18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

RB Leipzig - Manchester City: Over 9,5 hjørnespark

Match center
7. december 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Red Bull Arena Leipzig    Sandro Schärer
6. dec. 2021 kl. 11:28 (Opdateret 7. dec. 2021 kl. 20:18) 06/12
315
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Sidste kamp i gruppe A, hvor RB Leipzig og Man. City mødes. Det første opgør mellem de to hold, var yderst underholdende. Kan dette blive noget lignende?

Chance: 52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Man. City har i PL's højeste hjørnesnit med hele 11,6 hjørnespark pr.kamp, og snittet fordele sig så de selv får 8.5 hjørnespark pr.kamp og tillader 3.1.
 • Leipzig vil have svært ved at stille sig ned, og forsvarer et point, som potentielt er nok for at de går videre som 3'er. Derfor tror jeg de vil gribe opgøret an med en offensiv og risikovillighed, der kan gøre dette opgør meget seervenligt. Jeg forventer mig at de vil tage chancer offensivt, der kan give hjørnespark, og også åbne op for at Man. City kan skabe noget den anden vej.
 • Leipzig har det 7..højest snit i Bundesligaen med 5.3 hjørnespark pr. kamp til dem selv, og de tillader så 4.6 pr.kamp det giver et samlet snit på 9.9, hvilket er ganske fornuftigt.
 • Kigger vi på de to holds første indbyrdes kamp så var der ligeså mange mål som hjørnespark. Nemlig 9. Det vidner om en kamp hvor der blev spillet friskt til, og hvis vi skal over de 9,5 hjørnespark så er det, det der skal til. Leipzig har i deres 5 CL kampe gået over de 9,5 hjørnespark en gang, men derudover er det blevet til 9 hjørnespark i 3 af kampene og 8 i den sidste.
 • Man. City kommer ind til dette opgør med en stime på 7 sejre i træk, og jeg tænker ikke Guardiola og co. vil bryde den rytme i dette opgør. Selvom de har gjort hvad der skulle til og er videre, så forventer jeg at de vil spille på den måde de plejer, og gør så godt, og det er med mange indlæg (flest i PL) og mange skud (næst flest i PL) hvilket er gode veje til at få hjørnespark.
 • Leipzig er det 4. mest skydeglade hold i Bundesligaen, og det 5.mest indlægsglade hold. Det er som sagt før gode veje til at få hjørnespark, og med Silva på top, så har de også en farlig herre, der kan være en trussel på indlæg.
Hold øje med
 • Motivationen kan være på et lille sted for Man. City de er videre, og har måske ikke det samme drive for at skabe chancer, og være pågående. De har måske mere fokus på at få folk sikkert videre til det hårde program der venter dem.
 • Leipzig kan stå i en position hvor et point er fint, og derfor kan jeg godt frygte at de har et øje på den anden kamp i gruppen. Hvis Club Brügge er bagud, så er et point rigeligt, og derfor vil angrebslysten forsvinde.
 • Leipzig har en lang skadesliste, hvor der også er nogle offensive profiler på. Til dette opgør, vil en mand som Olmo, have været spændende at se, han har gode en-mod-en kvaliteter, og kunne være en mand der kunne få hjørnesparksantallet op over de 9,5.
Oddsmarked

Oddset på over de 9,5 hjørnesspark står de fleste steder i de 1,95ish og bet365 ligger højest med 2.00 ved at vælge asain over 9.5 hjørnespark. 

Holdene:

RB Leipzig:
Hjemmeholdet er uden Poulsen (Fast mand) Olmo (fast mand) Orban (fast mand) Halstenberg (fast mand) Haidara (fast mand) Saracchi (ny spiller) og Moriba (ny mand).
Det er en god flok dygtige spillere de må undvære, og mit bud på deres start 11'er er her:

Gulacsi; Klostermann, Simakan, Gvardiol; Mukiele, Adams, Laimer, Angelino; Nkunku, Forsberg; A. Silva

Manchester City possible starting lineup:
Gæsterne er videre som 1'er og kan derfor rotere lidt, derfor har jeg dette bud på en start 11'er, men det kan sagtens være man vil give pause til nogle af de nævnte:

Steffen; Walker, Stones, Ake, Zinchenko; Gundogan, Fernandinho, B. Silva; Mahrez, Jesus, Grealish

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback