18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

RB Leipzig - Liverpool: Under 4,0 Kort

Match center
16. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Puskas Arena (neutral)    Slavko Vinčić
16. feb. 2021 kl. 15:03 (Opdateret 16. feb. 2021 kl. 22:26) 16/02
162
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Jeg har kigget lidt på denne 1/8 finale i CL, hvor Leipzig står overfor Liverpool, en kamp hvor jeg tror der vil være fokus på returopgøret, og hvor dommeren ikke behøver at kaste unødige kort afsted.

Chance (over-præcis-under): 37-18-45%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Kig på hold info ift. (hvor mange kort de forskellige har fået)
 • Det første opgør i en 1/8-finale har det ofte med at blive meget taktisk, eftersom man ikke vil stille sig dårligt forud for returkampen, hvis vi får en kamp, hvor begge hold har et ekstra øje på defensiven, kommer vi ikke ud i situationer, hvor nødbremsen skal trækkes.
 • Dommerne til dette opgør er Slavko Vincic han dømmer normalt i den slovenske PRVA liga, og der giver han et højt snit på 4,75, men i de europæiske turneringer har han i år dømt 7 internationale kampe, hvoraf 5 af kampene er endt under linjen. Sidste sæson dømte han 8 internationale kampe, hvor han snittede 3,5 og gik under de 4 kort i 5 af kampene.
 • Kigger vi på Liverpool i PL så har de fået 27 gule kort i 24 kampe, og i CL er de på 11 gule kort i 6 kampe. Det hører til i den pæne afdeling, og generelt så har Liverpool ikke rigtig nogen typer der skraber mange kort til sig.
 • Leipzig på den anden side har fået 37 gule kort i 21 Bundesliga kampe, hvilket også hører til den "flinke" afdeling i Bundesligaen, i CL ser tallene dog lidt mindre gode ud, her har de fået 16 gule kort i 6 kampe, hvor de fik 7 af dem i kampene mod Man. Utd.
Hold øje med
 • Leipzig's 6 CL kampe har givet 7-4-10-6-6-9 Det tyder jo ikke just på, at der kommer få kort, men til at forklare de høje tal skal man måske kigge på kampene (de kampe de havde mod PSG og Man. Utd stak lidt af), og så har de haft tre spanske dommere i Manzano, Del Cerro og Lahoz, som er kort glade.
 • Jeg er bekymret for hvordan Leipzig griber kampen an, vil de gå offensivt ind og presse et usikkert, og selvtillidsramt Liverpool, så kan jeg godt forestille mig der kommer en meget bølgende kamp, som kunne kaste kort af sig.
 • Leipzig er CL's topscorer ift. frispark i denne sæson hvor de har begået 111 i de 6 kampe de har spillet, Liverpool ligger på 74, som er i midterfeltet. Hvis Leipzig vil smaske igennem i duellerne, så tror jeg både at det kommer til at give kort, men også at Liverpool vil følge i samme spor.
 • Der er en del kandidater hos Leipzig, som sagtens kunne få et kort. Upamecano 6 kort i 26 kampe, Mukiele 5 kort i 24 kampe, Kampl 4 kort i 25 kampe og Sabitzer med 5 kort i 25 kampe. Dem er jeg lidt nervøs for, og de kommer til at lave frispark i dette opgør, men forhåbenligt ikke til det gule kort.
Oddsmarked

Dette spil går på under de 4 kort asian, hvor der ved 4 kort er void (ugyldigt væddemål) jeg har kigget meget på kampen, og det taktiske matchup, og tror vi får en spændende kamp, med forhåbentligt en masse god fodbold, derfor synes jeg også umiddelbart et målrigt opgør med henblik på Liverpool's vaklende defensiv. odds 1,70 hos betfair, er p.t. det højeste, og det synes jeg ikke er interessant. 

Holdene:

Her er den forventede startiopstilling, det jeg har lagt mærke til er at, er ude (11 kampe 3 kort) og derudover så har Leipzig en del spillere der ved næste gule kort, rammer karantæne, og her tror jeg man har fået en klar og tydelig besked om at tænke sig om en ekstra gang, inden man går i en duel. Dem der får karantæne ved næste gule kort er Konate, Sabitzer og Kluivert. 

RB Leipzig 3-5-2:
Gulacsi - Klostermann, Upamecano, Mukiele - Angelino, Olmo, Kampl, Sabizter, Adams - Nkunku, Poulsen
Fravær: Szoboszlai. Tvivlsom: Laimer, Henrichs, Forsberg

Liverpool

Hos Liverpool er det især bagkæden der er ramt, og med fravært af Fabinho, er deres kort-topscorer ude, han har fået 6 kort på 26 kampe i denne sæson (i alle turneringer) derudover er 12 kampe og 2 kort, samt Milner med 23 kampe og 3 kort ude. 
Jeg forventer denne opstilling fra Liverpool:

Alisson - Robertson, Henderson, Kabak, Alexander-Arnold - Jones, Thiago, Wijnaldum - Mané, Firmino, Salah

Fravær: van Dijk, Jota, Matip, Gomez, Fabinho, Keita. Tvivlsom: Davies, Milner 

Liverpool's Wijnaldum samt Milner vil opnå karantæne ved næste gule kort.

Kilder

https://editorial.uefa.com/resources/0266-118b5f701399-c282385eb840-1000/ucl_booking_list_before_round_of_16_-_1st_leg.pdf 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback