18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

RB Leipzig - Liverpool: (AH: 0,0) 1

Match center
16. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Puskas Arena (neutral)    Slavko Vinčić
16. feb. 2021 kl. 12:18 (Opdateret 16. feb. 2021 kl. 22:52) 16/02
404
+3
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 34-26-40%
Betvalue: 104,20%
Spilbar ned til odds: 2,18
Rigtig/forkert: 0-2
888sport Spil nu hos 888sport
Intet går Liverpools vej for tiden - spillet flyder ikke, der kommer flere skader, frontlinjen virker til at være tappet for energi og nu kokser det også for Alisson. Selvom Leipzig har mistet hjemmebanefordelen, så har vi et meget lige opgør.
Det taler for
 • Selvtilliden er helt i bund for Liverpool. Siden sidste CL-kamp er de 4-4-5, og de sidste 3 kampe er endt med nederlag = Bye-bye mesterskab (og FA Cup). Det er væsentlig mere positivt for Leipzig, der er 7-2-2, og stadig har en tråd i Bayern, der er 5 point foran.
 • Liverpools xG-difference i PL er den næsthøjeste, med +0,69 (1,45-0,76). Leipzig er cirka på samme niveau med +0,73 (1,44-0,71). Så skal der justeres for ligaernes styrkeforhold, men jeg vil påstå at den ikke er enorm imellem de to ligaer. Men selvfølgelig med fordel til Liverpool.
 • Team News-pilen peger også hver sin vej. Milner blev skadet mod Leicester, nyindkøbte Davies er ikke klar og ditto deltog Fabinho heller ikke i træningen igår. Keita er tilbage i træning, men ikke klar til kamp. I fredags fik Leipzig Konate og Kluivert tilbage. Om de starter er tvivlsomt, men det er positivt at de som minimum kan komme med på bænken.
 • Få trænere kender Klopps og Liverpools taktik bedre end Nagelsmann, der er kæmpe fan af Klopp og ser alle kampene. Nagelsmann er ekstremt taktisk flexible. Èn ting er hans skiftende startformationer, en anden er de hyppige skift undervejs i kampen. Nagelsmann suger konstant til sig, og 0-5 mod Man Utd blev vekslet til 3-2 i den afgørende gruppespilsfinale.
 • Nagelsmann fik Leipzig i semifinalen sidste år, hvor de på vejen slog Liverpools banemænd fra Atletico Madrid ud. Dette var i Leipzigs blot anden CL-sæson, og første gang i play-off-delen. Så truppen har høstet værdifuld erfaring.
 • Liverpool kan acceptere et snævert nederlag, for så at satse på Anfield-magi i returen.
Hold øje med
 • Når det kommer til erfaring i CL er Liverpool hovede og hals foran Leipzig. 2 finaler i de sidste tre sæsoner og okay styr på Atletico i sidste sæson, indtil det hele krakelerede i overtiden.
 • Liverpools underliggende stats har været gode, så CL kan give dem en mulighed for at finde tilbage lidt stolthed. Og det er den sidste chance for et trofæ i denne sæson (de skal dog kæmpe for en CL plads i ligaen).
 • Leipzig har efter salget af Werner ingen udpræget tor-jäger på holdet. Disse topkampe kan blive afgjort på individuelle præstationer, og her har Liverpool især Salah, der stadig scorer mål.
 • Leipzig blev slagtet på kontraen af Man Utd. Liverpool er også stærke på kontraen. Og generelt kan Klopp måske udnytte hans unge fans måske taktiske naivitet.
 • Oddset er tilbage hvor det startede i december. I mellemtiden steg det markant, da Tyskland lukkede ned og Leipzig mistede hjemmebanefordelen. Men efter Liverpools problemer i ligaen, så faldt oddset igen. Ergo kan værdien være høstet. Jeg mener dog stadig at der er værdi, for jeg ser holdene som meget lige Liverpools skadesproblemer in mente.

RB Leipzig 3-5-2

Gulacsi - Klostermann, Upamecano, Mukiele - Angelino, Olmo, Kampl, Sabiter, Adams - Nkunku, Poulsen

Fravær: Szoboszlai. Tvivlsom: Laimer, Henrichs, Forsberg

Liverpool 4-3-3

Alisson - Robertson, Henderson, Kabak, Alexander-Arnold - Jones, Thiago, Wijnaldum - Mané, Firmino, Salah

Fravær: van Dijk, Jota, Matip, Gomez, Fabinho, Keita. Tvivlsom: Davies, Milner 

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback