


 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Understat.com -Soccerway.com - Sportsmole.co.uk - Oddsportal.com - Marca.com - Laliga.com - Realbetisbalompie.es - Sevillafc.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback